03 / 05 / 2024

Güven Şehircilik Proje İnşaat iletişim

Güven Şehircilik Proje İnşaat iletişim

Güven Şehircilik Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mesut Maksut Pezük tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta Maltepe, Cevizli Mahallesi, Orhangazi Caddesi'nde kuruldu.

Güneri Ataşehir resmen başlıyor! Güneri Şehircilik'ten Ataşehir'e 490 konutluk yeni proje!

Güneri Şehircilik İnşaat'ın Ataşehir'de inşa edeceği yeni projesi resmen başlıyor. Maliyeti 886 milyon 87 bin 682 TL olarak açıklanan Güneri Ataşehir projesinde konutlar ve ticari alanlara yer verilecek.

Kentsel dönüşümde güven sorunu nasıl çözülür?

Akcan Proje Yönetimi Genel Müdürü Mehmet Murat Akıncı, kentsel dönüşümdeki güven sorunlarını ve bu sorunların nasıl aşılacağını kaleme aldı. Peki kentsel dönüşümde güven sorunu nasıl çözülür? İşte o sorunun yanıtı...

Vasip Şahin'den Yaşar Güvenç'e ziyaret!

Vali Şahin'in ziyaretinde Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Yaşar Güvenç, Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta ile müdür yardımcıları da yer aldı.

Güvenç Özel kimdir?

NASA’nın Mars’ta kuracağı yaşam alanı için proje üreten ve 3’üncü olan ABD’de yaşayan Türk mimar Güvenç Özel kimdir? Güvenç Özel bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Güvenç Özel: Çeşme’de teknoloji entegrasyonu olan projeler yapıyoruz!

NASA’nın Mars’ta kuracağı yaşam alanı için proje üreten ve 3’üncü olan Güvenç Özel, “Türkiye’de de çalışmalarımız var. İzmir Çeşme’de projeler üretiyoruz. Yazlık bir konut için duvarları 2.5 santimetreye düşürmeye çalışıyorum” dedi.

Mimar Güvenç Özel'in Mars'taki evini robotlar inşa edecek!

NASA’nın açtığı “Mars Kolonisi Mimari Tasarım Yarışması”nda Türk mimar Güvenç Özel’in projesi 168 proje içinden dördüncü seçildi.Güvenç Özel projesini Habertürk’e anlattı.

Güven Gold ve Güven Garden Sarıyer'de başlıyor! Yeni proje!

Güven Yapı, 2 yeni projeye başlıyor. Ruhsat ve proje çalışmaları henüz devam eden projeler Sarıyer'de hayata geçiriliyor.

Abdulvahap Güven kimdir?

Osmaniye Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdulvahap Güven kimdir? Abdulvahap Güven, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdulvahap Güven, ne zamandan beri Osmaniye Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Güven Şehircilik Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güven Şehircilik Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mesut Maksut Pezük tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta Maltepe, Cevizli Mahallesi, Orhangazi Caddesi'nde kuruldu.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Yaşar Güvenç, İstanbul Valisi Vasip Şahin'i ağırladı!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Vali Yardımcısı Haluk Nadir ile birlikte Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Yaşar Güvenç'i makamında ziyaret ederek İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında detaylı bilgi aldı.

Ali Güvenç Kiraz İmar Transferi Sertifikası'nı yazdı!

Çevre ve Şehircilik bakanlığı imar transferi sertifikası çıkarılacağını ve bu şekli ile imarı kısıtlanmış alanlarda mağduriyetin önüne geçileceğini açıkladı. Ali Güvenç Kiraz İmar Transferi Sertifikası'nı yazdı.

Reel kesim güven endeksi 0.7 puan azaldı!

TCMB verilerine göre, ekim ayında reel kesim güven endeksi bir önceki aya göre 0.7 puan azaldı. Mevsimsellikten arındırılmış endeks ise bir önceki aya göre 2.1 puan arttı

İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 2,4 geriledi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ekim ayına ilişkin sektörel güven endekslerini yayımladı. Ekimde mevsim etkilerinden arındırılmış inşaat sektörü güven endeksi yüzde 2,4, hizmet sektörü güven endeksi yüzde 1,1 azaldı.

Güven Şehircilik Proje İnşaat iletişim Haberi

Güven Şehircilik Proje İnşaat iletişim

Güven Şehircilik Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mesut Maksut Pezük tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta kuruldu. 


Güven Şehircilik Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A - İNŞAAT 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak, alt yüklenici olarak her türlü inşaat ve taahhüt işi yapmak ve yaptırmak, müstakil konut, iş hanları, fabrikalar,yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri, prefabrike inşaat yapmak, yaptırmak, bunları satmak, kiraya vermek....