06 / 05 / 2024

güzelbahçe 9 planet villaları

güzelbahçe 9 planet villaları

Güzelbahçe 9 Planet Villaları 'ndaki son villanın satışı sürüyor, proje İzmir'e 15 dakika uzaklıkta yer alıyor...

Çeşme ve Güzelbahçe'deki imar planı askıda! Çiğli'deki Büyük Gül Parkı'nı da ilgilendiriyor... 

İzmir'in Çeşme ve Güzelbahçe ilçelerinde mülkiyeti Hazine'ye kayıtlı kimi parsellerin imar planı değişiklikleri Resmi Gazete ilanı ile birlikte askıya çıkarıldı.

İzmir'deki Güzelbahçe ve Çeşme ilçelerinin imar planı askıya çıkarıldı!

Mülkiyeti Hazine’ye kayıtlı, İzmir’in Güzelbahçe ve Çeşme ilçelerindeki kimi parsellerin imar planları, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından değiştirilerek özelleştirme kapsamına alındı.

Gümüş fiyatları 9 gün sonra bu kadar olacak! Elinde gümüş olanlar acil bakın!

Gümüşe yatırım yapan binlerce yatırımcı ''gümüş fiyatları yükselecek mi?'' sorusunun yanıtını merak ederken uzmanlardan 2023 yılı gümüş tahmini geldi. Elinde gümüş olanlar acil baksın! Gümüş fiyatları 9 gün sonra bu kadar olacak! 

10 soruda TOKİ İzmir Güzelbahçe 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Güzelbahçe ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleriyle İzmir'de de yeni konut projeleri hayata geçiriyor. Peki TOKİ Güzelbahçe projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ İzmir Güzelbahçe 2022 sosyal konut projesi...

İzmir Güzelbahçe Belediyesi, kat karşılığı inşaat yaptıracak!

İzmir ili Güzelbahçe Belediye Başkanlığı, İzmir Güzelbahçe ilçesi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nden kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

İzmir Güzelbahçe Belediyesi'nden kat karşılığı yapım işi ihalesi!

İzmir ili Güzelbahçe Belediye Başkanlığı, İzmir Güzelbahçe ilçesi Yelki Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

Gümüşe yatırım yapalım mı? 1 gram gümüş kaç TL oldu? İşte gümüş fiyatları 9 Ağustos  2022

Altın fiyatları ile birlikte son zamanlarda sıkça aratılmaya başlayan gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Peki gümüşe yatırım yapalım mı? 1 gümüş kaç TL? İşte son dakika gümüş fiyatları 9 Ağustos 2022...

iPhone 12 Pro Max'e 9 bin lira indirim! Stoklar tükenmeden hemen siz de alın! İşte 22 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Turkcell Pasaj, Apple'ın en beğenilen cihazlarından biri olan iPhone 12 Pro Max'e 9 bin lira indirim yaptı! Fiyatları gören şok olacak! Stoklar tükenmeden hemen sizde iPhone 12 Pro Max alın! Peki, iPhone 12 Pro Max fiyatları ne kadar? İşte 22 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Altın yükseldikçe gümüşe olan talep de yükseliyor! Gümüş bugün kaç lira? 9 Nisan 2022 gümüş fiyatları...

Altın fiyatları son zamanlarda dalgalanmalar yaşasa da yükselme konusunda ısrarına devam ediyor. Altın fiyatlarının yükselişe geçmesi vatandaşları en az altın kadar kıymetli metal olan gümüşe yönlendiriyor. Altın yükseldikçe gümüşe olan talep de yükseliyor. Peki bugün gümüş kaç TL?

Akhisar, Balçova ve Güzelbahçe'de esnafın kira ücretlerine zam yapılmayacak!

Akhisar, Balçova ve Güzelbahçe belediyeleri, pandemi nedeniyle faaliyetlerinde kesintiye uğrayan kiracılarını rahatlatacak kararı hayata geçirecek. 

İzmir Güzelbahçe'de 10 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir 5. Satış Memurluğu, Güzelbahçe İlçesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 10 milyon TL olarak belirlendi. 

İzmir Güzelbahçe'de doğal sit alanları Go-kart pisti mi oluyor?

İzmir Güzelbahçe'de doğal sit alanı üzerinde yapılmak istenen ‘Go-kart’ pistini kapsayan imar planları Bakanlık tarafından onaylandı.

Güzelbahçe'deki riskli alanlar ve dönüştürülen alanlar meclis gündeminde!

İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde riskli alan olarak ilan edilmesi talep edilen yerler ve dönüştürülen alanlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

güzelbahçe 9 planet villaları Haberi

güzelbahçe 9 planet villaları


9 Planet Yelki Villaları İzmir Güzelbahçe'de 21 bin 300 metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Cesa Grup imzası taşıyan projede yer alan son villanın satışı sürüyor. 


9 Planet Villaları Güzelbahçe'de yer alan villalar gezegen isimleriyle adlandırıldı. Proje 9 villadan meydana geliyor.


3 katlı olarak tasarlanan villaların bulunduğu projenin teslimleri hemen gerçekleşiyor. Proje kapsamındaki  konutlar 550 metrekare ile 600 metrekare arasında değişen alanlara sahip. 


Güzelbahçe 9 Planet Villaları 'ndaki satışı devam eden dünya villasının fiyatı 900 bin lira olarak belirlendi. Projeden banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün.


9 Planet Yelki Villaları İzmir'e 15 dakika, Çeşme'ye 12 dakika, Seferihisar'a 15 dakika uzaklıkta yükseliyor. Projede basketbol sahası, sosyal tesisler, havuz, otopark, tenis kortu ve güvenlik bulunuyor.


Telefon: 0533 597 32 02

Web Adresi: http://www.dokuzplanet.com/

Ceren...