05 / 05 / 2024

Güvenparka minibüs girecek

Güvenparka minibüs girecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi UKOME kararıyla Gölbaşı Örencik - TOKİ Konutları'ndan Kızılay'a gelecek minibüsler Güvenpark'a girebilecek. Dönüşte de Kumrular Caddesi - TOKİ Konutları hattı izlenecek. İşte o karar...

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine son 6 gün uyarısı! Bu işlemi yapanlara tam 7 bin 500 TL para yatırılacak!

Türkiye'nin en çok tercih edilen kamu bankaları arasında bulunan Ziraat Bankası'ndan müşterilerine son 6 gün uyarısı geldi. Ziraat Bankası tarafından paylaşılan detaylara göre bu işlemi yapanlara 7 bin 500 TL verecek. 

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine son 3 gün uyarısı! Müşterisi olan ve bunu yapanlara tam 7 bin 500 lira yatıracak!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında başı çeken Ziraat Bankası'nın Mart 2024 kampanyası için son 3 güne girildi. Söz konusu kampanya ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre hem müşterisi olup hem de bunu yapanın hesabına tam 7 bin 500 TL yatırılacak.

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine son 14 gün uyarısı! Hem müşterisi olup hem de bunu yapana tam 7 bin 500 lira yatıracak

Türkiye'nin en en çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası'ndan müşterilerine son 14 gün uyarısı geldi. Paylaşılan bilgilere göre hem müşterisi olup hem de bunu yapanın hesabına tam 7 bin 500 lira yatırılacak...

Otomobil alacaklar için son 20 gün uyarısı! En dip fiyatlar…

Otomobil satışları Şubat ayında tüm zamanların satış rekorunu kırarken, fiyatlar da hareketlenme başladı. Birçok kişi araç fiyatlarda düşüş beklerken ekonomist Mert Başaran, otomobil alacaklar için son 20 gün uyarısı yaptı ve nedenini açıkladı.

İşte İstanbul Boğaziçi'nin 1980'deki görüntüsü: 'Keşke böyle kalsaydı' diyen de oldu, 'Kokuyordu' diyen de!

İstanbul Boğaziçi'nin 1980 yılına ait bir görüntüsü sosyal medyada gündem oldu. 62,6 bin takipçili Tarih Enstitüsü hesabından yapılan paylaşıma yorum yağdı. İşte o yorumlar...

2023'te kısa dönem araç kiralama gün sayısı yüzde 40 arttı! 

Araç kiralama şirketi Garenta, 2023 yılına ait kısa dönem araç kiralama verilerini açıkladı. Rakamlara göre araç kiralama gün sayısı yüzde 40 artış kaydetti. 

Asgari prim ödeme gün sayısında yeni dönem! Milyonlara müjde! 450 güne indirildi!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren bir değişiklik yaşandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sigortalı çalışanların  son 3 senesinde gereken asgari prim ödeme gün sayısını 600 günden 450 güne indirildi. 

Kısa çalışma ödeneğinde gün sayısı değişecek...

Asgari ücret desteğinin 700 lira olarak uygulanması ile birlikte kısa çalışma ödeneği için asgari prim ödeme gün sayısının 450'ye indirilmesini içeren kanun teklifi TBMM Başkanlığına sunulduğu açıklandı. İşte haberin detayları...

Araç kiralayanların sayısı her geçen ay yükseliyor! Yılın ilk on ayında toplam kira günü sayısı yüzde 38 arttı!

2023 Ocak – Ekim döneminde bir önceki yılın aynı dönemine göre araç kiralayanların toplam kira günü sayısı yüzde 38 arttı.

Natura Göksu'da sınırlı sayıda daire için yüzde 10+yüzde 10 indirim fırsatı! 

Ankara Batıkent'te hayata geçirilen Natura Göksu projesinde sınırlı sayıda konut için yüzde 10+yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. 

Ford’dan 3 farklı transit modeline de zam! Courier, Custom ve Minibüs fiyatları ne kadar oldu?

Ford’tan 3 farklı transit modeline de peş peşe zam geldi. Ford, Courier’e 23 bin 800 TL, Custom’a 28 bin 600 TL ve Minibüs’e de 40 bin 800 TL zam yaptığını duyurdu.

Bağ-Kur'lular için prim gün sayısının 7200'e indirilmesiyle hemen emekli olunabilecek mi?

TBMM'nin açılmasını takiben, BAĞ-KUR'da prim gün sayısının 9000'den 7200'e düşürülmesi hakkındaki yasa teklifi masada olacak. Bu değişiklikten yaklaşık 1 milyon BAĞ-KUR'lunun yararlanması öngörülüyor. İşte konu ile ilgili ayrıntılar....

Emeklilik için gereken prim günü sayısı 7200'e düşüyor: Yeni düzenleme detayları

Emeklilik süreci, farklı meslek grupları ve sigorta kollarına bağlı olarak değişiklik gösterebilmektedir. Son zamanlarda gündeme gelen önemli bir gelişme ise emeklilik için gereken prim günü sayısının düzenlenmesi ile ilgilidir. İşte 1 milyon kişiyi yakından ilgilendiren yeni emeklilik düzenlemesi..

Güvenparka minibüs girecek Haberi

Güvenparka minibüs girecek


Ankara Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından alınan kararla, Gölbaşı Örencik - TOKİ Konutları'ndan Kızılay'a gelecek minibüsler Güvenpark'a girebilecek.


Yeni belirlenen hatta göre; minibüslerin güzergahı Gölbaşı- Örencik- TOKİ Konutları, Konya Yolu, İnönü Bulvarı, Milli Müdafaa Caddesi, Kızılay Güvenpark olacak.


Dönüşte ise Kumrular Caddesi, Necatibey Caddesi, İnönü Bulvarı, Konya Yolu Gölbaşı Örencik –TOKİ Konutları güzergahı izlenecek.


Yetkililer, yeni minibüs hattının vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine belirlendiğini, eski minibüs hattının da devam edeceğini...