18 / 05 / 2024

Güvercinlik Turizm Ticaret Anonim Şirketi

Güvercinlik Turizm Ticaret Anonim Şirketi

Muğla'nın Milas İlçesi'ndeki, 7 yıl önce çıkan yangınla 238 hektarlık ormanlık alanın kül olduğu Güvercinlik Koyu'nda 1000 yatak kapasiteli ikinci otel inşaatına başlandı. Otel 60 milyona mal olacak...

Nfs Emlak İnşaat Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nfs Emlak İnşaat Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Nuri Atalay tarafından kuruldu.

Bayhan Mermer İnşaat Emlak Otomotiv Madencilik Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayhan Mermer İnşaat Emlak Otomotiv Madencilik Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Bayhan tarafından kuruldu. 

Kocaoğlu Otelcilik Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kocaoğlu Otelcilik Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Çağrı Kocaoğlu tarafından kuruldu. 

Kent23 İnşaat Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kent23 İnşaat Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahçelievler'de Mehmet Baki Yalçın tarafından kuruldu.

Acet Yapı İnşaat Gayrimenkul Enerji Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acet Yapı İnşaat Gayrimenkul Enerji Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Kemal Acet tarafından 250 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Urartu Yurt İşletmeleri Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Urartu Yurt İşletmeleri Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi Mustafa Turan ve Ali Turan ortaklığında 100 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de kuruldu. 

Medea Yapı Yalıtım İnşaat Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Medea Yapı Yalıtım İnşaat Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mehtap Akarsu tarafından kuruldu.

Aks Ert Mimarlık İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Lojistik Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Ert Mimarlık İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Lojistik Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi, Hülya Akıncı ve Hüseyin Şişman ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Esenyurt, Üçevler Mahallesi'nde kuruldu.

Altunlar Emlak İnşaat Gıda Turizm Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altunlar Emlak İnşaat Gıda Turizm Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Altun tarafından 200 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Sultangazi, Gazi Mahallesi, İsmetpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Minel İnşaat Turizm Tarım ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minel İnşaat Turizm Tarım ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ulviye Mine Tayfur ve Ahmet Ekmen ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Pendik, Harmandere Mahallesi, Dedepaşa Caddesi'nde kuruldu.

Threeway İnşaat Emlak Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Threeway İnşaat Emlak Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulazız S N B Almutaırı ve Thamer S N E Almutaırı ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Mustafa Zengi İnşaat Nakliyat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mustafa Zengi İnşaat Nakliyat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Zengi 1 milyon TL sermaye ile 28 Ocak'ta Arnavutköy, Mustafa Kemalpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Altaş Group Gıda Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altaş Group Gıda Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Kalbitaş ve Semra Altun ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 26 Ocak'ta Esenyurt, Üçevler Mahallesi, 916. Sokak'ta kuruldu.

Güvercinlik Turizm Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Güvercinlik Turizm Ticaret Anonim Şirketi


Muğla'nın Milas İlçesi'ndeki, 7 yıl önce çıkan yangınla 238 hektarlık ormanlık alanın kül olduğu Güvercinlik Koyu'nda 1000 yatak kapasiteli ikinci otel inşaatına başlandı. Denize yaklaşık 50 metre uzaklıka inşa edilecek ve 60 milyona mal olacak otelin 2017 yılında tamamlanması planlandı.Milas'ın Meşelik Mahallesi sınırları içerisinde yer alan, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 'Güvercinlik Turizm Merkezi' olarak belirlenen ormanlık alan 2006 yılında turistik tesis yapılması amacıyla 3 ayrı şirkete 85, 80 ve 95 dönüm olarak tahsis edildi. Tahsis ardından bu bölgede, 15 Temmuz 2007 tarihinde, 3 ayrı noktada birden büyük yangın çıktı. Yangında koruma altındaki Halep çamlarının da yer aldığı 238 hektarlık ormanlık alan kül oldu. Yangından sonra ormanın turistik tesis kurmak için kasten yakıldığı iddialarını gündeme getiren Yurtsever Cephe Bodrum...