21 / 07 / 2024

Güral Ailesi otel yatırımları

Güral Ailesi otel yatırımları

Güral Ailesi, otelcilikteki üçüncü büyük yatırımı için İstanbul Güneşli'de inşaat çalışmalarına başladı. 124 milyon TL ön bütçeyle 133 bin metrekare üzerine inşa edilecek olan otel 411 odak olacak.

Antalya'da milli park alanına beş yıldızlı otel yapma talebi! Bakanlığa resmen başvuru yapıldı!

Erkan Güral’ın şirketi NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Anonim Şirketi,  Antalya’da “milli park alanı”nda beş yıldızlı otel işletmek için Bakanlığa başvuruda bulundu.

A101’de Güral Porselen 12 parça fincan takımı 159 TL’ye, Borcam 4 parça mutfak yardımcıları seti 169 TL’ye düştü!

A101’e 10 Ağustos’tan itibaren dev indirimler geliyor. Bu kapsamda, 10 Ağustos’ta Güral Porselen 12 parça fincan takımı 159 TL’ye, Borcam 4 parça mutfak yardımcıları seti 169 TL’ye düşecek. İşte 10 Ağustos 2023 A101 fiyat listesi...

Sema Güral Sürmeli Kimdir? Sema Güral Sürmeli nerede doğdu?

Sema Güral Sürmeli kimdir? Sema Güral Sürmeli’nin mesleği nedir? Sema Güral Sürmeli hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Esin Güral Argat daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esin Güral Argat'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Esin Güral Argat'ın  hayatına dair merak edilenler.

Sapanca'ya 450 milyon TL yatırımla yeni otel inşa edildi!

NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, yaklaşık olarak iki hafta önce açılan otel için 450 milyon TL yatırım yapıldığını belirtti.

Erkan Güral'dan Kapalı Maraş açıklaması!

Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu Genel Başkanı Erkan Güral Kapalı Maraş hakkında açıklama yaptı. 

Göral Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göral Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Göral tarafından kuruldu.

Sema Güral Sürmeli: Sapanca'daki arazileri değerlendirmek istiyoruz!

Güral Ailesi üç yıl önce Sapanca’da içinde sekiz markanın ve Kütahya Porselen’in showroom'un olduğu bir AVM açtı. Sema Güral Sürmeli bu yatırımın tek seferlik olduğunu, bölgedeki arazilerini değerlendirmek istediklerini söylüyor.

İzmir Ödemiş Lake Otel'in temeli atıldı!

Ödemiş Belediyesi, Gölcük Mahallesi'nde "esaslı tadilat karşılığı uzun süreli kiralama, işletme modeli" ile baştan aşağı yenileyeceği Gölcük Otel'in temelini attı.

Gürel Ailesi'nin Şişli projesindeki konut sayısı değişti!

Gürel Ailesi'nin İstanbul Şişli'deki arsalarında inşa edecekleri projedeki konut sayısı değişti.

Göreme'deki otel inşaatının yıkımına ara verildi!

Nevşehir'in Göreme ilçesinde peribacalarının olduğu bölgede başlatılan iş yeri ve konut inşaatının yıkımına devam ediliyor. 

Göreme'deki otel inşaatının yıkımına başlandı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından, Nevşehir Göreme'deki otel inşaatı hakkında yıkım kararı alındığı ve yıkıma başlandığı bildirildi.  

Göreme'deki otel inşaatı durduruldu!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Göreme'deki otel inşaatının durdurulduğunu açıkladı. Açıklamada, ''Peribacalarına yakın bir noktada, 2 pafta 9423 parselde başlatıldığı belirlenen inşaat durdurulmuştur'' ifadeleri kullanıldı.

Güral Ailesi otel yatırımları Haberi

Güral Ailesi otel yatırımları

Güral Ailesi, otelcilikteki üçüncü büyük yatırımı için İstanbul Güneşli'de inşaat çalışmalarına başladı. 124 milyon TL ön bütçeyle 133 bin metrekare üzerine inşa edilecek olan otel 411 odak olacak. NG Hotels İcra Kurulu Başkam Hediye Güral Gür, iki kule şeklinde planlanan projede birinci kulenin rezidans, ikinci kulenin ise 5 yıldızlı otel konseptinde inşa edileceğini söylüyor. 


İstanbul Güneşli'deki NG İstanbul'un, Basın Ekspres Yolu'na oldukça yakın, Halkalı Caddesine cepheli konumda yer aldığını dile getiren Hediye Güral Gür, 34 katlı olması planlanan otelin 411 odalı olacağını ifade ediyor. 2 bin 480 metrekarelik iki katlı spa merkeziyle otelin önemli bir ayncalığı olacağını da sözlerine ekleyen Gür, "Uzman terapistler tarafından birbirinden farklı uygulamalar yapılacak. Türk hamamı, sauna, fitness, kadınlara özel havuz, karma havuz, çocuk havuzu gibi...