30 / 04 / 2024

Güre Devremülk değerlemesi 2018

Güre Devremülk değerlemesi 2018

Körfez Gayrimenkul Ankara Ortaklığı Balıkesir İli, Edremit İlçesi, Güre Mahallesinde yer alan Güre Devremülk projesinin 2018 yılı değerleme raporunu yayınladı...

Big Mac endeksine göre TL'nin dolar karşısında değeri ne kadar olmalı?

The Economist dergisi tarafından yayımlanan ve ismini de ünlü hamburger Big Mac’ten alan Big Mac endeksine göre 2024 yılının Ocak ayında Türk Lirası'nın dolar karşısındaki değeri olması gerekenden yüzde 14,83 daha az...

Bakan Özhaseki açıkladı: Türkiye'de hareketli 485 fay hattı var! Evler buna göre yapılmalı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, katıldığı bir açılışta deprem ve kentsel dönüşümle ilgili konuştu. Türkiye'de hareketli 485 fay hattı olduğunu aktaran Özhaseki, konutların buna göre inşa edilmesi gerektiğini söyledi. 

Türkiye’de 2022 yılında şirket iflasları bir önceki yıla göre yüzde 20 azaldı!

Dun & Bradstreet tarafından açıklanan Küresel İflas Raporu'nda 2022 yılında küresel ölçekte şirket iflaslarında artışların arttığı belirtilirken Türkiye’de ise 2022 yılında iflaslar bir önceki yıla göre yüzde 20 azaldı.

Ödemeler TC kimlik numarasına göre hesaplara peş peşe yatırılıyor! Hemen siz de hesaplarınızı bir kontrol edin!

Ödemeler TC kimlik numarasına göre hesaplara peş peşe yatırılıyor... Hemen siz de hesaplarınızı bir kontrol edin... İşte detaylar...

Nisan ayında gayrimenkul satışları Mart'a göre yüzde 29 azaldı!

Açıklanan rakamlara göre, Türkiye'de geçen ay 214 bin 947 gayrimenkul satışı gerçekleştirilirken, söz konusu bu işlemlerden 4 milyar 338 milyon 172 bin 341 Türk Lirası tapu harcı geliri elde edildi.

İstanbul'da devremülk dolandırıcılığı operasyonu: 38 zanlı tutuklandı!

Mega kent İstanbul'da yürütülen devremülk dolandırıcılığında gözaltına alınan toplam 113 şüpheliden 38'i tutuklandı. Verilen detaylara göre, şüphelilerin işledikleri suçtan kazandıkları gelirle toplamda 24 lüks ev aldıkları belirlenmişti

Goldman Sachs'a Göre Enflasyon Oranları Tırmanacak!

Goldman Sachs analistlerine göre, Türkiye'de enflasyonun yıllık bazda zirveyi göreceği tahmin ediliyor…

Asansör giderleri oturulan kata göre değişir mi?

Asansör giderleri oturulan kata göre değişir mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Peki asansör giderleri oturulan kata göre değişir mi?

İşletme bilançolarındaki gayrimenkullerin yeniden değerlemesi TBMM'de!

TBMM'de milyonlarca kişiyi ilgilendiren Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi konuşulacak. Buna göre, işletme bilançolarındaki gayrimenkullerin yeniden değerlemesi de gündeme getiriliyor.

Şehirlerin ve arazilerin depreme karşı dirençleri teknolojiye göre değişiyor!

Tokyo Üniversitesi'nden Doç. Dr. Seta Fumihiko, şehir planlaması ile afetlerin azaltılabileceğini söyledi. Seta Fumihiko şehirlerin ve arazilerin depreme karşı dirençlerinin, teknolojiden faydalanma oranına göre değiştiğini belirtti.

Körfez GYO Körfez Termal Devremülk Tesisi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir İli, Edremit İlçesi Güre Mahallesinde kain Körfez Termal Devremülk Tesisi 2020 yıl sonu satış ve kira değer tespiti raporu yayınlandı.

Nevşehir Göre'de 226 konut hak sahiplerine teslim edilecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ),  Nevşehir Göre’de inşa ettiği konutlar için teslim tarihlerini internet sitesinden duyurdu. 

İzmir'de fay hattına göre master planı yapılmalı!

 Dokuz Eylül Üniversitesi'nde Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, İzmir'de 17 fay hattı olduğunu ve bu nedenle bu fay hattına göre master planı yapılması gerektiğini söyledi.

Güre Devremülk değerlemesi 2018 Haberi

Güre Devremülk değerlemesi 2018

Körfez Gayrimenkul  Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Güre Devremülk projesinin 2018 yılı değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Mülkiyeti Körfez GYO'ya ait olan Balıkesir İli, Edremit İlçesi, Güre Mahallesinde bulunan projesine ilişkin Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2018 yılına ait gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Körfez GYO'nun KAP açıklaması: 
Mülkiyeti Şirketimize ait olan Balıkesir İli, Edremit İlçesi, Güre Mahallesinde bulunan Projemize ilişkin Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2018 yılına ait Gayrimenkul Değerleme Raporudur.

Değerleme raporu için