29 / 04 / 2024

güzelbahçe Bahçeşehir Koleji nerede açılacak

güzelbahçe Bahçeşehir Koleji nerede açılacak

59 kampus ve 109 okulu ile Türkiye'nin her noktasına eğitim hizmeti veren Bahçeşehir Koleji, 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında İzmir'de ikinci kampusü olan Güzelbahçe kampüsünü açıyor.

MEF Bahçeşehir kapanıyor, veliler açıklama istiyor!

MEF Bahçeşehir Koleji'nin kendi binasını başka bir koleje kiralaması sebebiyle okulda eğitim gören 500 öğrenci ve 150'ye yakın çalışan, mağduriyet yaşarken, veliler de konu ile ilgili bir açıklama bekliyor.

Çeşme ve Güzelbahçe'deki imar planı askıda! Çiğli'deki Büyük Gül Parkı'nı da ilgilendiriyor... 

İzmir'in Çeşme ve Güzelbahçe ilçelerinde mülkiyeti Hazine'ye kayıtlı kimi parsellerin imar planı değişiklikleri Resmi Gazete ilanı ile birlikte askıya çıkarıldı.

İzmir'deki Güzelbahçe ve Çeşme ilçelerinin imar planı askıya çıkarıldı!

Mülkiyeti Hazine’ye kayıtlı, İzmir’in Güzelbahçe ve Çeşme ilçelerindeki kimi parsellerin imar planları, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından değiştirilerek özelleştirme kapsamına alındı.

10 soruda TOKİ İzmir Güzelbahçe 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Güzelbahçe ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleriyle İzmir'de de yeni konut projeleri hayata geçiriyor. Peki TOKİ Güzelbahçe projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ İzmir Güzelbahçe 2022 sosyal konut projesi...

İzmir Güzelbahçe Belediyesi, kat karşılığı inşaat yaptıracak!

İzmir ili Güzelbahçe Belediye Başkanlığı, İzmir Güzelbahçe ilçesi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nden kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

İzmir Güzelbahçe Belediyesi'nden kat karşılığı yapım işi ihalesi!

İzmir ili Güzelbahçe Belediye Başkanlığı, İzmir Güzelbahçe ilçesi Yelki Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

Bahçeşehir Koleji'nden Antalya'ya yeni kampüs!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bahçeşehir Koleji, yeni kampüsünü Antalya Serik'te hayata geçiriyor.

Bahçeşehir Koleji Antalya'ya 72 milyon TL'lik kampüs inşa ediyor!

Bahçeşehir Koleji, Antalya’nın Serik ilçesine 22 bin 500 metre karelik alana yeni kampüs inşa edecek. İnşa edilecek kampüsler  Bahçeşehir Koleji'nin en büyük 3 kolejinden biri olacak. 

Akhisar, Balçova ve Güzelbahçe'de esnafın kira ücretlerine zam yapılmayacak!

Akhisar, Balçova ve Güzelbahçe belediyeleri, pandemi nedeniyle faaliyetlerinde kesintiye uğrayan kiracılarını rahatlatacak kararı hayata geçirecek. 

İzmir Güzelbahçe'de 10 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir 5. Satış Memurluğu, Güzelbahçe İlçesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 10 milyon TL olarak belirlendi. 

İzmir Güzelbahçe'de doğal sit alanları Go-kart pisti mi oluyor?

İzmir Güzelbahçe'de doğal sit alanı üzerinde yapılmak istenen ‘Go-kart’ pistini kapsayan imar planları Bakanlık tarafından onaylandı.

Güzelbahçe'deki riskli alanlar ve dönüştürülen alanlar meclis gündeminde!

İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde riskli alan olarak ilan edilmesi talep edilen yerler ve dönüştürülen alanlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bahçeşehir Koleji Konya Kampüsü bu yıl açılacak!

Konya’daki Bahçeşehir Koleji’nin kampüs tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıda açıklama yapan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel; "Biz bu hayalimizi Konya'daki gerek devlet ve gerekse özel okullarla birlikte gerçekleştirmek isteriz” dedi.

güzelbahçe Bahçeşehir Koleji nerede açılacak Haberi

güzelbahçe Bahçeşehir Koleji nerede açılacak


59 kampus ve 109 okulu ile Türkiye'nin her noktasına eğitim hizmeti veren Bahçeşehir Koleji, 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında İzmir'de ikinci kampüsü olan Güzelbahçe kampüsünü açıyor. 15 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçirilen okul, 6 anaokulu, 28 ilkokul ve 28 ortaokul sınıfı ile faaliyet gösterecek.

2012 yılında Bornova'da açtıkları ilk kampusün ardından İzmir'de ikinci kampusü açıyor olmanın gururunu yaşadıklarını dile getiren Bahçeşehir Kolejleri Genel Müdürü Devrim Karaaslanlı, "Önümüzdeki ya da bir sonraki yıl da Karşıyaka Çiğli bölgesinde üçüncü kampusümüzü açmayı planlıyoruz. Ayrıca Bayındır, Selçuk Torbalı ve Tire'ye eşit uzaklıkta olacak Torbalı kampusümüzü de bu sene hayata geçireceğiz. Tüm bunların yanı sıra Bornova bölgesinde bir lise ve oldukça iddialı bir fen lisesi açma planlarımız da mevcut" dedi. 


Çift dil eğitimi

1272 öğrenci...