21 / 05 / 2024

Gürsoy şirketi adres

Gürsoy şirketi adres

Gürsoy Proje Geliştirme Anonim Şirketi, Hasan Gürsoy Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Abdurrahman Gürsoy Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 29 milyon 500 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Üsküdar'da kuruldu.

Tenfour Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tenfour Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Efsun Gürsoy Önalp ve Selen Gürsoy ortaklığında kuruldu.

Ozan Gürsoy kimdir? Nerede okudu? İş Girişim Sermayesi’nde hangi alanda görev alıyor?

Ozan Gürsoy hangi üniversiteden mezun oldu? Yurt dışında nerede yüksek lisans yaptı? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İş Girişim Sermayesi’nde ne iş yapıyor? İşte Ozan Gürsoy ile ilgili tüm merak edilenler...

Mavi Bilge Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Bilge Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Burakbey Gürsoy ve Mustafa Dişçi tarafından kuruldu.

Hankare İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Hankare İnşaat Mühendislik Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhan Kemal Ercan ve Serhan Sedat Gürsoy ortaklığında kuruldu.

Gürnar Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Gürnar Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Onur Naroğlu ve Burakbey Gürsoy ortaklığında kuruldu.

Saygın Otelcilik Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Saygın Otelcilik Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Kortay Volkan Saygın ve Elvan Gürsoy ortaklığında kuruldu.

Kevser Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kevser Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Eser Gürsoy tarafından kuruldu.

Emfo Mekatronik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emfo Mekatronik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emine Gürsoy tarafından kuruldu.

Anayapı Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Anayapı Mimarlık Ve İnşaat Limited Fatih’te 250 bin TL sermaye bedeli ile Esat    Gürsoy ve Mesut Gürsoy tarafından kuruldu.

Gcd Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gcd Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  1 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Gürsoy, Engin Cüre ve Ali Şükrü Demirbaş tarafından kuruldu.

Emlaktif Gayrimenkul Bilişim Teknoloji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Emlaktif Gayrimenkul Bilişim Teknoloji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çelik ve Ebru Gürsoy ortaklığında kuruldu.

Suat Gürsoy Gayrimenkul Müşavirliği Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suat Gürsoy Gayrimenkul Müşavirliği Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Suat Gürsoy tarafından kuruldu.

Atrium Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Atrium Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Gül Gürsoy ve Mustafa Arslan ortaklığında kuruldu.

Gürsoy şirketi adres Haberi

Gürsoy şirketi adres

Gürsoy Proje Geliştirme Anonim Şirketi, Hasan Gürsoy Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Abdurrahman Gürsoy Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 29 milyon 500 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Üsküdar'da kuruldu. 


Gürsoy Proje Geliştirme Anonim Şirketi iş konusu; 1-Şirket kurum ve kuruluşlar ile inşaat gayrimenkul sektörleri ile işbirliğine giderek ülke sanayinin uluslararası rekabet edilebilir yapıya kavuşturulması maksadıyla her türlü projeler üretmek, gayrimenkul, inşaat ve restorasyon yöntemlerinde yenilik geliştirmek, ürün kalitesi ve standardını yükseltmek,  verimliliği artırmak, üretim maliyetlerini düşürmek, teknolojik bilgiyi ticarileştirmek ve amaçlarla ilgili olarak her türlü araştırma, geliştirme ve proje uygulamalarında bulunmak. 2-Her türlü gayrimenkul projeleri hazırlanması, uygulanması kontrollük ve pazarlama konularında danışmanlık ve organizasyon hizmetleri yapabilir. Bu hizmetleri ifa etmek için yurt içindeki veya yurt dışındaki kişi veya kuruluşlardan hizmet kiralayabilir...