14 / 05 / 2024

Gürallar Yapı ulaşım

Gürallar Yapı ulaşım

Gürallar Yapı Banu Ergin PR’ın yeni müşterisi oldu. Firma, Kuzu Grup, Demirbaş Yapı- Erguvan İnşaat, E7 Grup ve Temeltaş Proje Geliştirme AŞ’nin halkla ilişkiler çalışmalarını sürdürüyor...

Delta Onarım Güçlendirme Yapı Ve Mühendislik Hizmetleri Ltd.Şti. kuruldu!

Delta Onarım Güçlendirme Yapı Ve Mühendislik Hizmetleri Ltd.Şti. bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Işıl Ellikçi Akıncıer tarafından kuruldu.

Burak Güven Yapı Tasarım Dekorasyon Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burak Güven Yapı Tasarım Dekorasyon Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mennan Güven tarafından kuruldu. 

Türkiye'nin ulaşım altyapısına 509 milyar TL yatırım yapıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan yaptığı açıklama, Türkiye'nin ulaşım altyapısının güçlendirilerek dünyayla entegre olması için son 16 yılda 509 milyar TL'lik yatırım yapıldığını söyledi.

Bitlis'te Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri TBMM'de!

Bitlis'te Bakanlık tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Iğdır'da Bakanlıkça yapılan ulaşım projeleri TBMM'de!

Iğdır'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Çankırı'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri mecliste!

Çankırı'da Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı..

Bgn Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Ulaşım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bgn Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Ulaşım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Arif Bilgen tarafından kuruldu. 

Yeni havalimanının ulaşım ihalesi salı günü yapılacak!

İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü, İstanbul genelinde Yeni Havalimanı toplu ulaşım entegrasyonu kapsamında, 18 hat üzerinde 150 otobüs ile 10 yıl süreli toplu taşıma yapmak üzere hat kiralama ihalesini 4 Eylül Salı günü yapacak.

Mühendislik hizmeti görmeyen yapılara müsaade edilmemeli!

Deprem Gerçeğine Karşı Geç Olmadan Kentsel Dönüşüm Çalıştayı'nın sonuç bildirgesi tamamlandı. Bildirgede mühendislik hizmeti görmeyen yapılara ve bu yapılarda yaşanmasına müsaade edilmemesi gerektiği söylendi.

Haner Yapı Ulaşım Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haner Yapı Ulaşım Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yahya Haner tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Hedefimiz 6 milyon vatandaşımızı daha güvenli yapılara taşımak!

Geleceğin Yapıları Geleceğin Şehirleri Fuar ve Zirvesi'nde konuşan TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, "Hedefimiz 2023 yılında 1 milyon 200 bin konut rakamına ulaşarak 6 milyona yakın vatandaşımızı daha güvenli ve güzel yapılara taşımaktır" dedi.

Ulaş Emlak İnşaat Yapı Ulaşım Otomotiv Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulaş Emlak İnşaat Yapı Ulaşım Otomotiv Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ramazan Ulaş tarafından 50 bin TL sermaye bugün kuruldu.

Adana'ya hangi ulaşım yatırımları yapıldı?

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana İli'ne yapılan ve yapılması planlanan ulaşım yatırımlarını meclis gündemine taşıdı..

Gürallar Yapı ulaşım Haberi

Gürallar Yapı ulaşım

İnşaat sektöründe önemli yere sahip olan Kuzu Grup, Demirbaş Yapı- Erguvan İnşaat, E7 Grup ve Temeltaş Proje Geliştirme AŞ’nin halkla ilişkiler çalışmalarını sürdüren Banu Ergin PR,  Gürallar Yapı AŞ. ile anlaştı. 


Kartal'da hayata geçirdiği ve Mart 2014'de teslim edeceği Lapis Han projesinin satışına devam eden Gürallar Yapı AŞ., artık medya ilişkileri yönetimini Banu Ergin PR üzerinden...