19 / 05 / 2024

Gürkan Kutluakdoğan

Gürkan Kutluakdoğan

MTG Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlıkn Ticaret Limited Şirketi, Gürkan Kutluakdoğan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta Kartal, Orta Mahallesi, Yalnız Selvi Caddesi'nde kuruldu.

Memur zammı için son gün! Bakan müjdeyi verdi: Zam için gözler Erdoğan'da! 

Memur ve memur emeklisinin zam oranını belirleyecek Kamu Görevlileri Hakem Kurulu, yarın son kez toplanacak. Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan en son yaptığı açıklamada "Memur zammında yarın süreç sonlanacak, takdir Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın olacak" dedi.

Gümüş fiyatları rekora koşuyor! Eli kulağında her an 14 TL olabilir! Elinde gümüş olanlar hemen baksın

Gümüş fiyatları 8 aylık baskının altından kurtularak rekora koşuyor. 13,98 TL seviyesine kadar dayana gümüş her an 14 TL olabilir. Elinde gümüş olanlar hemen baksın! Son dakika gümüş fiyatları.

Altın sesini cuma gününe kadar kıstı! Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? İşte güncel son dakika altın fiyatları

Altın fiyatları güne durağan başladı. Bu hafta içerisinde yüksek seviyelere yükselen altın fiyatları vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konu olarak gündemde yer alıyor. Peki altın fiyatlarında son durum ne? Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Güncel altın fiyatları...

Gürkan Mimarlık İnşaat Mobilya Peyzaj Tarım İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gürkan Mimarlık İnşaat Mobilya Peyzaj Tarım İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mustafa Uysal tarafından kuruldu.

İSKİ zam gündemiyle olağanüstü toplanacak!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) bağlı İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresinin merakla beklenen 1. Olağanüstü Genel Kurulu, 16 Şubat 2022 tarihinde zam gündemiyle toplanıyor.

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile  Gürkan Murat Gül  ve Özkan Sultan Gül tarafından kuruldu.

Adalar’da plan yapma ve onaylama yetkisinin İBB'den alınmasına tepki!

Adalar’da plan yapma ve onaylama yetkisinin İBB'den alınmasına İBB İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün tepki gösterdi. Konuya ilişkin, Çevre hukuku alanında çalışan Avukat Yakup Okumuşoğlu ve TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Esin Köymen de konuştu.

Adalar’da plan yapma ve onaylama yetkisi İBB'den alındı!

İBB İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile Marmara Denizi ve Adalar'da plan yapma ve onaylama yetkisinin İBB’den alınmasına tepki gösterdi. 

Denizi gören evlerin kirası tavan yaptı!

Kiralık ev piyasasında hareketli günler yaşanıyor. Ev kiralarının tavan yaptığı şu günlerde sahilde bulunan evlerin kirası 35 bin TL'yi gördü.

Gürkan Akgün'den Kanal İstanbul çıkışı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün, TOKİ'nin 6 Ekim tarihinde Kanal İstanbul güzergahında bulunan meraları satışa çıkarılacağını dile getirerek konuya ilişkin açıklamalar yaptı. 

Gürkan Akgün'den Kanal İstanbul açıklaması!

Bugün temelinin atılacağı ve tören gerçekleştirileceği belirtilen çılgın proje Kanal İstanbul'la ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor. İBB’nin İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün, temel atma töreniyle ilgili konuştu.

Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gürsu ilçesi Yenidoğan Mahallesi’ndeki kapalı otopark ve pazar yeri sorununu çözdü. Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Gems Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gems Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıkyö'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Kutluakdoğan ve Murat Özülkü ortaklığında kuruldu.

Gürkan Kutluakdoğan Haberi

Gürkan Kutluakdoğan

MTG Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Gürkan Kutluakdoğan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta kuruldu. 


MTG Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethaneinşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler



MTG Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi adres: Kartal, Orta Mahallesi, Yalnız Selvi Caddesi, No:19 B Blok Uptwinse Deluxe...