02 / 05 / 2024

Gürallar Yapı yeni projeleri

Gürallar Yapı yeni projeleri

Lapis Han ile dikkat çeken Gürallar Yapı, kentsel dönüşüm kapsamında Maslak'ta ofis, Ataşehir'de ise yeni konut projeleri için kolları sıvadı Toplam 6 bin 897 metrekare arazi üzerinde 32 bin metrekare inşaat alanına sahip.

Gürallar Yapı 13 Aralık'ta yeni projelerinden bahsedecek!

Gürallar Yapı 13 Aralık'ta yeni projelerinden bahsedecek. Ayrıca satışlarında sona yaklaşılan Lapis Han’daki güncel durum, alınan ödül ve yeni yatırım hedeflerinin açıklanacağı toplantı Astoria Coco Clementine'de gerçekleştirilecek...

Gürtaş Yapı'dan Ümraniye'ye 636 konutluk yeni proje geliyor!

Gürtaş Yapı Ümraniye'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 636 yeni konutun yer alacağı proje 2 milyar 967 milyon 249 bin 48 TL'ye mal olacak.

Gökhan Taş yeni şirket kurdu! 

Coldwell Banker ve Era Real Estate gibi emlak şirketlerinin patronu Gökhan Taş, yeni şirket kurdu. Masterturk Premier Yapı İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de Gökhan Taş tarafından kuruldu.

Gamze İlgezdi'den AKM'nin dünya standartlarına göre yapılmadığı iddiası!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, yeni yapılan AKM'deki opera çukurunun dünya standartlarına göre yapılmadığını iddia etti. 

Gölcük Yeni Devlet Hastanesi'nin inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Değirmendere’de inşa edilen Gölcük Yeni Devlet Hastanesi’nin yapımında sona yaklaşıldı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Göktekin Yapı, yeni 'marka konut' projelerine haziranda başlayacak!

Adana'da faaliyet gösteren Göktekin Yapı, marka konut iddiasıyla yeni projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Göktekin Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Göktekin,"Yeni konut projesine hazian ayında başlıyoruz” dedi...

Gürallar Grubu Kütahya'da beşinci tesisini kuracak!

Gürallar Grubu, yeni bir alana girip duvar seramiği üretmek üzere kolları sıvadı. Kütahya'da temeli atılan tesis yılda 7 milyon parça karo üretecek. Gürallar Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Harika Güral, tesisin 2020'nin ikinci yarısında devreye alınacağını söylüyor...

Kentsel dönüşüm yeni deprem haritasına göre yapılacak!

Gazi Üniversitesi Deprem Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bülent Özmen, "Marmara Denizi'ne yakın ilçelerde deprem tehlikesi arttı. Kentsel dönüşüm çalışmaları yeni deprem haritasına göre yapılacak" dedi.

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi satış ihalesi 17 Temmuz'da!

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi'nde yer alan 79 adet dükkan 17 Temmuz'da yapılacak ihaleyle satışa çıkacak.

Forbest Yapı,Görece'de yeni projeler hayata geçirecek!

İzmir’de bir çok projeye imza atan Cabbaroğlu ve Boran Emlak ortak girişimi ile kurulan Forbest Yapı, Sarnıç, Alaçatı ve Gaziemir projelerinden sonra Görece’de yeni bir proje hayata geçirecek. 

Yeni yönetmeliğe göre yapılan binalarımız sağlam!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, yeni yönetmeliğe göre yapılan binaların sağlam olduğunu söyledi.

Parsel kullanım fonksiyonlarına göre yapılaşma koşulları!

Parsel kullanım fonksiyonlarına göre yapılaşma koşulları, Yeni İmar Yönetmeliği'nde açıklandı. İşte parsel kullanım fonksiyonlarına göre yapılaşma koşulları 2017..

Gürallar Grubu Maldivler’de otel yapıyor!

Gürallar Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili Esin Güral Argat, otel projesiyle ilgili yaptığı açılamada "73 villa şeklinde yaptığımız otelin yanı sıra beş farklı restoran konsepti olacak. Kasım’da açılacak otelimizin resmi açılışı ise gelecek nisan ayında gerçekleşecek" dedi.

Yapı ünite fonksiyonlarına göre yapılaşma koşulları!

Uygulama imar planı bulunan alanları kapsayan Yeni İmar Yönetmeliği gereğince yapı ünite fonksiyonlarına göre yapılaşma koşulları nelerdir?

Gürallar Yapı yeni projeleri Haberi

Gürallar Yapı yeni projeleri

Evrim Karayel özellikle hukukçular ve doktorlar tarafından tercih edilen Lapis Han'da yüzde 29 dolulukta olduklarını söyledi Kredi kullanmıyoruz.Finansman ihtiyacım kendi bünyelerinden karşıladıklarını belirten Evrim Karayel, "Hiçbir zaman müteahhidiz demiyoruz, biz bir yatırım şirketiyiz. Sanayicilikten ve turizmden kaynaklı ciddi bir gelirimiz, ciddi bir öz kaynak stoğumuz var. Kredi ile değil kendi kaynağımız ile projelerimizi hayata geçiriyoruz. Bu yüzden gayrimenkul sektöründe yaşanan bir kriz, kentsel dönüşümdeki fazla arz bizi etkilemez." 



Lapis Han projesi, International Property Avvards'ta 'ofis geliştirme' dalında birincilik ödülü aldı. Kartal'daki Lapis Han, 'Dünyanın En İyileri' yarışmasından toplam 3 ödülle döndü. Ödüller sonrası ilginin arttığını söyleyen Karayel, "Bu kapsamda, İtalyan, Alman ve Dubaili 3 fon ile gayrimenkul geliştirmek üzere anlaşma yaptık" dedi. 


1948 yılında ticari hayatına başlayan Güral Ailesi'nin, fabrika, okul,...