02 / 05 / 2024

Gürmarın sahibi kim

Gürmarın sahibi kim

Gürmar, 22'nci mağazasını Yeni Girne'de hizmete açtı. 770 metrekarelik alanı bulunan markette 30 kişiye istihdam sağladıklarını dile getiren Mağazalar Koordinatörü Nurettin Şimşek, "Mağaza sayımızı artırmaya devam edeceğiz" dedi

Gürmar 21'inci şubesini Karşıyaka'da açtı!

Perakende sektörünün önde gelen firmalarından Gürmar A.Ş, Karşıyaka'da 4'ncü, İzmir'de 21'inci şubesini Şemikler'de açtı. Açılışa vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, indirimli fiyatların sürekli olacağı dile getirildi.

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Borsada BOFA çıkmazı! BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

BoFA, ülkemizdeki borsada birçok hissede yüklü miktarda alım satım yapmakta. Bir çok yatırımcı BoFA'nın yapmış olduğu yüklü alımları takip ederek hisse değerlerini inceliyor. Peki BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

Tapusu olmayan yere nasıl tapu alınır? Tapusu olmayan evin emlak vergisi olur mu?

Tapu; Tapu Sicil Müdürlüğü tarafından verilmekte olan, arazinin üstüne inşa edilen yapının ya da arazinin bir bölümünün sahibi kim ise onu gösteren resmi bir belgedir. Peki Tapusu olmayan yere nasıl tapu alınır?

Elon Musk’ın sahibi olduğu Tesla yüzde 40 büyüdü! Tesla’nın 2022’de ne kadar araç sattığı açıklandı!

Dünya’da en çok konuşulan kişiler arasında yer alan Elon Musk’ın sahibi olduğu Tesla bir önceki yıla göre yüzde 40 büyüdü. İşte Tesla’nın 2022’de sattığı araç sayısı!

TOKİ Konya Güneysınır projesi için düğmeye bastı! Yeni konutlar geliyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Güneysınır'da 114 yeni konut ve 8 dükkan inşa edecek.

Kripto para vurgunu yapan Bitrota'nın sahibi yakalandı! 

Kayseri'de 1 milyar TL'lik kripto para vurgunu yaptığı iddia edilen Bitrota'nın sahibi K.A Antalya'da gözaltına alındı.

Gülyalı’nın imar sorununa neşter vurulacak!

Ordu Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Gülyalı’nın imar sorununa neşter vurulacağını söyleyerek, ''İmarsız arsaya kim ne yapabilir? Yatırımcının önündeki engelleri kaldırmamız gerekiyor” açıklamasında bulundu.

Şengel İnşaat'ın sahibi Ahmet Şengel kişisel konkordato ilan etti!

Kuşadası'nda faaliyet gösteren Şengel İnşaat'ın sahibi Ahmet Şengel kişisel konkordato ilan etti. Şengel, "Mallarımızın haraç mezat satılmasını önlemek için bankalara karşı onur savaşı veriyoruz" açıklamasında bulundu.

Rize'de dere yatağındaki 7 katlı apartmanın sahibi de imar barışına başvurdu!

İmar Barışı uygulamasına 2 hafta önce Rize'de meydana gelen sel ve heyelanda Kömürcüler köyünde gündeme gelen, dere yatağına inşa edilen 7 katlı binanın sahibi de başvurdu...

IKEA'nın sahibi Ingvar Kamprad vefat etti!

41 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin insanları arasında gösterilen IKEA'nın sahibi  Ingvar Kamprad vefat etti!

Günaydın SteakHouse Restaurant yatırımları devam edecek!

Günaydın SteakHouse Restaurant'larının sahibi Cüneyt Asan, önceki gün İstinyePark Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.

Fi Yapı'nın sahibi Fikret İnan gözaltına alındı!

Dün yapılan Akfa Holding merkezli operasyon kapsamında önemli bir isim daha gözaltına alındı. Gözaltı listesinde adı bulunan Fi Yapı'nın sahibi Fikret İnan da gözaltına alındı.

Newjoy Mobilya, Uzakdoğu pazarında gücünü artırıyor!

Sektörde inovasyon yaratan ürünleriyle, 5 kıtada 30 ülkede söz sahibi olan Newjoy, yeni yatırımlarıyla Uzak Doğu pazarındaki gücünü daha da arttırmayı hedefliyor.

Gürmarın sahibi kim Haberi

Gürmarın sahibi kim


Kaliteli ürün ve hizmet anlayışı ile perakende sektörünün etkin markalarından biri olan Gürmar, 22'nci mağazasını Yeni Girne'de hizmete açtı. 770 metrekarelik alanı bulunan markette 30 kişiye istihdam sağladıklarını dile getiren Mağazalar Koordinatörü Nurettin Şimşek, "Mağaza sayımızı artırmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki günlerde Balçova ve Manavkuyu mağazalarımızı da halkımızın hizmetine sunacağız" dedi. Gürmar'ın en kaliteli ürünü en uygun fiyatlarla halka ulaştırma geleneğini yıllardır devam ettirdiğini dile getiren Şimşek, "Kendimizin yemeyeceği ya da kullanmayacağı hiçbir ürünü mağazalarımızda satışa sunmuyoruz. Özellikle taze ürün grubunda çok iddialıyız. Meyve ve sebzeleri bahçeden direk halka ulaştırıyoruz" dedi. 



Yeni...