02 / 05 / 2024

Gürbüz Arıburnu

Gürbüz Arıburnu

İzomas Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve İnşaat Anonim Şirketi, Gürbüz Arıburnu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak'ta Kartal, Yakacık Cumhuriyet Mahallesi, Ferman Caddesi'nde kuruldu.

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğanay Gürbüz tarafından kuruldu.

Öz Ar Yapı Mimarlık Nakliye Tekstil Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Öz Ar Yapı Mimarlık Nakliye Tekstil Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sarıyer'de Özge Arıkan tarafından kuruldu.

Gürbüz Hafriyat Nakliyat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Hafriyat Nakliyat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Gürbüz tarafından kuruldu.

Coşkun Gürbüz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Coşkun Gürbüz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Coşkun ve Tolga Gürbüz tarafından kuruldu.

Poyraz Gürbüz İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Gürbüz İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Musa Emre Gürbüz tarafından kuruldu. 

Gürbüz Plus İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gürbüz Plus İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gürbüz ve Ahmet Gürbüz ortaklığında kuruldu. 

Gürbüz Konut Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Konut Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İdris Gürbüz ve Emrah Gürbüz ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Arı Platform Makina İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arı Platform Makina İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kenan Gürbüz ve Aydemir Gündoğdu ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gürbüz Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Safa Ahmet Gürbüz tarafından 20 bin TL sermaye ile 5 Eylül'de Fatih'te kuruldu.

BMS Group'tan Bolu Gölyüzü'ne yeni proje!

Bolu Mermer’in sahibi Murat Demir bu sektörde gösterdiği başarıyı kurduğu BMS Group markasıyla inşaat sektöründe de gösteriyor. Grup Gölyüzü Mahallesi'nde yeni projeye başlayacak.

Yüksek İnşaat Mühendisi Gündüz Arıcan vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi 1951 yılı mezunu Yüksek İnşaat Mühendisi Gündüz Arıcan vefat etti. Arıcan'ın cenazesi yarın ikindi namazına müteakip Karacaahmet Şakirin Camii'nden kaldırılacak.

Altınproje İnşaat Sağlık Gıda Züccaciye Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınproje İnşaat Sağlık Gıda Züccaciye Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Söylemez ve Muhammed Emin Ceyhan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi'nde kuruldu.

DOKA, Mazıdağı Entegre Gübre Tesisi'nde güvenli çözümler sunuyor!

Türkiye Cumhuriyeti’nin en büyük sanayi yatırımlarından biri olan ve Türkiye’nin gübre ithalatında önemli bir açığı kapatarak gübre üretimi gerçekleştirilecek Mazıdağı Entegre Gübre Tesisi inşaasına DOKA, özel ve güvenli çözümler sunuyor.

Gürbüz Arıburnu Haberi

Gürbüz Arıburnu

İzomas Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve İnşaat Anonim Şirketi, Gürbüz Arıburnu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak'ta kuruldu. 


İzomas Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak...ve anaszözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


İzomas Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve İnşaat Anonim Şirketi adres: Kartal, Yakacık Cumhuriyet Mahallesi, Ferman Caddesi,...