12 / 05 / 2024

Gürmen Grup kütahya projesi

Gürmen Grup kütahya projesi

Kütahya’da yapılan MÜSİAD Bölgesel İş Geliştirme Toplantısı’nın tecrübe paylaşımı bölümünde konuşan Remzi Gür “Kütahya’da yeni bir yatırım düşünür müsünüz” sorusuna “Grubumuzun ilerleyen yıllarda yeni yatırım planları bulunuyor.

Kütahya'da yıkılması planlanan okullar meclis gündeminde!

Kütahya'da depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılan ya da yıkılması planlanan okullar meclis gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kütahya'nın OSB'leri yatırımcıların gözdesi oldu!

Ulaşım altyapısı, lojistik avantajları ve düşük yatırım maliyetleri ve altı tane OSB'si bulunan Kütahya, yerli, yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor. Kütahya 1. OSB Başkanı Tolga Eskioğlu, kentin Türkiye'nin yeni gözde yatırım merkezlerinden biri olduğunu söyledi.

Gürallar Grubu Kütahya'da beşinci tesisini kuracak!

Gürallar Grubu, yeni bir alana girip duvar seramiği üretmek üzere kolları sıvadı. Kütahya'da temeli atılan tesis yılda 7 milyon parça karo üretecek. Gürallar Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Harika Güral, tesisin 2020'nin ikinci yarısında devreye alınacağını söylüyor...

Kütahya'da alt geçidi inşaatının geç bitirilmesi gündemde!

Kütahya kent merkezinde yapılan bir alt geçidin geç bitirilmesi nedeniyle ortaya çıkan zarara ilişkin TBMM gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kütahya'da hasar gören evlerde inceleme!

AFAD ekipleri, Kütahya'nın Günlüce köyünde hasar gören evlerde inceleme yaptı. Evlerinin yıkılma korkusu yaşayan bazı köylüler yakınlarına taşındı.

Kütahya'daki özelleştirmeler meclis gündeminde!

2002-2018 yılları arasında Kütahya ilinde yapılan özelleştirmeler TBMM gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kütahya Şehir Hastanesi yapım aşaması meclis gündeminde!

Kütahya Şehir Hastanesi yapım aşaması meclis gündeminde konu oldu. CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap hastanenin mevcut durumunu sordu..

İlker Gürsoy Grup Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

 İlker Gürsoy Grup Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 40 bin TL sermaye bedeli ile İlker Gürsoy tarafından kuruldu. 

14 soruda TOKİ Kütahya İnköy Mahallesi Standart Grup projesi!

Kütahya Merkez İnköy Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında TOKİ tarafından 306 adet konut hayata geçiriliyor. İşte, 14 soruda TOKİ Kütahya İnköy Mahallesi Standart Grup projesi...

Kütahya'daki köy okulunu gönüllü gençler onardı!

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde, bir sivil toplum kuruluşunda gönüllü olarak çalışan 8 genç, köy ilkokulunun bakım ve onarımını yaptı.

Kütahya Şaphane'de altyapı çalışmalarında göçük!

Kütahya'nın Şaphane ilçesinde, altyapı çalışmaları yapıldığı sırada meydana gelen göçükte, toprak altında kalan iş makinesi operatörü hayatını kaybetti.

Emm Grup Kırtasiye İnşaat Gıda Temizlik Tekstil Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emm Grup Kırtasiye İnşaat Gıda Temizlik Tekstil Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Muhammed Bulut tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Kağıthane'de kuruldu.

Kütahya Emet Yenice grup köy yolu açıldı!

2015-2016 yılı onarım ve stabilize programında grup köy yolunda bulunan Emet İlçesi Yenice, Göncek ve Doğanlar köylerine hizmet vermek için Kütahya İl Özel İdaresi tarafından yapılan 5 km’lik yolun alt yapı çalışmalarının ardından başlatılan sıcak asfalt çalışmalarında sona gelindi.

Gürmen Grup kütahya projesi Haberi

Gürmen Grup kütahya projesi
Kütahya’da yapılan MÜSİAD Bölgesel İş Geliştirme Toplantısı’nın tecrübe paylaşımı bölümünde konuşan Remzi Gür “Kütahya’da yeni bir yatırım düşünür müsünüz” sorusuna “Grubumuzun ilerleyen yıllarda yeni yatırım planları bulunuyor. Kömür veya enerji ilgili yatırım yapmayı düşünülebiliriz. Zaten Kümaş fabrikamızdan dolayı bize teklifler geliyor” yanıtını verdi. Gür, ticarete girme hikayesini şöyle anlattı: “Kastamonu’da liseyi bitirdikten sonra aynı lisede öğretmenlik yaptım. Bir gün okula müfettiş geldi ve ‘bu sınıfta neden mevsim köşeleri yok’ dedi.Ben de ‘bu konuda bana kimse böyle bir şey demedi ve ödenek de vermedi’ dedim. Müfettiş sicilime bunun işleneceğini söyleyince memurluktan...