03 / 05 / 2024

Gürkan Eğlence Hizmetleri Ve Organizasyon iletişim 

Gürkan Eğlence Hizmetleri Ve Organizasyon iletişim 

Gürkan Eğlence Hizmetleri Ve Organizasyon Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Kılıç tarafından kuruldu. 

İğe İnşaat Sondaj Temizlik Elektrik Gıda Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İğe İnşaat Sondaj Temizlik Elektrik Gıda Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ümmügüsüm Ersöz tarafından kuruldu.

Qdı Konsept Turizm Sağlık Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Qdı Konsept Turizm Sağlık Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi Başakşehir'de Kudret Gülsün tarafından kuruldu.

Fer Temizlik Gıda Medikal İnşaat Eğitim Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli ya

Fer Temizlik Gıda Medikal İnşaat Eğitim Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Fer Temizlik Gıda Medikal İnşaat Eğitim Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı. 

Pixart İnşaat Eğitim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket kuruldu!

Pixart İnşaat Eğitim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket Büyükçekmece'de Ahmet Barış Giderçay ve Melike Göksu ortaklığında kuruldu.

Özyeşilvadi Turizm Otel Eğlence Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyeşilvadi Turizm Otel Eğlence Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Yasin Kiraz tarafından kuruldu.

Bob Organizasyon Eğlence Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Bob Organizasyon Eğlence Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi  Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Nıma    Hosseıngholızad tarafından kuruldu.

Gat Kongre Ve Eğlence Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gat Kongre Ve Eğlence Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Tahsin Dayan tarafından kuruldu.

Yücetürk Eğlence İşletmeleri Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yücetürk Eğlence İşletmeleri Gıda İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi  Başakşehir’de  500  bin TL sermaye bedeli ile Özge Yücetürk tarafından kuruldu.

S4 Gıda Müzik Organizasyon Eğlence Prodüksiyon Turizm İnşaat Pazarlama San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

S4 Gıda Müzik Organizasyon Eğlence Prodüksiyon Turizm İnşaat Pazarlama San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Süha Altay tarafından kuruldu.

S4 Gıda Müzik Organizasyon Eğlence Prodüksiyon Turizm İnşaat Pazarlama San.Ve Tic. Limited  Şirketi kuruldu!

S4 Gıda Müzik Organizasyon Eğlence Prodüksiyon Turizm İnşaat Pazarlama San.Ve Tic. Limited  Şirketi Beyoğlu’nda100 bin TL sermaye bedeli  ile Süha Altay tarafından kuruldu.

Mirbey Özel Eğitim Hizmetleri Hayvancılık Gıda Petrol Ve Lpg Ürünleri İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Mirbey Özel Eğitim Hizmetleri Hayvancılık Gıda Petrol Ve Lpg Ürünleri İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 1 milyon 650 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Aydoğan tarafından kuruldu.

Aksur Proje İnşaat Ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksur Proje İnşaat Ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Jahan Osmanova ve Turan Karataş ortaklığında kuruldu.

Gürkan Eğlence Hizmetleri Ve Organizasyon Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürkan Eğlence Hizmetleri Ve Organizasyon Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Kılıç tarafından kuruldu. 

Gürkan Eğlence Hizmetleri Ve Organizasyon iletişim  Haberi

Gürkan Eğlence Hizmetleri Ve Organizasyon iletişim 

Gürkan Eğlence Hizmetleri Ve Organizasyon Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Kılıç tarafından kuruldu. 

Gürkan Eğlence Hizmetleri Ve Organizasyon Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
OTEL LOKANTA VE EĞLENCE YERLERİ a. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. b. Her türlü restoran, kafe,bar, kulüp, diskotek lokanta gibi gıda ve içecek satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. c. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu...