12 / 05 / 2024

Gürbüzler Hafriyat İnşaat

Gürbüzler Hafriyat İnşaat

Gürbüzler Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Gürbüz tarafından 50 bin TL sermaye ile 2 Aralık'ta Kağıthane, Seyrantepe Mahallesi, İ.Karaoğlanoğlu Caddesi'nde kuruldu.

Miak Hafriyat İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miak Hafriyat İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Akpınar tarafından kuruldu.

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Gümüş tarafından kuruldu.

Gündüzler Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzler Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Gündüz tarafından kuruldu.

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Günaydın tarafından kuruldu.

Yurtsever Hafriyat İnşaat Madencilik Limited Şirketi kuruldu!

Yurtsever Hafriyat İnşaat Madencilik Limited Şirketi Şişli'de 450 bin TL sermsaye bedeli ile Muhammed Melih Görgülü tarafından kuruldu.

Erim Hafriyat İnşaat Nakliyat Elektrik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erim Hafriyat İnşaat Nakliyat Elektrik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Özkan tarafından kuruldu.

Eb Hafriyat İnşaat Nakliyat Hurdacılık Maden Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Eb Hafriyat İnşaat Nakliyat Hurdacılık Maden Gıda Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Güngör ve Erkan Güngör ortaklığında kuruldu.

Öz Bağcılar Vinç Hafriyat İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Bağcılar Vinç Hafriyat İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Bağcı tarafından kuruldu.

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Güngör tarafından kuruldu.

Mapaş Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mapaş Hafriyat İnşaat Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sağır tarafından kuruldu.

Göksoy Hafriyat İnşaat Otomotiv Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Göksoy Hafriyat İnşaat Otomotiv Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Göksoy ve Ahmet Göksoy ortaklığında kuruldu.

Gökkar Hafriyat İnşaat Tekstil Lojistik Enerji Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökkar Hafriyat İnşaat Tekstil Lojistik Enerji Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal Göksoy tarafından kuruldu.

Hgh Hafriyat İnşaat Ve Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hgh Hafriyat İnşaat Ve Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Şeker tarafından kuruldu.

Gürbüzler Hafriyat İnşaat Haberi

Gürbüzler Hafriyat İnşaat

Gürbüzler Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Gürbüz tarafından 50 bin TL sermaye ile 2 Aralık'ta Kağıthane, Seyrantepe Mahallesi, İ.Karaoğlanoğlu Caddesi'nde kuruldu. 


Gürbüzler Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatları yapmak,satmak,kiraya vermek, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, prefabrike inşaatlar,yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...