09 / 05 / 2024

gürbulak

gürbulak

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ'nin (BOTAŞ), yaptığı açıklamaya göre, İran-Türkiye Doğal Gaz Boru Hattından 2 - 9 Ekim arasında gaz akışının duracağını bildirdi.

Trabzon Merkez için riskli alan kararı kaldırıldı!

Trabzon İli, Merkez İlçe, Gürbulak Beldesi, Güzelyalı Mahallesinde Bulunan Bazı Alanların Riskli Alan İlan Edilmesi hakkında kararın kaldırılmasıyla ilgili karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

4 sınır kapısında Sahra Hastanesi kurulacak!

Türkiye’nin sınır komşusu İran’da Corona virüsü nedeniyle ölümlerin artması, sınır kenti olan Ağrı ve Van’da önlemleri artırdı. Kapıköy Gümrük Kapısı ile Gürbulak Sınır Kapısı'nda, koronovirüse karşı alınan önlemler kapsamında sahra hastaneleri kuralacak...

Tugata İnşaat Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tugata İnşaat Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Atabey Gürbulak tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Trabzon'da 224 riskli yapı yıkıldı!

Trabzon'da 271 riskli yapının 224'ü yıkıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre Erdoğdu, Kaymaklı ve Gürbulak Mahallelerinde olmak üzere 3 adet alanda riskli alan olduğu belirtildi.

Tunceli Merzifon Gürbulak Otoyolu projesine ÇED onay verdi!

Erzincan, Sivas, Tunceli illerini kapsayan Merzifon Gürbulak Otoyolu projesine Çevresel Etki Değerlendirmesi olumlu karar verdi. İşte o karar...

Ağrı Gürbulak Gümrük Kapısı Genişletme projesi için kamulaştırma!

Ağrı İli, Doğubayazıt ilçesinde bulunan bazı taşınmazların Gürbulak Gümrük Kapısı Genişletme Projesi Kapsamında Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İran'a açılan gümrük kapıları yenileniyor!

Türkiye, İran'a açılan sınır kapılarını yenileyerek, iki ülke arasındaki ticaretin daha hızlı yapılmasını sağlayacak. Esendere Gümrük Kapısı yenilenirken, Kapıköy ve Gürbulak'ta çalışmalar sürüyor.

Gürbulak yeniden inşa edilecek!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, İran'a açılan sınır kapılarında yenileme çalışmaları yaptıklarını belirterek, "Geçtiğimiz hafta Gürbulak sınır kapısında yerinde incelemelerde bulundum. Aksaklıkları gördüm. Orayı yıkıp, yeniden yapacağız." dedi.

TOKİ, Ankara Gölbaşı'nda 1.062 konut yaptıracak

TOKİ, Ankara-Gölbaşı Örencik'e, 1.062 konut, altyapı ve sosyal donatı inşaatı işlerinin yapımı için ihale yapacak.

Gaziantep'te inşaat faaliyetleri 15 gün durduruldu

Gaziantep Müteahhitleri Derneği'nden kentte inşaat faaliyetlerinin 15 gün boyunca durdurulduğu bildirildi.

Antalya'da spor tesisine gökdelen dikecekler

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden Yüzüncü yıl Spor Kompleksi'nin bulunduğu araziye gökdelen yapılacağına dair iddianın gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

Gölbaşı, İç Anadolu Bölgesi'nin Marmaris'i oldu

Gölbaşı, Mogan ve Eymir gölleri sayesinde İç Anadolu Bölgesi'nin Marmaris'i, Bodrum'u konumuna geldi.

Ulusal Peyzaj Mimarlığı Günü kutlanıyor

TMMOB Peyzaj Mimarları Odası ''13 Mayıs Ulusal Peyzaj Mimarlığı Günü'' dolayısıyla bir bildiri yayımladı.

gürbulak Haberi

gürbulak

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ'nin (BOTAŞ),  yaptığı açıklamaya göre, gerçekleşecek planlı bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle İran-Türkiye Doğal Gaz Boru Hattından 2 - 9 Ekim arasında gaz akışının duracağını bildirdi.

BOTAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, kesinti nedeniyle arz-talep dengesiyle ilgili bir sorun beklenmediği aktarıldı.

BOTAŞ’tan yapılan açıklamada, İran-Türkiye Doğal Gaz Boru Hattında 2-9 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek planlı bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle, Gürbulak giriş noktasından iletim şebekemize 8 gün boyunca doğal gaz teslimatı yapılamayacağı bildirilmiştir.  Planlı bir şekilde gerçekleştirilen bakım ve onarım çalışmaları esnasında ulusal iletim şebekesinde arz-talep dengesiyle ilgili herhangi bir sorun beklenmediği aktarıldı.

OCAK AYINDA 10 GÜNLÜK KESİNTİ

İran Milli Gaz Şirketi, Türkiye'ye doğalgazı 10 günlüğüne kestiğini açıkladı. İran Milli Gaz Şirketi tarafından gelen açıklamaya göre gazı kesme...