06 / 05 / 2024

Gürsu OSB ve Kestel 2 Nolu OSB birleşiyor mu

Gürsu OSB ve Kestel 2 Nolu OSB birleşiyor mu

Gürsu OSB ve Kestel 2 No’lu OSB’nin birleştirilmesiyle ilgili müjdeyi GÜSAB Başkanı Yunus Aydın verdi: “Haziran ayında Uludağ OSB olarak yolumuza devam edeceğiz, Gürsu cazibe merkezi olacak.”

Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gürsu ilçesi Yenidoğan Mahallesi’ndeki kapalı otopark ve pazar yeri sorununu çözdü. Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

2021'de 16 OSB ve 5 sanayi sitesi projesi tamamlanacak!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının 2021 yılı bütçesi görüşmelerinde konuşma yapan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 2021'de 16 OSB ve 5 sanayi sitesi projesinin tamamlanacağını açıkladı.

TOKİ Bursa Gürsu 413 konut ihalesi yarın!

Bursa İli Gürsu İlçesi 413 Konut, 8 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Bursa Gürsu'ya 413 konut ve 8 dükkan!

Bursa İli Gürsu İlçesi 413 Konut 8 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Bursa Gürsu kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi!

TOKİ Bursa Gürsu kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bursa Gürsu kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi ve TOKİ Bursa Gürsu kura sonucu 2020...

35,5 milyon TL'lik Keşan Gıda OSB 2023'te açılacak!

Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası)’nun, Keşan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne ilişkin başlattığı ÇED (Çevre Etki Değerlendirmesi) süreci sonuçlandı. 35,5 milyon TL'lik Keşan Gıda OSB 2023'te açılacağı belirtildi...

TOKİ Bursa Gürsu 2020 başvuru şartları ve fiyatları!

TOKİ Bursa Gürsu 2020 başvuru şartları ve fiyatları haberimizde yer alıyor. TOKİ Bursa Gürsu 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ Bursa Gürsu 2020 ödeme planı nasıl? İşte projelerle merak edilen detaylar...

Bursa Gürsu ve Kestel yatırımları masaya yatırıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 6 ilçenin ardından Gürsu ve Kestel’i de ziyaret ederek, 2 ilçede devam eden ve 2018 yılında hayata geçirilmesi planlanan yatırımları masaya yatırdı

Gürsu'da kentsel dönüşüm başlıyor!

OSB Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aydın, Uludağ OSB bünyesindeki kaçak yapılaşmadan doğan konutları bölge dışına çıkarmak için Gürsu Belediyesi ile ortak kentsel dönüşüm projesine başlıyor.

Bursa Gürsu'da dönüşüm önce zihinlerde başlamalı!

Bursa Hakimiyet gazetesi köşe yazarı Ersel Peker bugünkü yazısında gürsu'daki göç sorununu ve kentsel dönüşümü anlattı. İşte o yazı...

Bursa Gürsu'da kentsel dönüşüm nasıl olacak?

MHP Gürsu ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ayhan Onal, Büyükşehir Belediyesinin 0,50 emsal artışı ile aldığı kararın, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanması sonrasında sordu.

Bursa Gürsu'ya Sporcu Fabrikası inşa ediliyor!

CHP Gürsu İlçe Başkanı Cavit Kaya Gürsu'da 2017 yılı şubat ayında açılması planlanan, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yaptırılan, sporcu fabrikası inşaatını inceledi.

Konyaaltı Gürsu Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi açıldı!

Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi'nin ikincisi Gürsu Mahallesi'nde açıldı. 128 öğrenci kapasiteli Konyaaltı Belediyesi Gürsu Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi, 8 sınıftan oluşuyor.

Gürsu OSB ve Kestel 2 Nolu OSB birleşiyor mu Haberi

Gürsu OSB ve Kestel 2 Nolu OSB birleşiyor mu

Gürsu Organize Sanayi Bölgesi (GÜSAB) ve Kestel 2 No’lu Sanayi Bölgesi’ni, Uludağ Organize Sanayi Bölgesi adı altında birleştirme çalışmalarında sona gelindi. 9 Şubat 2016 tarihinde Sanayi Bakanlığı yer tespit komisyonu heyeti, projelerin doğruluğunu denetlemek için GÜSAB’a gelecek. Gelişmeleri gazetemiz YeniDönem’e anlatan GÜSAB Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aydın, 1 Nisan 2016’da bütün işlemlerin tamamlanacağını, 1 Haziran 2016’dan sonra da Uludağ OSB olarak yola devam edeceklerini açıkladı.


2020’DE 20 BİN İSTİHDAM


- Uludağ OSB kurulduktan sonra neler değişecek?

- Yunus AYDIN: “GÜSAB 2001 yılında kuruldu. 5 yıldır da yönetim kurulu başkanlığı görevini ben sürdürüyorum. 101 firmayı bünyemizde barındırıyoruz, bu firmalar tekstil, gıda, tekstil kimyasalları, çelik yapı, makine, mobilya, oto yan sanayi, petrol, sanayi tuzu alanlarında çalışıyor. Kestel 2 No’lu OSB’yle birleştikten sonra 220 firmayla...