05 / 05 / 2024

gürsu yenidoğan mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları

gürsu yenidoğan mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları

Bursa Gürsu’da riskli yapıların yoğun olduğu Yenidoğan Mahallesi'nin kentsel dönüşüm bölgesi olarak belirlenmesine yönelik altyapı çalışmalarında sona yaklaşıldı. Başkan Orhan Özcü, Gürsu'nun çağdaş kent kimliği kazanması için çalıştıklarını söyledi...

Sancaktepe Yenidoğan Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Yenidoğan Mahallesi 675 ve 679 Parsellere İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Sancaktepe Yenidoğan Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sancaktepe ilçesi, Yenidoğan Mahallesi, 675 ve 679 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gürsu ilçesi Yenidoğan Mahallesi’ndeki kapalı otopark ve pazar yeri sorununu çözdü. Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Sancaktepe Yenidoğan Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sancaktepe İlçesi, Yenidoğan Mahallesi, 484 ada, 7 parsel ve 6 parselin bir kısmına ilişkin kreş 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda…

Sancaktepe Yenidoğan 111 ada 16 parsel plan tadilatı askıda!

Sancaktepe İlçesi, Yenidoğan Mahallesi, 111 ada, 16 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda...

Bursa Yenidoğan Spor Tesisi açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gürsu’ya kazandırılan ‘Yenidoğan Spor Tesisi’nin açılışını yaptı.

Sancaktepe Yenidoğan'da 6 milyon 642 bin TL'ye satılık arsa!

İstanbul Sancaktepe Yenidoğan Mahallesi'nde yer alan arsa nitelikli taşınmaz 6 milyon 642 bin TL bedelle satışa sunuluyor. Arsanın 1. satış ihalesi 17 Aralık 2018 tarihinde saat 11:00'da yapılacak. 

Güngören Gündoğan Mahallesi itiraz imar planı askıda!

Güngören Gündoğan Mahallesi, ( Eski: 14 pafta, 1512 parsel ) Yeni: 951 ada, 2 parsele ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı..

Gaziosmanpaşa Yenidoğan riskli alan imar planı askıda!

Gaziosmanpaşa İlçesi, Yenidoğan Mahallesi, Sayaocağı Caddesi-Köşegen Sokak arasında kalan bir kısım alanın riskli alan olarak belirlenmesine ilişkin imar planı askıya çıktı...

Bursa Gürsu'da satılık arsa 16,1 milyon TL'ye!

Bursa Gürsu Zafer Mahallesi'nde yer alan arsa 16 milyon 160 bin TL'ye satışa sunuluyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa çıkan arsanın ihalesi 6 Aralık 2017'de saat 14:00'da gerçekleştirilecek. 

Gürsu'da kentsel dönüşüm başlıyor!

OSB Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aydın, Uludağ OSB bünyesindeki kaçak yapılaşmadan doğan konutları bölge dışına çıkarmak için Gürsu Belediyesi ile ortak kentsel dönüşüm projesine başlıyor.

İzmit'teki metruk binalar yıkılıyor!

İzmit Yenidoğan Mahallesi’nde bulunan ve görüntü kirliliğine neden olan metruk bina İzmit Belediyesi tarafından yıkıldı.

İzmit'te metruk binalar yıkılıyor!

Yenidoğan Mahallesi’nde görüntü kirliliğine neden olan metruk bina İzmit Belediyesi tarafından yıkıldı.

gürsu yenidoğan mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları Haberi

gürsu yenidoğan mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları


Gürsu Yenidoğan Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başlatıldı.


Bursa Gürsu’da riskli yapıların yoğun olduğu Yenidoğan Mahallesi'nin kentsel dönüşüm bölgesi olarak belirlenmesine yönelik altyapı çalışmalarında sona yaklaşıldı. Gürsu'nun çağdaş kent kimliği kazanmasını sağlamaya yönelik önemli çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü, "Kaçak yapılaşmanın yoğun olduğu Yenidoğan Mahallemiz’i kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ideal şehir normlarına göre yeniden yapılandırmaya yönelik altyapı çalışmalarımızda sona geldik. Yenidoğan'daki sağlıksız yapılaşmadan doğan olumsuzlukları ortadan kaldırarak, ilçemizin daha ideal normlarda gelişimini sürdürmesini sağlamayı hedefliyoruz. Biz Yenidoğan Mahallemiz'de günü kurtarmaya değil, geleceği planlamaya ve kentsel dönüşümü sağlamaya yönelik olarak hizmetler yürüttük. Bunu yaparken de, sağlıksız yapılaşmanın oluştuğu mahallede yaşayan hemşehrilerimizin, bu sağlıksız durum dolayısıyla oluşan mağduriyetlerini ortadan kaldırmak için, yasaların izin verdiği ölçüde hizmet verdik" dedi.


Görev bulunduğu süre içinde...