05 / 05 / 2024

güvercin oteli

güvercin oteli

Diyarbakır’da, Türkiye’nin ilk güvercin oteli açıldı. Hayvanlarını besleyecek yer bulamayanların imdadına yetişen 30 odalı otelde, değeri 250 bin lirayı aşan 2 bin güvercin besleniyor.

AFAD'ın Antalya'daki 350 milyonluk oteli meclis gündemine taşındı!

CHP Antalya Milletvekili Av. Aliye Coşar, Antalya Finike'de  AFAD’ın Eğitim Tesisi adı altında 100 odalı, hamamı, saunası, fitness salonu, spor tesisi olan AFAD oteli projesi meclis gündemine taşıdı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Saydam1 İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saydam1 İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Olcay Güvercin tarafından kuruldu.

Küresel piyasalar fed’in güvercin mesajlarıyla primlendi!

Fed tutanaklarına göre yetkililer son faiz toplantısında para politikasının bir süre daha kısıtlayıcı kalması gerektiğini vurgularken, risklerin ise daha dengeli hale geldiğini belirttiler. Tutanaklarla birlikte Fed yetkililerinden de olumlu açıklamalar geldi.

Küresel piyasalar Fed’in güvercin mesajlarıyla rahatladı!

Fed Başkan Yardımcısı Philip Jefferson, artan tahvil getirilerini politika kararlarını verirken dikkate alacaklarını açıkladı. Fed’in faizde durma sinyali vermesi ile risk iştahı artarken hisse senetleri yükseliyor.

Dolara ilişkin nokta atışı tespitler yapmıştı! Şimdi de dolar alımı için en müthiş tarihi açıkladı!

Altın ve dolara ilişkin nokta atışı yorumlarıyla tanınan Usta Analist Fatih Tonguç, bu kez dolara dikkat çekti. Fed'in 'şahin' veya 'güvercin' pozisyonu aldığında neler yapılması gerektiğini söyledi.

İslam Memiş güvercin olup uçacak dedi! Gram altın fiyatları da bir anda…

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Putin’in yaptığı açıklamalar ışığında emtiaların durumunu açıkladı. İşte detaylar!

Ahv Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahv Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Emirhan Güvercin ve Erdem Dinç ortaklığında kuruldu.

Renaissance İzmir el değiştirdi: Oran Şirketler Grubu'nun oldu!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Oran Grubu'nun İzmir'deki yeni yatırımını kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Sanayici Oran Grubu, İzmir’in gözde oteli Renaissance’ı aldı' başlıklı yazısı...

Uzmanlardan çarpıcı açıklamalar: Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?

Altın fiyatları günden güne yükselişini hızlandırdı. ABD'deki artan enflasyon endişelerine rağmen bir ons altın, Fed üyelerinden gelen güvercin mesajlarıyla 1900 dolarlık psikolojik direnci kırdı.

Gövercin Cafe Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Gövercin Cafe Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gökdemir tarafından açıldı.

Dolarda 17 yılın en kötü son çeyreği!

Fed'in salgın sürecinde piyasaları destekleyen güvercin tutumunun süreceğini bir kez daha teyit etmesi ve ABD'de 908 milyar dolarlık destek paketinde uzlaşıya yaklaşılması, küresel risk iştahını artırıyor.

Mar Yapı, Divan Suites İstanbul G Plus Oteli’ni sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Divan Suites İstanbul G Plus Oteli, Mar Yapı tarafından sağlık çalışanlarının hizmetine sunuldu. Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, "Sağlık çalışanlarının ev konforunda dinlenmesi ve moral bulması bizler için çok önemli" dedi...

Erzurum Oteli'nin yanındaki metruk bina meclis gündeminde!

Ankara'da tarihi Erzurum Oteli'nin yanında bulunan metruk mimari yapıya dair bilgiler meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

güvercin oteli Haberi

güvercin oteli


Diyarbakır’da, Türkiye’nin ilk güvercin oteli açıldı. Hayvanlarını besleyecek yer bulamayanların imdadına yetişen 30 odalı otelde, değeri 250 bin lirayı aşan 2 bin güvercin besleniyor. Aralarında mimar ve öğretmen gibi çeşitli meslek gruplarından vatandaşların bulunduğu güvercin hastaları, vakit buldukça hayvanlarının her türlü sorunu ile bire bir ilgileniyor.


Kiraladıkları odalara 10 binlerce lira harcayıp güvercinlerin sağlıklı bir şekilde yaşamalarını sağlayan meraklılar, hayvanlarını elleri el besliyor . Hollanda’dan Rusya’ya Amerika’dan Belçika’ya kadar çeşitli ırktan güvercinlerin bulunduğu otelde her çarşamba güvercin ihalesine de çıkılıyor. Diyarbakır Kanatlı Hayvan Severler Derneği Başkanı Mehmet Batmaz “25-30 civarında odamız var. 2 bin güvercin besliyoruz”...