14 / 05 / 2024

Güvenler Danışmanlık İnşaat iletişim

Güvenler Danışmanlık İnşaat iletişim

Güvenler Danışmanlık İnşaat Tarım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hayrettin Güven tarafından kuruldu.

Masters Danışmanlık İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masters Danışmanlık İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Çağlar Özyürek tarafından kuruldu.

Gç Proje Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gç Proje Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülşah Çebi tarafından kuruldu.

Hd Emlak Site Yönetimi Danışmanlık İnşaat Gıda Kozmetik Limited Şirketi kuruldu!

Hd Emlak Site Yönetimi Danışmanlık İnşaat Gıda Kozmetik Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatime Dayan tarafından kuruldu.

Hanev Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanev Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Gülseven, Mehmet Gülseven ve Shaknoza Israfılova ortaklığında kuruldu.

Eylem Göylüler Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylem Göylüler Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Eylem Göylüler tarafından kuruldu.

Yeni Atak Danışmanlık İnşaat Turizm Bilgisayar Gıda Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Atak Danışmanlık İnşaat Turizm Bilgisayar Gıda Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aksoy, Hasan Taşçı, Kamil Kürşad Şahin ve Muhammed Remzi Yıldız ortaklığında kuruldu.

Gold Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gold Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Cuma Güzey tarafından kuruldu.

Çağlayan İk Danışmanlık İnşaat Gıda Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Çağlayan İk Danışmanlık İnşaat Gıda Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çağlayan İk Danışmanlık İnşaat Gıda Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

G7 Proje Danışmanlık İnşaat Otomotiv Pazarlama Ticaret Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

G7 Proje Danışmanlık İnşaat Otomotiv Pazarlama Ticaret Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gülsün Kuzhan tarafından kuruldu.

Zenit Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Anonim Şirketi Kuruldu!

Zenit Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da Mücahit Pehlivan ve Akif Gürkan Fırat ortaklığında tarafından kuruldu.

Pekbay Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Dış Ticaret Sanayi Ve Anonim Şirketi kuruldu!

Pekbay Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Dış Ticaret Sanayi Ve Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de Gökhan Bilbay tarafından kuruldu.

Gömeç Yapı Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Gömeç Yapı Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Ahmet Gömeç tarafından kuruldu!

Projelab Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Projelab Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de Gökhan Özkan ve Muhammet Furkan Tekeci ortaklığın tarafından kuruldu.

Güvenler Danışmanlık İnşaat iletişim Haberi

Güvenler Danışmanlık İnşaat iletişim


Güvenler Danışmanlık İnşaat Tarım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hayrettin Güven tarafından kuruldu.

Güvenler Danışmanlık İnşaat Tarım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Kentsel dönüşüm projeleri oluşturmak ve kabul edilen bu projeler üzerinde sözleşmeye dayalı olarak konut inşa etmek. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek...