07 / 05 / 2024

GYODER balıkesir

GYODER balıkesir

Deprem kuşağındaki Türkiye'de yapıların risk içermemesi gerektiğini ifade eden Babacan, günümüz teknolojisinin, en riskli yerlerde bile 30-40 katlı binaların yapılmasına izin verdiğini anlattı.

Ali Babacan 7. Gelişen Kentler Zirvesi'nde konuştu!

Babacan, GYODER tarafından, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle düzenlenen "7. Gelişen Kentler Zirvesi"nde yaptığı konuşmada, şehirler büyürken hitap edilen pazarın da geliştiğini, rekabetin arttığını ve iş gü

Balıkesir 7. Gelişen Kentler Zirvesi sonucu yayınlandı!

GYODER, Gelişen Kentler Zirvesi’nin 7’ncisini, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile 6-7 Mayıs 2015 tarihlerinde Balıkesir Balkonuk Center’da düzenlemiştir.

Gelişen Kentler Zirvesi'nin 7.'si Balıkesir'de yapıldı!

GYODER, daha önce Bursa, Konya, Gaziantep, İzmir, Samsun ve Kayseri'de düzenlediği Gelişen Kentler Zirvesi'nin yedincisini, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile geçen hafta Balıkesir'de gerçekleştirdi.

7. GYODER Gelişen Kentler Zirvesi Balıkesir'de gerçekleşti!

Türkiye’nin potansiyeli yüksek kentlerini ve bölgelerini, bu kentlerdeki gayrimenkul yatırım fırsatlarını ön plana çıkarmak amacıyla “Gelişen Kentler Zirvesi”ni hayata geçirilen GYODER Zirvesi’nin 7’incisi 6-7 Mayıs’ta Balıkesir’de düzenlendi.

7. Gelişen Kentler Zirvesi Balıkesir'de başlıyor!

GAYRİMENKUL ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin (GYODER) 7. Gelişen Kentler Zirvesi Balıkesir'de başlıyor. Zirve 6 Mayıs'ta (bugün) başlayıp ve 7 Mayıs'ta (yarın) sona erecek.

Gelişen Kentler Zirvesi 6-7 Mayıs'ta Balıkesir'de yapılacak!

Türkiye'nin potansiyeli yüksek kentlerini ve bölgelerini, bu kentlerdeki gayrimenkul yatırım fırsatlarını ön plana çıkarmak amacıyla "Gelişen Kentler Zirvesi"ni hayata geçiren GYODER, 6-7 Mayıs 2015 Balıkesir'de olacak.

Gelişen Kentler Zirvesi’nin bu yılki durağı Balıkesir!

GYODER, Gelişen Kentler Zirvesi’nin 7’ncisini Balıkesir Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle 6-7 Mayıs 2015 tarihlerinde Balıkesir’de düzenleyecek. Bu zirveyle, kentlerdeki gayrimenkul yatırım fırsatlarını ön plana çıkarmak amaçlanıyor.

GYODER Gelişen Kentler Zirvesi 6-7 Mayıs'ta Balıkesir'de!

GYODER'in hayata geçirdiği “Gelişen Kentler Zirvesi”nin 7’ncisi Balıkesir Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle 6-7 Mayıs 2015 tarihlerinde Balıkesir’de düzenleyecek. Zirve’de Balıkesir’in ve Güney Marmara Bölgesi’nin potansiyeli ve geleceği ele alınacak."

GYODER Gelişen Kentler Zirvesi 6-7 Mayıs'ta Balıkesir'de!

GYODER de yeniden başkan seçilen Aziz Torun, Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği GYODER’in 16. Genel Kurulu’nda “Gelişen Kentler Zirvesi”nin 6-7 Mayıs tarihinde Balıkesir’de yapılacağı açıklandı.

Balıkesir turizm, sanayi ve tarımda marka şehir olacak!

Turizm, sanayi ve tarım gibi alanlarda yatırımcıların dikkatini çeken Balıkesir iş dünyasının temsilciler için kaynak oluyor...

Balıkesir'de 10 adet satılık gayrimenkul: 2 milyon 541 bin lira!

Balıkesir'in Manyas ilçesinde bulunan 10 adet gayrimenkul 25 Haziran 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak...

EnerjiSA ile E.ON'dan Balıkesir'de 340 milyon TL'ye santral!

Sabancı Holding ile Alman E.ON işbirliği ile Balıkesir'de 340 milyon TL'ye mal olan rüzgar enerji santrali yatırımının açılışı gerçekleştirildi...

Balıkesir'de satılık arsa: 2 milyon 669 bin liraya!

Balıkesir Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğünden: Balıkesir'de bulunan arsa 17 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

Balıkesir'de inşaat yapım işi: 2 milyon 230 bin liraya!

Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğünden: yapım karşılığı kiralama işi ihale edilecek

GYODER balıkesir Haberi

GYODER balıkesir

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, on iki buçuk yıldır iktidarla olduklarını hatırlatarak, "Bugüne kadar yaptığımızın daha yoğununu nasıl gerçekleştireceğimizin plan ve programlarını hazırladık, takvimleri belirledik" dedi.


Babacan, Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle Balkonuk Center’da düzenlenen "7. Gelişen Kentler Zirvesi"nde yaptığı konuşmada, şehirler büyürken hitap edilen pazarın da geliştiğini, rekabetin arttığını ve iş gücü piyasalarının derinleştiğini söyledi.


Birleşmiş Milletler (BM) verilerine göre, 1990 yılında dünya nüfusunun yüzde 30'unun kentlerde yaşadığını belirten Babacan, 2014'te bu oranın yüzde 54'e çıktığını anlattı.


Kentlerde ikamet edenlerin oranının 2050'de yüzde 66'ya ulaşacağının tahmin edildiğine dikkati çeken Babacan, bunun dünya nüfusunun üçte ikisi anlamına geldiğini ifade etti.


Babacan, 1990'da dünyada nüfusu 10 milyonun üzerinde şehir sayısı 10 iken bugün...