04 / 05 / 2024

gürsoy grup via gyo hisseleri

gürsoy grup via gyo hisseleri

Gürsoy Grup'un Venezia projesindeki ortaklığı son buldu. Gürsoy Grup, Via GYO'nun Viapot Venezia'daki hisselerinin yüzde 100'ünü devir aldı.

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Gültekin ortaklığında kuruldu.

Ozan Gürsoy kimdir? Nerede okudu? İş Girişim Sermayesi’nde hangi alanda görev alıyor?

Ozan Gürsoy hangi üniversiteden mezun oldu? Yurt dışında nerede yüksek lisans yaptı? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İş Girişim Sermayesi’nde ne iş yapıyor? İşte Ozan Gürsoy ile ilgili tüm merak edilenler...

Göztepe Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göztepe Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Abdussamet Civelek tarafından kuruldu.

Gümaş Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gümaş Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Yeşil tarafından kuruldu.

Güler Grup Nakliye İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güler Grup Nakliye İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ertaç Güler tarafından kuruldu.

Suat Gürsoy Gayrimenkul Müşavirliği Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suat Gürsoy Gayrimenkul Müşavirliği Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Suat Gürsoy tarafından kuruldu.

Gürol Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Gürol Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Gündüz tarafından kuruldu.

Ünlü işadamı Ali Gürsoy'a haciz şoku!

Melis Çiftçi, ünlü işadamı Ali Gürsoy hakkında haciz işlemi başlattı. 33 bin 332 TL’lik alacağı için eşinin ailesinin evine haciz memuru gönderen Melis Çiftçi, bu kadarına da 'pes' dedirtti.

Gül Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Palvan, Mehmet Kerem Gül ve Yusuf Akyol ortaklığında kuruldu.

Gök Grup Gayrimenkul Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gök Grup Gayrimenkul Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammadmouse  Jannatghorbani tarafından kuruldu. 

Designer Outlet, İsfanbul'da açılacak!

Türkiye’nin ilk tema parkının yaratıcısı Gürsoy Grup, eğlence, alışveriş, konaklama, yeme içme ve tüm turizm faaliyetlerinin bir araya geldiği "İsfanbul Resort" konseptini yaşama geçiriyor...

Gökdağ Grup Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda İç ve Dış Limited Şirketi kuruldu!

Gökdağ Grup Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda İç ve Dış Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gökdağ tarafından kuruldu. 

Güneş Grup Dekorasyon İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Grup Dekorasyon İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 TL sermaye bedeli ile Emre Güneş tarafından kuruldu. 

gürsoy grup via gyo hisseleri Haberi

gürsoy grup via gyo hisseleri

Gürsoy Grup'un proje ortağı Bayraktar Grup ile beraber başlayıp büyüttüğü Venezia projesindeki ortaklığı son buldu.  Gürsoy Grup, Via GYO'nun hisselerinin yüzde 100'ünü devir aldı.


Bu duruma istinaden abonmanlık ve tapu işlemleri için verilen vekaletnamelerin yenilenmesi gerekiyor. 


Via GYO ile Gürsoy Holding tarafından hayata geçirilen Viaport Venezia, İtalyan mimarisinin en güzel örneği olan Venedik konseptiyle tasarlanmıştı .Meşhur Venedik kanallarıyla süslenen Viaport Venezia’da gondolla keyif yapılabiliyor.


Viaport Venezia projesinin detayları için tıklayın


VİA GYO, Borsa'dan...