05 / 05 / 2024

Güzeldere Geçidi ne zaman bitecek

Güzeldere Geçidi ne zaman bitecek

Kış aylarında sürücülerin kabusu olan Güzeldere Geçidi, yapılan tünel ile rahat nefes aldıracak. Çalışmalar 2019'da tamamlanacak.

Konutun yatırım aracı olarak görülmesinin önüne geçilmeli!

TMMOB Eskişehir İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Yahya Kaya, Türkiye’de yaşanan barınma ve konut sahibi olma sorununa ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Kaya paylaşımında konutun yatırım aracı olarak görülmesinin önüne geçilmesi gerektiğini söyledi.

Gümüş fiyatları piyasaları tepetaklak edecek! Gümüş bugün ne kadar?

Yükselişe geçen altından sonra gümüş fiyatlarının da yukarı seyri devam ediyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün ne zaman yükseleceğini duyurdu. Gümüş fiyatları piyasaları tepetaklak edecek! Peki, Gümüş bugün ne kadar?

Yeni yatırımın adresi hurda sektörü mü oluyor? Fiyatlar gün geçtikçe artıyor! İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

Yeni yatırımın adresi hurda sektörü mü oluyor? Fiyatlar gün geçtikçe artıyor! Sektördeki dalgalanmalar inşaat sektörüne paralel olarak ilerliyor. Peki yatırımcılar bu alana mı kayıyor? İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

2023 gübre ve mazot desteği ne zaman ödenecek? Mazot gübre desteği ne zaman yatacak?

Mazot ve gübre desteğinin ne zaman hesaplara geçeceği çiftçiler tarafından araştırılıyor. İşte 2023 gübre ve mazot desteğine dair detaylar!

Hurda fiyatları bugün kaç lira? Güncel hurda fiyatları ne kadar? 17 Ocak 2023 hurda fiyat listesi 

Hurda fiyatlarına geçtiğimiz hafta peş peşe zam gelirken bu haft hurda fiyatları sakinliğini koruyor. Peki hurda fiyatları bugün kaç lira? Güncel hurda fiyatları ne kadar? 17 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.

Doların 27 gün içinde ne kadar olacağı resmen açıklandı! Elinde doları olan hemen baksın! 

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Euro dün 20 lirayı geçerek rekora imza atarken dolar değer kaybetti. Yatırımcılar dolar ne olur? sorusunu araştırırken, analistler doların 27 gün içinde ne kadar olacağını resmen açıkladı. Elinde dolar olan hemen baksın. 

Evim tapuda arsa görünüyor ne yapmalıyım?

İskanı alınmamış ve kat irtifakı bulunmayan yapılardaki daireler halk arasında arsa tapulu olarak geçer. Peki, eviniz tapuda arsa görünüyorsa ne yapmanız gerekir? İşte detaylar…

Gümüş fiyatları kaç lira? Gümüş bugün ne kadar? 23 Eylül 2022 gümüş fiyatları

Merkez Bankalarının faiz kararının açıkladıktan sonra dolar kuru yükselişe geçerken altın fiyatları düşüşe geçerken gümüş fiyatları yukarı yönlü seyrini sürdürdü. Peki gümüş fiyatları kaç lira? Gümüş bugün ne kadar? 23 Eylül 2022 gümüş fiyatları

Hurda fiyatlarına bayram zammı geldi! Güncel hurda fiyatları ne kadar oldu? İşte demir ve bakır hurda fiyatları

Hurda fiyatlarına bugün zam geldi. Dolar kurunun 17,39 TL olması ile hurda fiyatları da yükselişe geçti. Peki bugün hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL? İşte güncel hurda fiyatları 8 Temmuz 2022...

Gümüş fiyatları 12 liranın altına düştü! Yatırımcılar dikkat, gümüş bugün ne kadar? 26 Nisan 2022 gümüş fiyatları...

Gümüş fiyatları, gümüş almak ve gümüşe yatırım yapmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş geçtiğimiz hafta düşüşe geçerken bu hafta da değer kaybederek başladı. Gümüş fiyatları 12 liranın altına düştü. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüşün gram fiyatı nedir?

İzmit Çınar Evler projesinde detaylar gün yüzüne çıktı!

KİPTAŞ tarafından İzmit'te hayata geçirilen Çınar Evler Projesi'nde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Projenin detayları gün yüzüne çıktı. 

Günü geçmiş vergi borcu hangi bankalara ödenir?

Emlak vergisi borcunun belirlenen tarihlerde ödenmemesi durumunda mükellefler vergi cezası ile karşılaşıyor. Peki emlak vergisi cezası 2021 ne kadar? Günü geçmiş vergi borcu hangi bankalara ödenir? İşte tüm merak edilenler...

Pirinkayalar Geçidi'ndeki tünelde yıl sonunda ışık görünecek!

Erzurum-Artvin kara yolunda sürücülere zor anlar yaşatan Pirinkayalar Geçidi'nde yapımı süren 2 bin 246 metrelik tünelde delme işlemi yıl sonunda tamamlanacak.

Güzeldere Geçidi ne zaman bitecek Haberi

Güzeldere Geçidi ne zaman bitecek

Hakkari-Van karayolu üzerinde bulunan 2 bin 730 rakımlı Güzeldere Geçidi'ne yapılan çift yönlü tünelin 2019’da tamamlanacak. Özellikle kış aylarında sürücülerin kabusu olan Güzeldere Geçidi için ekipler kış mevsiminde de mesai yapacak. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; tünel çalışmaları son sürat devam ediyor. 


Güzeldere Geçidi'ne yapılan tünelin çalışmaları 2014 yılında başladı. Çalışmalar tamamlanıp tünel hizmete açıldığında 45 dakikalık zorlu yolculuk 5 dakikaya inecek. 


Şantiye Şefi Refik Ören, "Şu ana kadar bin 800 metre üst yarık ve bin 600 metre alt yarık ilerlemesi sağlanmıştır. 2018 Kasım ayı sonuna kadar tünelin kazı ve destekleme aşamasını tamamlamayı planlıyoruz. Kış aylarında da çalışacağız, hiç ara vermeyeceğiz. Bütün tedbirlerimizi aldık. Malzemelerimizi içeriye depoladık. Tünel ağızlarından bir tanesini kapatacağız. Araçlarımız diğer tünelden çıkış yapacak....