16 / 05 / 2024

güvencinlikte meydan ihtiyacı mı var

güvencinlikte meydan ihtiyacı mı var

15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı’nın uçağının indirilebileceği güvenli meydan sıkıntısı yaşanınca yüksek güvenlikli VİP meydan ihtiyacı gündeme geldi. Bu alan için öne çıkan yer ise askeri olarak kullanılan Güvercinlik Meydanı.

2024'te kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin gözdesi olacak!

Büyükşehirlerde sağlam ve güvenli konut ihtiyacının giderek artması, kentsel dönüşümü Türkiye’nin 2024’deki olmazsa olmazı haline getirdi. Bu kapsamda kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin yeni gözdesi haline gelecek.

Meydan Göksu yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla! 

Meydan Yapı tarafından Ankara Eryaman'da yükselen Meydan Göksu projesinde yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Beko 674581 EI 532 lt Çift Kapılı Alttan Donduruculu Buzdolabı'nda Oliz'e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı!

Beko Alttan Donduruculu Buzdolabı, geniş iç hacmi ve sessiz çalışma gösteren motoru sayesinde dört mevsim soğutma ve gıda saklama ihtiyacınızı karşılıyor. Peki mavi ışık teknolojisi, ne işe yarıyor?

Beko 670531 EI F Enerji Sınıfı 427 Litre Çift Kapılı Buzdolabı 'nda Oliz'e özel net 2 bin TL indirim fırsatı!

Beko 670531 EI F Enerji Sınıfı 427 Litre Çift Kapılı Buzdolabı, geniş iç hacminin yanında sessiz çalışma performansı ile dört mevsim soğutma ve gıda saklama ihtiyacınızı karşılıyor. 

Nakit ihtiyacınız varsa ilaç gibi gelecek ! Akbank sıfır faizle 20 bin TL veriyor!

Son günlerde nakit ihtiyacı milyonlarca kişinin ortak sorunu haline gelirken, bu durumdaki vatandaşlar için sevindirici haber Akbank’tan geldi. Bankanın sıfır faizli kredi paketi yüz güldürecek. Peki kimler yararlanabilir?

Siemens 6 Çekmeceli Dikey Derin Dondurucu'da inanılmaz indirim fırsatı! 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Siemens Dikey Derin Dondurucu şık tasarımının yanında 6 çekmecesi ve geniş iç hacmiyle sessiz çalışma performansı ortaya koyar.Dört mevsim soğutma ve gıda saklama ihtiyacına cevap verir. Peki ürünün diğer özellikleri neler? 

Murat Özdemir: Şehirlerin güvenilir ve sürdürülebilir konutlara ihtiyacı var!

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, Dünya Şehircilik Günü kapsamında yaptığı açıklamada şehirlerin güvenilir ve sürdürülebilir konutlara ihtiyacı olduğunu söyledi. 

Akbank'tan paraya ihtiyacı olanlara ilgili jet kampanya! Bu miktar 2 günde hesabınıza geçecek

Akbank tarafından paraya ihtiyacı olan vatandaşlarla ilgili önemli bir kredi kampanyası hazırlandı. 20 bin TL kredi verecek Akbank, parayı da 2 iş günü içerisinde vatandaşların hesabına geçirecek.

Gümüş altın ve dolara meydan okuyor! Gümüşte son dakika gelişmesi

Fed faiz kararının açıklanmasının ardından dolar yükselişe geçerken altın fiyatları düşmeye başladı. Gümüş ise altın ve dolara meydan okuyarak yukarı yönlü hareket ediyor. İşte gümüşte son dakika gelişmesi...

Zamlardan yanına yaklaşılamıyordu… A101’de hepsi indirime girdi! İşte süt ve süt ürünleri fiyat listesi!

A101 marketler 8 Eylül Perşembe günü için çeşit çeşit ürünlerin yer aldığı aktüel kataloğunu yayınladı. Bu hafta Perşembe günü evinizin ihtiyacı olan elektronik ev aletlerinden gıda ürünlerine, çeyizlik mutfak gereçlerinden makyaj malzemelerine kadar farklı pek çok ürün A101 marketlerdeki yerini ala

Yastık altındaki altınları kılıfa sokun, dışarı bile çıkarmayın! Yeni tahmin uykularınızı kaçıracak

Altında kısa vadede çözüm görmeyen analistler, güvenli liman ihtiyacının derinleşmesiyle birlikte altın fiyatlarının 1100 TL'lere çıkacağını savunuyor.

Mamak Şahintepe Mahallesi'nin okul ihtiyacı TBMM gündeminde!

Ankara'nın Mamak ilçesine bağlı Şahintepe Mahallesi'nin okul ihtiyacı meclis gündemine taşındı. CHP'li Hakverdi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler ön başvuruları için son 3 gün!

KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Tuzla Meydan Evler projesi için sayılı günler kaldı. Projede ön başvuru süreci 14 Haziran saat 14:00'te sona eriyor. 

güvencinlikte meydan ihtiyacı mı var Haberi

güvencinlikte meydan ihtiyacı mı var

15 Temmuz FETÖ Darbe girişimi gecesi Cumhurbaşkanı'nın uçağının indirilebileceği güvenli meydan sıkıntısı yaşanmasının ardından devlet erkanına hizmet verecek yüksek güvenlikli VİP meydan ihtiyacı yeniden gündeme geldi. Bu ihtiyaç, 2023 İmar Planı'nda vurgulanıyordu.


ACİL İHTİYAÇ

Ancak 15 Temmuz deneyiminin ardından Devletin zirvesine ait hava araçlarının iniş ve kalkış yapacağı, devlet erkanının yanısıra konuk devlet başkanlarının uçaklarını da ağırlayacak yüksek güvenlikli bir hava meydanı ihtiyacına acil çözüm gerekliliği öne çıktı. Yüksek Güvenlikli VİP Hava Meydanı çalışması hızlandırıldı. Edinilen bilgiye göre, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi darbecilerin ana karargahlarından biri olarak kullanılan Güvercinlik Askeri Hava Meydanı'nın VİP Devlet Meydanı olarak kullanılması gündemde.


TAŞINMASI İSTENİYORDU

Güvercinlik ve Etimesgut Askeri Havaalanları, şehir içinde kalmaları dolayısıyla, Ankara'da uzunca bir süredir tartışma konusuydu. Çankaya, Yenimahalle ve Etimesgut Belediyeleri, mania planları...