06 / 05 / 2024

güzelyurt cami projeleri

güzelyurt cami projeleri

Esenyurt Belediyesi'nden yapılan açıklamada Güzelyurt Mahallesi'ndeki E-5 Karayolu'na cepheli yerin planlarda dini tesis alanı olarak belirlendiğini ve bu amaçla inşaat çalışması yapılacağı belirtildi.

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 700.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Güzelyurt tarafından kuruldu.

Güzelsan Yapı Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzelsan Yapı Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Cihat Güzelyurt ve Mücahit Güzelyurt ortaklığında kuruldu.

Aksaray Güzelyurt TOKİ’de 608 bin TL'ye 2+1!

TOKİ'nin Aksaray Güzelyurt projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Aksaray Güzelyurt projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Aksaray Güzelyurt 2022 sosyal konut projesi...

Kanal İstanbul projesinde şok gelişme! TOKİ, Kanal İstanbul güzergahındaki projeleri için yeniden ihaleye çıkıyor!

TOKİ, Kanal İstanbul güzergahında yer alan Arnavutköy’de üç etap halinde hayata geçireceği toplam 2 bin 181 konut için Eylül'de ihale gerçekleştirecek. Geçtiğimiz sene konut ihaleleri iptal edilmişti. İşte ayrıntılar....

TOKİ Aksaray 165 konut ihalesi bugün!

Aksaray İli, Güzelyurt İlçesi, Güzelyurt Mahallesi, 165 Adet Konut , 4 Dükkanlı Ticaret ve 100 Kişilik Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Aksaray 165 konut ihalesi yarın!

Aksaray İli, Güzelyurt İlçesi, Güzelyurt Mahallesi, 165 Adet Konut , 4 Dükkanlı Ticaret ve 100 Kişilik Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Aksaray Güzelyurt'a 165 yeni konut müjdesi!

Aksaray İli, Güzelyurt İlçesi, Güzelyurt Mahallesi, 165 Adet Konut , 4 Dükkanlı Ticaret ve 100 Kişilik Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 25 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Adil Karaismailoğlu: Dünyanın gıptayla baktığı projeleri yönetiyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Karada, havada, denizde, raylı sistemlerde, uzayda... Her bir konuda dünyanın gıptayla baktığı projeleri yönetiyor ve bunları vatandaşımızın, milletimizin hizmetine sunuyoruz." diye konuştu.

Avcılar'da depremde hasar gören cami yıkılıyor!

İstanbul'da yaşanan depremde hasar gören Avcılar'daki Hacı Ahmet Tükenmez Camisi'nin yıkım çalışmaları başladı.

Manisa'daki depremde hasar gören cami minarelerine kontrollü yıkım!

Manisa Akhisar'da 22 Ocak'ta yaşanan depremde hasar gören 2 caminin minaresi, kontrollü şekilde yıkıldı...

Kırkağaç’ta depremde hasar gören cami minaresi yıkıldı!

22 Ocak Çarşamba günü Akhisar’ın Musalar Mahallesinde meydana gelen 5.4 şiddetindeki deprem Kırkağaç'tan da hissedildi. Depremde Kırkağaç Alifakı mahallesindeki bir caminin minaresinde çatlaklar oluştu...

Hakan Gedikli: Güvenimiz tam yatırıma devam!

2003’ten bu yana 127 bin bağımsız bölüm üreten Emlak Konut GYO,2019 bitmeden anahtar teslimlerine devam ederken, 2020 yılında da ekonomiye ve sektöre tam güvenle yeni projeleri hayata geçirmeye devam edecek

TOKİ Aksaray Güzelyurt 47 konut ihalesi bugün!

TOKİ'nin Aksaray İli Güzelyurt İlçesi 47 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Eylül'de...

güzelyurt cami projeleri Haberi

güzelyurt cami projeleri

Yapılan açıklamanın ardından akıllara Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun, "O yeşil alanı, cami yapacağız. Ama bir farkı olacak; şerefeler üç tane olacak hoparlörü de Bizimkent'e çevireceğim. O zaman bak nasıl oluyor. Ezan nasıl duyuluyor" şeklindeki açıklaması geldi.


Konut ya da başka inşaat yapılmayacak


Güzelyurt Mahallesi'nde E-5 Karayolu'na cephe yeşil alanın inşaat yapılmak üzere çevrilmesinin ardından Esenyurt Belediyesi tarafından bir açıklama yapıldı. Açıklamada haberde adı geçen alanın, Esenyurt Belediyesi planlarında Dini Tesis Alanı (Cami) olarak belirlendiği belirtilerek, "Planlar doğrultusunda inşa çalışmaları yapılacaktır. Konut ya da başkaca bir inşaat çalışması olmayacaktır" denildi. 


Hoparlörü de Bizimkent'e çevireceğim!


Yapılan açıklamasının ardından akıllara, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun yaklaşık bir yıl önce adı geçen yerle ilgili verdiği beyanat geldi. Bir dernek toplantısında konuşan Kadıoğlu, Beylikdüzü Belediye Meclisi'nde CHP'li üyelerin ezanla...