05 / 05 / 2024

Gürallar Grubu Kütahyaya fabrika

Gürallar Grubu Kütahyaya fabrika

4. Teşvik Bölgesi Kütahya'da cam ambalaj üretim fabrikası için toplam 750 milyon liralık yatırım yapacak olan grup, bin kişiye istihdam sağlayacak. Bu yıl soda üretimine de girecek

Gözde Grubu 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı! Tam 3 bin yeni konut geliyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı yaptığı açıklamada 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastıklarını dile getirerek, 3 bin yeni konut üreteceklerini kaydetti.

Gözde Grubu'ndan 7 yeni proje!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, koronavirüs salgınının neden olduğu sorunlara rağmen grup olarak sağlık ve inşaat konusundaki yatırımlarını sürdürdüklerini dile getirdi. Kenan Kalı, 7 yeni projenin müjdesini verdi.

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 100 milyon dolarlık hastane yatırımı!

Sağlık ve inşaat yatırımlarıyla adından söz ettiren Gözde Grubu İzmir'e yeni bir hastane yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Firma İzmir'de Özel Sağlık Hastanesi inşaatı için çalışmalara başladı. 

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 3 yeni hastane müjdesi!

İzmir'e konut ve sağlık alanında yeni yatırımlar yapan Gözde grubu 2 yıl içinde 5 konut, 3 yeni hastane inşa edecek. 

Gürallar Grubu Kütahya'da beşinci tesisini kuracak!

Gürallar Grubu, yeni bir alana girip duvar seramiği üretmek üzere kolları sıvadı. Kütahya'da temeli atılan tesis yılda 7 milyon parça karo üretecek. Gürallar Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Harika Güral, tesisin 2020'nin ikinci yarısında devreye alınacağını söylüyor...

Gürallar Grubu Maldivler’de otel yapıyor!

Gürallar Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili Esin Güral Argat, otel projesiyle ilgili yaptığı açılamada "73 villa şeklinde yaptığımız otelin yanı sıra beş farklı restoran konsepti olacak. Kasım’da açılacak otelimizin resmi açılışı ise gelecek nisan ayında gerçekleşecek" dedi.

Gözde Grubu projelerini tanıtmaya hazırlanıyor!

Gözde Grubu tarafından inşa edilen Gözde Kuşadası Hastanesi 30 milyon dolarlık yatırımla faaliyete geçti. Gözde Grubu bu sefer konut projelerini basına tanıtmaya hazırlanıyor.

Gürallar Mimarlık İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürallar Mimarlık İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 860 bin TL sermaye ile bugün Nuray Büyükelçin tarafından kuruldu.

TOKİ Alt Gelir Grubu Kırşehir Kaman başvuru!

TOKİ Alt Gelir Grubu Kırşehir Kaman başvuru işlemleri başladı ve devam ediyor. Ödeme planına göre 240 aya varan vade imkanı sağlanan projede topladma 63 adet daire bulunuyor.

Gözde Grubu 1 yıl içinde Bornova'ya 8 proje kazandıracak!

Sağlık ve inşaat alanında yatırımlarını sürdüren Gözde Grubu yaklaşık 1 yıl içinde kente 8 proje kazandırmaya hazırlanıyor.

Gözde Grubu yatırımlarla büyüyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kalı ve Gözde Hastanesi hekimlerinden Prof. Dr. Haşmet Mesut Özsoy, İzmir'deki sağlık ve ekonomi muhabirleri ile Bornova'daki Ege Masalı Restoran'da bir araya geldi.

Gözde Grubu Myvia Wins satılık!

Toplam 210 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek olan projede 900 adet daire yer alıyor. Gözde Grubu Myvia Wins satılık daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

Gözde Grubu Myvia Wins Evleri!

Toplam 900 adet dairenin yer alması planlanan proje hazırlık aşamasında devam ediyor. Proje İzmir İl'i Çiğli İlçe'sinde yükselecek. Gözde Grubu Myvia Wins Evleri 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Gürallar Grubu Kütahyaya fabrika Haberi

Gürallar Grubu Kütahyaya fabrika

Kütahyalı Gürallar Grubu, ı milyar liralık yeni yatırıma hazırlanıyor. Başta turizm ve sofra camı olmak üzere 6 sektörde faaliyet gösteren Grup, bu yıl soda sektörüne de giriyor. Burdur'da soda dolum tesislerine 45 milyon liralık yatınm yapacak olan Gürallar, 4. Teşvik Bölgesi Kütahya'da ise toplam 750 milyon liralık yatmmla can ambalaj tesisi kuracak. Üst kullanım hakkını 50 yıllığına kiraladığı Malpler'de 150 milyon liraya otel kuracak olan Grup, burada 500 kişiye istihdam sağlayacak. 



ÇAY BARDAĞI PAZARI 450 MİLYON ADET 



Grup şirketlerinin 2014 yılı değerlendirmesi ve 2015 yılı yatınm planlan için basın mensupları ile bir araya gelen Gürallar Yönetim Kurulu Başkan Vekili Esin Güral Argat, 2014 yılında yüzde 30 büyüdüklerini söyledi. Yeni yatınmlara hazırlandıklarını açıklayan Güral, "Bu yıl cam ambalaj, maden suyu, otel ve...