01 / 05 / 2024

Gürkan Güzel kimdir

Gürkan Güzel kimdir

Güzel Group tarafından inşa edilen Güzel Residence, 10 ve 11 katlı iki blokta 38 daireden meydana geliyor. Projedeki dairelerin alanları 140 ile 260 metrekare arasında değişiyor.

Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ne iş yapıyor? Hangi üniversitelerde ders veriyor? Hangi alanlarda çalışıyor?

Doğuş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Av. Hasan Hüsnü Güzelöz kimdir? Ne iş yapıyor? Av. Hasan Hüsnü Güzelöz hangi alanlarda danışmanlık yapıyor? İşte Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Gürkan Akgün kimdir?

Gürkan Akgün, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İmar ve Şehircilik Daire Başkanı oldu. Peki Gürkan Akgün kimdir? Gürkan Akgün hangi işlerde görev aldı?

Güvenç Özel kimdir?

NASA’nın Mars’ta kuracağı yaşam alanı için proje üreten ve 3’üncü olan ABD’de yaşayan Türk mimar Güvenç Özel kimdir? Güvenç Özel bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Güzel Residence satışa çıktı!

Dünyanın en iyi dördüncü alışveriş caddesi seçilen Bağdat Caddesi'nde projelendirilen Güzel Residence'ın yapımına başlandı. Gürkan Güzel, projedeki dairelerin, gerçek rezidans kriterlerine uygun olarak tasarlandığını belirtti.

Güzel Residence'ta teslimler 13 ay sonra!

Güzel Group tarafından Fenerbahçe'de yapımına başlanan Güzel Residence'ın her iki bloğunda da inşaat faaliyetleri sürüyor. Güzel Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gürkan Güzel, projenin 13 ay sonra teslim edileceğini söyledi.

Hasan Hüsnü Güzelöz kimdir?

Doğul GYO Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Hüsnü Güzelöz kimdir? Hasan Hüsnü Güzelöz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hasan Hüsnü Güzelöz, ne zamandan beri Doğuş GYO bünyesinde? İşte Hasan Hüsnü Güzelöz...

Abdulvahap Güven kimdir?

Osmaniye Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdulvahap Güven kimdir? Abdulvahap Güven, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdulvahap Güven, ne zamandan beri Osmaniye Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Namık Güver kimdir?

Kayseri Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Namık Güver kimdir? Namık Güver, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Namık Güver, ne zamandan beri Kayseri Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Caner Güner kimdir?

Emi İnşaat Genel Müdürü Caner Güner, vefat etti. Peki, Emi İnşaat Genel Müdürü Caner Güner kimdir? Emi İnşaat, inşaat sektöründe hangi alanlarda hizmet veriyor?

Sinemis Sarıgül kimdir?

Mimar Sinemis Sarıgül kimdir? Sinemis Sarıgül, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Sinemis Sarıgül bugün hangi mimarlık firmasında çalışamalarına devam ediyor? İşte Sinemis Sarıgül...

Avrupa'nın en güzel 40 villasından 3'ü Türkiye'de!

Guardian Gazetesi, turistleri kabul eden Avrupa'nın en güzel 40 villasını derledi. Türkiye'den 3 villa listede. Kalkan'daki Villa Ilda'ya geniş ailelerle yapılacak tatil için geniş bir havuza ve "müthiş bir manzaraya" sahip olduğu söyleniyor.

Güzel Ay İnşaat Gayrimenkul Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzel Ay İnşaat Gayrimenkul Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile Avcılar'da, 5 Mart 2015'te Eyup Güzel, Aytekin Musullu Müdürlüğü'nde kuruldu.

Hacı Gökhan Gül kimdir?

Hacı Gökhan Gül, İstanbul 3. Bölge Milletvekili aday adayı oldu. Peki, Hacı Gökhan Gül kimdir? Hacı Gökhan Gül, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İstanbul 3. Bölge Milletvekili aday adayı Hacı Gökhan Gül...

Gürkan Güzel kimdir Haberi

Gürkan Güzel kimdir

Bağdat Caddesi'nde projelendirilen Güzel Residence'ın yapımına başlandı. Kalamış'a yürüyerek 4 dakika mesafede bulunan proje, Bağdat Caddesi'ne sadece 40 adım uzaklıkta.


Son teknoloji akıllı ev sistemleriyle donatılan Güzel Residence projesinin en dikkat çekici özelliği geniş yeşil alanı.


Kim Ne Dedi?


Güzel Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gürkan Güzel, "Proje de her türlü ihtiyaca ve talebe destek verecek sistemi hayata geçirdik. Cadde ve civarında 30 yılı aşkın çok sayıda proje hayata geçirdik. Güzel Residence hem bizim hem caddenin en önemli projesi olarak hayat bulacak. Son teknoloji akıllı ev sistemleri, 24 saat güvenlik, fitness salonu, toplantı odası, kapalı otopark bulunuyor. Bununla beraber binada yaşayanlara nefes alabilecekleri, çocukların rahatça oynayabileceği arabadan arındırılmış botanik bahçesi var. Bütün bunlardaki amaç hizmet seviyesi, yaşam standardı, konforu yüksek, yatırım değeri...