14 / 05 / 2024

Güveniş Yapı Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Güveniş Yapı Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Güveniş Yapı Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necati Tosun, Yaşar Tosun tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Ağustos'ta Tuzla, Aydınlı Mahallesi'nde kuruldu.

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket kuruldu!

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket Bağcılar'da 19 milyon 99 bin 958,42 TL sermaye bedeli ile Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında kuruldu.

İnedje Sağlam Yapı Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnedje Sağlam Yapı Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Görkem Gökçe ve Ali Paslı ortaklığında kuruldu.

Suriçi Yapı Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suriçi Yapı Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gültekin Kodalbaş ve Mehmet Cemal Zeybek ortaklığında kuruldu.

Coh Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Coh Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 11 milyon 120 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kemal Ersu, İbrahim Tevfik Gömeçlioğlu ve Orkun Oğuz ortaklığında kuruldu.

Gömeç Yapı Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Gömeç Yapı Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Ahmet Gömeç tarafından kuruldu!

Özkaleli Beton Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Gayrimenkul Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaleli Beton Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Gayrimenkul Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Erdal Yılmaz, Galip Yılmaz, Mustafa Yılmaz ve Serdar Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Güncel Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güncel Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Gündoğdu tarafından kuruldu.

Kale34 Yapı Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arsa Şubesi açıldı!

Kale34 Yapı Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arsa Şubesi  Esenyurt’ta  10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Coşkun tarafından açıldı.

İkra Varlık Yapı Gayrimenkul Otomotiv Gıda Et ve Et Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkra Varlık Yapı Gayrimenkul Otomotiv Gıda Et ve Et Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Aytaç Aybir tarafından kuruldu.

Güçkan Yapı Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güçkan Yapı Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selmian Güçkan tarafından kuruldu.

İnanç Kabadayı: Yabancıya konut satışındaki artış güveni simgeliyor!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, "Bu ay yabancılara yapılan satışın yüzde 117,1’lik artışı, yabancıların Türkiye’ye duyduğu güveni simgeliyor" dedi...

Ef1 Yapı Gayrimenkul Ve Oto Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ef1 Yapı Gayrimenkul Ve Oto Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Göksu ve Fırat Dalgın ortaklığında kuruldu. 

Open Door Yapı Gayrimenkul Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Open Door Yapı Gayrimenkul Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Gül Ghutaı Ahmadzaı tarafından kuruldu. 

Güveniş Yapı Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Güveniş Yapı Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Güveniş Yapı Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necati Tosun, Yaşar Tosun tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Ağustos'ta kuruldu. 


Güveniş Yapı Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.)Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.)Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf ,açık arttırma,eksiltme,teklif alma ve pazarlık usülü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek. c.) Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi kuruluşların,kamu iktisadi teşebbüslerinin,iktisadi devlet teşekküllerinin,kamu iktisadi kuruluşlarının,kamu bütçeli dairelerinin mahalli idarelerin,belediyelerin,yapı kooperatiflerinin,özel sektör kuruluşları tarafından yurt içinde...