20 / 05 / 2024

gyoder azi torun

gyoder azi torun

GYODER Başkanı Aziz Torun: ''Yıllık bazdaki yüzde 9,33'lük artış, yüzde 6,16'lık enflasyon ile sektördeki maliyet artışları dikkate alındığında, tüketici açısından oldukça düşük bir artıştır'' dedi...

2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi 19 Ekim'de Boğaziçi’nde!

2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi 19 Ekim 2017'de GYODER iş birliğiyle Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall’de gerçekleşiyor.

Aziz Torun: Gayrimenkulde yap-sat modeli bitti!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Torun, son yıllarda gayrimenkul sektörünün Türkiye büyümesini yukarı çektiğini belirtti. Torun, "Gayrimenkulde yap-sat modeli bitti" dedi.

GYODER, sektöre ivme kazandıracak önemli adımlar atıyor!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, "GYODER olarak, 2017’nin ilk aylarında sektöre ivme kazandıran önemli adımlar attık." dedi.

Aziz Torun: AVM'ler turizm sektörünün önemli bir çekim gücü!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, yaptığı açıklamada AVM'ler turizm sektörünün önemli bir çekim gücü olduğunu söyledi.

GYODER'in yeni başkanı Feyzullah Yetgin olacak!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin (GYODER) yeni başkanı belli oldu. 2 dönemdir görev yapan Aziz Torun'un yerine Doç. Dr. Feyzullah Yetgin gelecek.

Aziz Torun: Türkiye yatırım için cazip bir ülke!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği "Expo Turkey by Qatar"da, Türkiye gayrimenkul sektörünü tanıtacak. GYODER Başkanı Aziz Torun "Asıl amacımız Türkiye'nin istikrarlı, güvenilir ve yatırım için cazip bir ülke olduğunu anlatmaktır" dedi.

Aziz Torun GYODER başkanlığını bırakıyor!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği Başkanı Aziz Torun 2013 yılından bu yana yürüttüğü başkanlık görevini bırakacağını açıkladı.

GYODER basın toplantısı 23 Mart'ta!

GYODER Başkanı Aziz Torun ve İcra Kurulu Üyeleri, GYODER’in 2013-2017 yılları arası faaliyetlerini değerlendireceği basın toplantısı 23 Mart'ta yapılacak.

Aziz Torun'dan konut almak isteyenlere çağrı: Fiyatlar artacak!

GYODER Başkanı Torun: "Gayrimenkul almak isteyenlere çağrı yapmak istiyorum; önümüzdeki günlerde fiyatlar artmak zorunda. Çünkü maliyetler yükseliyor. Kur artışlarının da enflasyona yansımasıyla fiyatlar yükselmek zorunda" şeklinde ifadelerde bulundu.

Aziz Torun'dan 2017 temennisi!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun 2017 temennisinde bulundu.

Aziz Torun: Dönüşümde kamu otoritesine ihtiyacımız var!

GYODER Başkanı ve Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, kentsel dönüşümü yapacak Kiptaş, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, belediye gibi vatandaşın güvendiği, geliştiricinin de itibar edeceği bir kamu otoritesine ihtiyaç olduğunu söyledi.

Torunlar GYO'dan GYODER kampanyasına destek!

Torunlar Gayrimenkul Ortaklığı A.Ş. Başkanı Aziz Torun, yaşanan zorlu süreçte düşen gayrimenkul satışlarını yükseltmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dahil olduklarını açıkladı.

GYODER'den Emlak Konut kampanyasına 60 bin konut ve ofisle destek!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Torun, Emlak Konut'un satış kampanyasına destek verdiklerini belirterek, kampanyada 39 firmanın 56 bin konut ve 3 bin 200 ofisle yer alacağını bildirdi.

gyoder azi torun Haberi

gyoder azi torun

    Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) ve REIDIN işbirliği ile yeni konutlara yönelik hazırlanan emlak endeksinin 2013 Ocak ayı raporu yayınlandı. 

     REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Ocak 2013 raporuna göre, yeni konut fiyatları geçtiğimiz ay bir önceki aya göre yüzde 0,55 oranında, geçen yılın aynı dönemine göre de yüzde 9,33 oranında ve endeksin başlangıç dönemi olan 2010 yılı Ocak ayına göre ise yüzde 27,70 oranında artış kaydetti. 

     REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi, 2013'ün ilk ayında bir önceki aya göre; İstanbul Avrupa Yakası'nda yer alan markalı konut projelerinde yüzde 0,97 oranında, İstanbul Asya Yakası'nda yer alan markalı konut projelerinde yüzde 0,21 oranında arttı. Endeksin başlangıç dönemine göre ise İstanbul Asya Yakası'ndaki projeler Avrupa Yakası'na kıyasla 5,1 puan...