21 / 05 / 2024

Güvercinada Kalesinde peyzaj çalışmaları devam ediyor

Güvercinada Kalesinde peyzaj çalışmaları devam ediyor

Kuşadası’nın simgesi tarihi Güvercinada Kalesi’nde 2010 yılında başlayan Kaçak yapıların yıkımı ve 2012 yılında başlayan restorasyon ve çevre düzenleme çalışmaları son aşamaya geldi.

Percepta Hayvancılık Tarım Orman Ürünleri Peyzaj İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Percepta Hayvancılık Tarım Orman Ürünleri Peyzaj İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Gürbüzer tarafından kuruldu.

Seba Reserve Göktürk satışta! Yeni proje! 

Seba Reserve Göktürk, özenle tasarlanmış peyzajı ve yemyeşil bahçeleri, sakin ve huzurlu bir yaşam vadediyor. Projede 3.5+1 ve 4.5+1 konutlar bulunuyor. Peki Seba Reserve Göktürk'te konut fiyatları ne kadar? 

New34 İnşaat Sac Metal Peyzaj Temizlik Gıda Medikal Kırtasiye Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

New34 İnşaat Sac Metal Peyzaj Temizlik Gıda Medikal Kırtasiye Tekstil Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Baysan tarafından kuruldu.

Kasarlı İnşaat Nakliye Peyzaj Tekstil Plastik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasarlı İnşaat Nakliye Peyzaj Tekstil Plastik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ülker tarafından kuruldu.

Şanslı İnşaat Elektrik Nakliye Temizlik Gıda Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şanslı İnşaat Elektrik Nakliye Temizlik Gıda Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Baykal tarafından kuruldu.

Protem Hafriyat İnşaat Nakliye Otomotiv Gıda Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Protem Hafriyat İnşaat Nakliye Otomotiv Gıda Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Baykal tarafından kuruldu.

Varsan İnşaat Hafriyat Tekstil Reklam Züccaciye Kozmetik Gıda Peyzaj Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Varsan İnşaat Hafriyat Tekstil Reklam Züccaciye Kozmetik Gıda Peyzaj Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İzoğlu tarafından kuruldu. 

Tınaz İnşaat Tekstil Peyzaj Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Tınaz İnşaat Tekstil Peyzaj Pazarlama Limited Şirketi Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karaoğlu tarafından kuruldu.

Zane İnşaat Hırdavat Elektrik Elektronik Peyzaj Limited Şirketi kuruldu!

Zane İnşaat Hırdavat Elektrik Elektronik Peyzaj Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Güllü tarafından kuruldu.

Şentürkler Proje İnşaat Mimarlık Peyzaj Havuz Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şentürkler Proje İnşaat Mimarlık Peyzaj Havuz Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Erkan Barlas tarafından kuruldu.

Eylül Global İnşaat Nakliye Reklam Gıda Temizlik Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylül Global İnşaat Nakliye Reklam Gıda Temizlik Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ahmet Zıylan tarafından kuruldu.

Tempo Global İnşaat Madencilik Nakliyat Peyzaj Tekstil Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tempo Global İnşaat Madencilik Nakliyat Peyzaj Tekstil Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Onut Baykal tarafından kuruldu.

Polimek İnşaat Nakliye Madencilik Orman Ürünleri Peyzaj Temizlik Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polimek İnşaat Nakliye Madencilik Orman Ürünleri Peyzaj Temizlik Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Onut Baykal tarafından kuruldu.

Güvercinada Kalesinde peyzaj çalışmaları devam ediyor Haberi

Güvercinada Kalesinde peyzaj çalışmaları devam ediyor

Kuşadası’nın simgesi tarihi Güvercinada Kalesi’nde 2010 yılında başlayan Kaçak yapıların yıkımı ve 2012 yılında başlayan restorasyon ve çevre düzenleme çalışmaları son aşamaya geldi. Kale surları ve iç kalenin restorasyon çalışmaları M. Esat Altungün’ün Belediye Başkanlığı döneminde tamamlanan tarihi Güvercinada’da o dönemde hazırlanan projeyi anıtlar kurulunun onaylamasının ardından peyzaj çalışmalarına da başlanacak. Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ve Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Eryiğit, Güvercinada Kalesi’nin çevre düzeni ve peyzaj çalışmaları ihalesini kazanan firmanın yetkilileri ile birlikte Güvercinada’da incelemede bulundu.


Yıllarca çeşitli restoranlar, kafeteryalar tarafından işgal altında olan Güvercinada’nın restorasyonu ve çevre düzeni için 2010 yılında restorasyon projesi hazırlanarak, Anıtlar Kurulu’nun onayına sunulmuştu. Projenin onaylanmasının ardından 2012 yılında M. Esat Altungün’ün belediye başkanlığı döneminde olumsuz tüm yapılardan temizlenen ve kaçak yapıların tümüyle...