30 / 04 / 2024

Güzel Residence projesi

Güzel Residence projesi

Dünyanın önemli alışveriş caddeleri arasında değerlendirilen Bağdat Caddesi’nde projelendirilen Güzel Residence’ın yapımına başlandı. Projede teslimler 14 ay sonra yapılacak.

Güzel Residence satışa çıktı!

Dünyanın en iyi dördüncü alışveriş caddesi seçilen Bağdat Caddesi'nde projelendirilen Güzel Residence'ın yapımına başlandı. Gürkan Güzel, projedeki dairelerin, gerçek rezidans kriterlerine uygun olarak tasarlandığını belirtti.

Güzel Residence yatırımcılara özel fiyatlarla satışa sunuluyor!

Anadolu Yakası’nın en prestijli semtlerinden biri olan Fenerbahçe’de Güzel Group tarafın hayata geçirilen Güzel Residence projesi, yatırımcılara özel fiyatlarla satışa sunuluyor.

Güzel Residence'ta teslimler 13 ay sonra!

Güzel Group tarafından Fenerbahçe'de yapımına başlanan Güzel Residence'ın her iki bloğunda da inşaat faaliyetleri sürüyor. Güzel Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gürkan Güzel, projenin 13 ay sonra teslim edileceğini söyledi.

Kadıköy Güzel Residence iletişim!

Kadıköy Güzel Residence iletişim için 0216 357 05 05 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin 14 ay sonra gerçekleşeceği proje Kalamış'a yürüyerek 4 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Güzel İnşaat Güzel Residence projesi!

Toplam 38 adet konutun yer aldığı Güzel İnşaat Güzel Residence projesi İstanbul Kadıköy Fenerbahçe'de hayata geçiriliyor. Proje 10 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Güzel Residence iletişim!

Toplam 38 daireden meydana gelen proje Kalamış'a yürüyerek 4 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Güzel Residence iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 357 05 05 olarak belrilendi.

Güzelçamlı'da yat limanı projesi davalık oldu!

Kuşadası’na bağlı Güzelçamlı’da yapılması planlanan yat limanı için hazırlanan "ÇED Olumlu" raporunun iptal edilmesi için dava açıldı.

Gül Suites Projesi tanıtıldı!

İzmir Profesörler Sitesinde yer alan ve çok özel butik bir proje olan Gül Suites projesi tanıtıldı.

İttifak Holding “Çalışanlarına Özel Konut Projesi” Yapıyor!

İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Tahir Atila, çalışanlarına özel yapacakları konut projesi yapacaklarını söyledi. Proje, Konya’nın en güzel yerlerinden olan Kelebekler Vadisi’nin hemen yanı başında yer alıyor..

Özdemir Erdoğan: Uluslararasında bizi temsil edecek güzel bir yapı!

Yeni AKM projesi kültür sanat dünyasından beğeni topladı. Sanatçı Özdemir Erdoğan yeni AKM projesi ile ilgili yaptığı açıklamada "Gerçekten uluslararası alanda bizi gururla temsil edecek güzel bir yapı." dedi

DKY Sahil: Hayat Sahilde Güzel!

DKY Sahi projesi "Hayat Sahilde Güzel" sloganıyla konut alıcılarını bekliyor. Deniz manzarasına hakim konumda yer alan DKY Sahil projesi 138 daireden meydana geliyor.

Şanlıurfa Büyükşehir'den güzel evim projesi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 'Güzel Evim' projesi kapsamında maddi durumu iyi olmayan dul, yetim ailelerin evlerinde bakım onarım çalışması devem ediyor.

Perola Residence Güneşli projesi!

Three Sun firması tarafından inşa edilen ve bu yıl satışa sunulması planlanan Perola Residence Güneşli projesi hayalleri gerçekleştiriyor. İşte dairelerle ilgili detaylı bilgiler...

Körfez Belediyesi'nden Güzel Evim Güzel Kentim projesi!

Körfez Belediyesi, "Güzel Evim, Güzel Kentim" projesi ile dış cepheleri yıpranan, sıvasız ve boyasız binaları güzel bir görünüme kavuşturuyor.

16 soruda Hane'm Güneşli projesi!

Hane'm Güneşli projesi Huma Yapı ve Mar Tur tarafından inşa ediliyor. İşte 16 soruda lansmana özel fırsatlar sunan soruda Hane'm Güneşli projesi...

Mars Kolonisi mimari yarışmasında Güvenç Özel'in projesi dördüncü oldu!

NASA’nın düzenlediği ‘Mars Kolonisi’ isimli mimari yarışması yakın zamanda ilk insanlı koloninin kurulacağını ortaya koydu. 168 projenin katıldığı yarışmada Türk mimar Güvenç Özel’in projesi finale kalarak dördüncü oldu.

Güzel Residence 14 ay sonra teslim edilecek!

Dünyanın önemli alışveriş caddeleri arasında değerlendirilen Bağdat Caddesi’nde projelendirilen Güzel Residence’ın yapımına başlandı. Projede teslimler 14 ay sonra yapılacak.

Güneşli Luxera Residence Projesi!

Luxera Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen proje toplam 2 bin 100 metrekare alana sahip. Güneşli Luxera Residence Projesi Atatürk Havalimanına 6 kilometrek kadar uzaklıkta yer alıyor.

Güzel Residence Bağdat Caddesi'nde yükseliyor!

Güzel Group tarafından inşa edilen Güzel Residence, 10 ve 11 katlı iki blokta 38 daireden meydana geliyor. Projedeki dairelerin alanları 140 ile 260 metrekare arasında değişiyor.

Güzel Residence projesi Haberi

Güzel Residence projesi

Dünyanın önemli alışveriş caddeleri arasında değerlendirilen Bağdat Caddesi’nde projelendirilen Güzel Residence’ın yapımına başlandı.


Projedeki dairelerin, gerçek rezidans kriterlerine uygun olarak tasarlandığını belirten Güzel Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gürkan Güzel “Projemizde akıllı ev sistemleri, 24 saat güvenlik, fitness salonu, toplantı odası, kapalı otopark bulunuyor” dedi. Projenin ruhsat işlemlerinin tamamlandığını söyleyen Güzel maksimum 14 ay sonra  teslim edeceklerini belirterek “Caddenin en ‘Güzel’i olarak hayata geçireceğimiz yatırım,hayalini kurduğumuz bir projeydi. Sakinlerinin huzur bulacağı rekreasyon alanlarına sahip Güzel Residence yaklaşık bin 700 metrekare yeşil alana sahip”...