30 / 04 / 2024

gürsu imar sorunu

gürsu imar sorunu

Ayhan Önal ile Gürsu ve ülke siyaseti üzerine bir söyleşi yaptık. Önal, hassasiyet gösterdikleri konuların başında 'imar rantı' geldiğini söyledi. Önal, "Gürsu'da yeni imar bölgeleri açılamıyor." dedi.

Gürsu'nun vitrini güzelleşiyor!

Gürsu Belediyesi, ilçenin şehir kimliğini bozan ve tehlike içeren binaların yıkımını gerçekleştirerek, Gürsu' nun vitrinini güzelleştirmekte. Zafer Mahallesi ve İstiklal Mahallesi' nde bulunan 8 binanın daha yıkımı gerçekleştirildi...

O ilde flaş imar sorunu! Merkezefendi'deki o arsaya iki yerine üç villa yaptılar...

Denizli Merkezefendi Belediyesi bugün imar sorunu ile güne başladı. Merkezefendi'de 2 yerine 3 villanın yapılmasına izin verilmesi gündeme bomba gibim düştü.

Beykoz'un imar sorunu çözülmeli! Deprem kapıda!

Beykoz'un imar sorunu devam ediyor. Peki büyük İstanbul depremi kapıdayken Beykoz'un imar sorunu nasıl çözülecek?

Kepez Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından gecekondu yapılaşmasından modern bir şehre dönüştürdüğü Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü.

Eyüpsultan İslambey Mahallesi'nde imar sorunu çözüldü!

Eyüpsultan İslambey Mahallesi Sinekli Kemer’de imar sorunu çözüldü. İslambey Mahallesi, Sinekli Kemer Koruma Bandına ilişkin imar planı değişikliğiyle ilgili müjdeyi Başkan Deniz Köken açıkladı. 

Başakşehir Şahintepe'nin imar sorunu çözüldü!

Başakşehir’de yıllardır çözülemeyen imar sorunu çözüldü. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Başakşehir Belediyesi’nin, Şahintepe Mahallesi için sürdürdüğü imar ve uygulama çalışmaları bitirildi. Düzenlemeyle birlikte bölge imara açılacak.

TOKİ Bursa Gürsu 413 konut ihalesi yarın!

Bursa İli Gürsu İlçesi 413 Konut, 8 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi yarın saat 14:30'da yapılacak.

İzmir İnciraltı'nın imar sorunu çözülüyor!

İzmir’in yıllardır çözüm bekleyen İnciraltı imar sorunu için harekete geçildi.AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya ile bir araya geldi.

Finike Belediye Meclisi'nin gündemi imar değişikliği!

Finike Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis toplantısı düzenlendi. Toplantıda kentsel dönüşüm projeleri, mülkiyet ve imar sorunu gündeme getirildi.

TOKİ'den Bursa Gürsu'ya 413 konut ve 8 dükkan!

Bursa İli Gürsu İlçesi 413 Konut 8 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Mersin'in imar sorunu çözlüyor!

Mersin ve Akdeniz'de sadece 1 yıl içinde yaklaşık 300 milyon TL tutarında proje hayata geçirildiğini söyleyen Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Mersin'in imar sorunu kalmayacağını söyledi.

Türkiye'nin gümrük sorunu çözülmeli!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Türkiye'nin gümrük sorunu çözülmeli!" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 4  maddelik analizi...

Beykoz’un mülkiyet ve imar sorunu yılan hikayesine döndü!

İstanbul'un gözde ilçeleri arasında yer alan Beykoz’da mülkiyet ve imar sorunu yılan hikayesine döndü...

TOKİ Bursa Gürsu kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi!

TOKİ Bursa Gürsu kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bursa Gürsu kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi ve TOKİ Bursa Gürsu kura sonucu 2020...

gürsu imar sorunu Haberi

gürsu imar sorunu

Gürsu ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ayhan Önal ilçenin geleceğine yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu.  Önal, Türkiye ve Bursa siyasetinin geldiği nokta}! değerlendirirken, rant kurbanlarına asla taviz vermeyeceklerini dile getirdi. 


A gazete: Kısaca sizi tanıyabilir miyiz? 

Ayhan Önal: Aslen Karacabey doğumlu olmakla beraber, 25 yıldır Gürsu ilçesinde çalıştırmış olduğum eczanemde ilçeme şifa dağıtmaya çalışıyorum. Evliyim, iki oğlum var. Milliyetçi Hareket Partisinden meclis üyesi oldum. İl başkan yardımcılığı görevimden meclis üyeliği adaylığı için ayrıldım. Hafta sonu yapılan il başkanlığı kongresinde Maksut Yazıcı, Selami Hacılar, Cihangir Kalkancı, Doğan Tekin, Yüksel Yılmaz MHP ilkelerine ne kadar bağlı olduklarını göstererek, düzeyli bir propagandayla teşkilat önünde güzel bir sınav verdiler. İl başkanlığım kazanan arkadaşımızı ve yarışa dahil olan tüm tarafları göstermiş oldukları öz veriden dolayı kutlarım. 


A gazete:...