30 / 04 / 2024

Gürbüz Gayrimenkul adres

Gürbüz Gayrimenkul adres

Gürbüz Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi, Servet Gürbüz tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 3 Mayıs'ta kuruldu

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğanay Gürbüz tarafından kuruldu.

Pentaverse Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pentaverse Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Merih Çapar, Onur Gürbüz ve Serdar Er ortaklığında kuruldu.

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Gürbüz tarafından kuruldu.

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Gürbüz tarafından kuruldu.

Görkem Motors Gayrimenkul Turizm Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görkem Motors Gayrimenkul Turizm Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Aycan Çorakli ve Görkem Güngör ortaklığında kuruldu.

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket bugün Üsküdar'da 16 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile İmre Barmmanbek, Mehmet Erol Çamur, Mehmet Murat Baltacı ortaklığında kuruldu.

Gürbay Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Gürbay Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arafat Gürbüz ve Bünyamin İshaık Aydoğan ortaklığında kuruldu.

Deed Proje Pazarlama Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Deed Proje Pazarlama Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Bakırköy'de Yakup Gürbüz tarafından kuruldu.

Aktaş Gayrimenkul İnşaat Metal Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaş Gayrimenkul İnşaat Metal Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Gürbüz Aktaş tarafından kuruldu.

Ali Yılmaz Turizm Seyahat Taşımacılık Nakliye Gıda Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ali Yılmaz Turizm Seyahat Taşımacılık Nakliye Gıda Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yılmaz tarafından kuruldu.

Lafij Gayrimenkul Geliştirme Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Lafij Gayrimenkul Geliştirme Ve Pazarlama Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Kudret Gürbüz ve Can Kudret Gürbüz ortaklığında kuruldu.

Gürbüz Hafriyat Nakliyat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Hafriyat Nakliyat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Gürbüz tarafından kuruldu.

Aköz Gayrimenkul İnşaat Tekstil Ayakkabı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aköz Gayrimenkul İnşaat Tekstil Ayakkabı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 4 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erol Ak ve Timur Özlü ortaklığında kuruldu.

Gürbüz Gayrimenkul adres Haberi

Gürbüz Gayrimenkul adres

Gürbüz Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi, Servet Gürbüz tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 3 Mayıs'ta kuruldu. Gürbüz Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar marketler depolar soğuk hava depoları villa tatil köyleri devre mülk apart otel motel kamping gibi turistik tesisler gayrimenkuleri almak satmak satın almak kiralamak kiraya vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Gürbüz Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi adres: Avcılar, Üniversite Mahallesi, İstiklal Caddesi,...