06 / 05 / 2024

Gür 24 Gayrimenkul Anonim Şirketi

Gür 24 Gayrimenkul Anonim Şirketi

Gür 24 Gayrimenkul Anonim Şirketi, Aziz Yeniay Yönetim Kurulu Başkanlığı, Remiz Gür, Mikail Arslan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da kuruldu.

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Hüseyin Dinçel, Mahmut Sefa Çelik, Mahmut Asmalı ve Fatih Kıvanç ortaklığında kuruldu.

Alwaleed Yatırım Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Alwaleed Yatırım Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Alwaleed Yatırım Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket bugün Üsküdar'da 16 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile İmre Barmmanbek, Mehmet Erol Çamur, Mehmet Murat Baltacı ortaklığında kuruldu.

Ofis kiralarında deprem! Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü raporu yayınlandı! Ofis kiraları arttı mı?

JLL Türkiye, 2022 Yarıyıl Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü araştırma raporu açıklandı. Ofis kiraları arttı mı? İşte 2022 Yarıyıl Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü araştırma raporunda yer alan o veriler...

A R Aksu Gayrimenkul Kiralama Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A R Aksu Gayrimenkul Kiralama Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Ahmet Rahmi Aksu tarafından kuruldu.

Gümüşsuyu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gümüşsuyu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de Gençapa Meriç tarafından kuruldu.

Gürses Yatırım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gürses Yatırım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Gürses tarafından kuruldu.

Miras bırakılan gayrimenkul kayıtlarda görünmüyorsa ne yapılabilir?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde veraset ilamı verilen gayrimenkulün kayıtlarda görünmemesi halinde ne yapılabileceğini kaleme aldı.

Adese Gayrimenkul, 7 Renk projesinin inşaatı için Okkalar İnşaat'la görüşüyor!

Adese Gayrimenkul'ün sahip olduğu ve Vakıf Katılım Bankası tarafından üzerinde Vefa (Geri alım hakkı) sözleşmesi olan 7 Renk projesinin, kat karşılığı yöntemiyle yapılmasına ilişkin Konya'da mukim Konya Okkalar İnşaat A.Ş. ile görüşmelere başlandı. 

Gürün Gayrimenkul Ticaret Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gürün Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  1 milyon 899 bin 133 TL sermaye bedeli ile Gökhan Demir ve Livio Manzini tarafından kuruldu.

Gürünal Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gürünal Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gürün tarafından kuruldu.

Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 2 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik ve Ahmet Çelik ortaklığında kuruldu.

Göcek Yatırım Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Göcek Yatırım Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Atila Çağlar tarafından kuruldu.

Gür 24 Gayrimenkul Anonim Şirketi Haberi

Gür 24 Gayrimenkul Anonim Şirketi

Gür 24 Gayrimenkul Anonim Şirketi, Aziz Yeniay Yönetim Kurulu Başkanlığı, Remiz Gür, Mikail Arslan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da kuruldu. 


Gür 24 Gayrimenkul Anonim Şirketi iş konusu; 1) Her türlü inşaat taahhüt işleri yapmak ve yaptırmak; gayri menkul satış vaadi ve kat karşılığı inşaat sözleşmesi ve hasılat paylaşım sözleşmesi marifetiyle inşaatlar yapmak; arsalar ve araziler geliştirmek.  2) Her türlü gayrimenkulleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek ve her türlü ticaretini yapmak.   3) Gayrimenkulle ilgili her türlü müşavirlik hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. Her türlü mimarlık ve mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. 4) Şirketin iştigal konusu ile ilgili, kurulmuş veya kurulacak...