21 / 07 / 2024

Güral Ailesi üçüncü otelini İstanbula kuruyor

Güral Ailesi üçüncü otelini İstanbula kuruyor

Güral Ailesi, otelcilikteki üçüncü büyük yatırımı için İstanbul Güneşli'de inşaat çalışmalarına başladı. 124 milyon TL ön bütçeyle 133 bin metrekare üzerine inşa edilecek olan otel 411 odak olacak.

Ailesi kiracı olanların yaklaşık yarısı konut sahibi olamadı!

Türkiye İstatistik Kurumu merakla beklenen “Dezavantajların Kuşaklararası Aktarımı” araştırmasını yayımladı. Söz konusu araştırmada yer alan detaylara göre ailesi kiracı olanların yaklaşık olarak yarısı konut sahibi olamadı.

A101’de Güral Porselen 12 parça fincan takımı 159 TL’ye, Borcam 4 parça mutfak yardımcıları seti 169 TL’ye düştü!

A101’e 10 Ağustos’tan itibaren dev indirimler geliyor. Bu kapsamda, 10 Ağustos’ta Güral Porselen 12 parça fincan takımı 159 TL’ye, Borcam 4 parça mutfak yardımcıları seti 169 TL’ye düşecek. İşte 10 Ağustos 2023 A101 fiyat listesi...

Sema Güral Sürmeli Kimdir? Sema Güral Sürmeli nerede doğdu?

Sema Güral Sürmeli kimdir? Sema Güral Sürmeli’nin mesleği nedir? Sema Güral Sürmeli hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Esin Güral Argat daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esin Güral Argat'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Esin Güral Argat'ın  hayatına dair merak edilenler.

İşte Türkiye’nin dünya gıda enflasyonundaki sıralaması!

Dünya Bankası verileri açıklandı. Türkiye, Dünya Bankası'nın açıkladığı verilere göre kaçıncı sırada yer alıyor? Haberin devamında...

Motorine bu gece 1 lira 39 kuruş zam geliyor! 6 günde 4'üncü zam! Opet, PO, BP 10 Ekim 2022 fiyat listesi!

Benzin ve mazot fiyatı (motorin) üzerinde etkili olan Brent petroldeki yükselişler akaryakıta zam olarak yansıyor. Geçtiğimiz günlerde peş peşe gelen zam haberlerine bir yenisi daha ekleniyor. Motorine bu gece zam geliyor. İşte ayrıntılar...

Avcılar'da Marmara Depremi'nin 22. yılında 1500'üncü bina yıkıldı!

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi nedeniyle hasar alan İstanbul Avcılar'da hasar gören 1500'üncü binanın yıkımı gerçekleşti.

Erkan Güral'dan Kapalı Maraş açıklaması!

Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu Genel Başkanı Erkan Güral Kapalı Maraş hakkında açıklama yaptı. 

Göktepe Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Göktepe Proje İnşaat Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 12 milyon 253 bin 638 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Güral tarafından kuruldu.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pisti Kasım'da devreye girecek!

Sabiha Gökçen Havalimanı işletmecisi İSG Üst Yöneticisi (CEO) Ersel Göral yaptığı açıklamada bakım onarım çalışmalarının bitmesiyle kasım ayında her iki pistin de faal olabileceğini belirtti.

İstanbul Havalimanı'nın 3'üncü pisti 18 Haziran'da açılacak!

İstanbul Havalimanı'nda 18 Haziran'da 3'üncü pist kullanıma açılacak. Fransa'da pist için yaklaşma simülatör eğitimleri alan hava trafiğini yöneten kontrolörlere göre 3'üncü pistin açılması kapasiteyi artıracak ve gecikmeleri azaltacak...

Göral Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göral Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Göral tarafından kuruldu.

Gürallar Grubu Kütahya'da beşinci tesisini kuracak!

Gürallar Grubu, yeni bir alana girip duvar seramiği üretmek üzere kolları sıvadı. Kütahya'da temeli atılan tesis yılda 7 milyon parça karo üretecek. Gürallar Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Harika Güral, tesisin 2020'nin ikinci yarısında devreye alınacağını söylüyor...

Güral Ailesi üçüncü otelini İstanbula kuruyor Haberi

Güral Ailesi üçüncü otelini İstanbula kuruyor

Güral Ailesi, otelcilikteki üçüncü büyük yatırımı için İstanbul Güneşli'de inşaat çalışmalarına başladı. 124 milyon TL ön bütçeyle 133 bin metrekare üzerine inşa edilecek olan otel 411 odak olacak. NG Hotels İcra Kurulu Başkam Hediye Güral Gür, iki kule şeklinde planlanan projede birinci kulenin rezidans, ikinci kulenin ise 5 yıldızlı otel konseptinde inşa edileceğini söylüyor. 


İstanbul Güneşli'deki NG İstanbul'un, Basın Ekspres Yolu'na oldukça yakın, Halkalı Caddesine cepheli konumda yer aldığını dile getiren Hediye Güral Gür, 34 katlı olması planlanan otelin 411 odalı olacağını ifade ediyor. 2 bin 480 metrekarelik iki katlı spa merkeziyle otelin önemli bir ayncalığı olacağını da sözlerine ekleyen Gür, "Uzman terapistler tarafından birbirinden farklı uygulamalar yapılacak. Türk hamamı, sauna, fitness, kadınlara özel havuz, karma havuz, çocuk havuzu gibi...