03 / 05 / 2024

GYODER eğitim programları

GYODER eğitim programları

Gayrimenkul Platformu GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) işbirliği neticesinde tasarlanan ‘gayrimenkul sektörüne özel yüksek lisans eğitimi’ kapsamında sektör çalışanlarına özel MBA programı hayata geçiriliyor.

Varlık Yönetimi Eğitim Semineri 27 Şubat'ta!

GYODER Akademi Varlık Yönetimi Eğitim Semineri 27 Şubat 2017 Salı günü verilecek.

GYODER Bina Tamamlama Sigortası Eğitim Semineri 31 Ocak'ta!

GYODER Akademi tarafından 31 Ocak 2018 tarihinde verilecek olan Bina Tamamlama Sigortası Eğitim Semineri'ne katılım ücreti 350 TL olarak açıklandı.

GYODER Yeni İmar Mevzuatı Eğitim Semineri 2 Kasım'da!

GYODER Akademi tarafından gerçekleştirilecek Yeni İmar Mevzuatı Eğitim Semineri 2 Kasım'da düzenlenecek. 

GYODER Tesis Yönetim Eğitim Semineri 22 Aralık'ta!

GYODER Akademi'nin Tesis Yönetimi Eğitim Semineri 22 Aralık Perşembe günü GYODER Ofisi'nde gerçekleştirilecek. Eğitimin ücreti 350 TL.

GYODER Gayrimenkul eğitim semineri 24 Kasım'da!

GYODER 'in Taşınmaz (Gayrimenkul) Mevzuatı / Güncel Taşınmaz Sorunları Eğitim Semineri 24 Kasım'da yapılacak. Peki bu eğitime kimler katılmalı?

GYODER Akademi GYO mevzuatı eğitim semineri 31 Mart'ta!

GYODER Akademi GYO mevzuatı eğitim semineri 31 Mart'ta gerçekleştirilecek. Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları’nın mevzuatı ve işleyişi hakkında bilgi paylaşmak için oluşturulan bu eğitim sektörün tüm taraflarına hitap etmektedir.

GYODER Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmeleri Eğitim Semineri 22 Ocak'ta!

Prof. Dr. Gürsel Öngören tarafından verilecek olan Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmeleri eğitim semineri 22 Ocak 2015 Perşembe günü saat 10:00 ile 12:00 arasında düzenleniyor.

GYODER Eğitim Seminerleri devam ediyor!

GYODER Eğitim Seminerleri devam ediyor. 2014 yılı içerisinde 300’ün üzerinde sektör profesyonelinin katılım gösterdiği eğitim seminerleri de 2015 İlkbahar - Yaz döneminde de devam edecektir.

Gayrimenkul Sektöründe Sosyal Medya Eğitim Semineri 29 Mayıs'ta!

Türkiye'nin gayrimenkul yatırım platformu GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği) 29 Mayıs 2014 Perşembe günü saat 09.30-12.30 arasında Gayrimenkul Sektöründe Sosyal Medya Eğitim Semineri gerçekleştiriyor...

GYODER Varlık Yönetimi Eğitim Semineri düzenliyor!

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği ( GYODER ) Firuz Soyuer'in katılımı ile Varlık Yönetimi Eğitim Semineri düzenliyor. Eğitim, GYODER Ofisi'nde 22 Mayıs'ta saat 09:30'da başlayacak.

Milli Eğitim Bakanlığı kampüs tarzı liseler kuruyor!

Milli Eğitim Bankalığı (MEB), 12 yıllık zorunlu eğitime geçilmesinin ardından doğacak okul ve derslik ihtiyacını karşılamak için yeni bir proje başlatıyor

Ataşehir'de okullar ders saatleri dışında mesleki eğitim alanı oluyor!

Milli Eğitim Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Türkiye Belediyeler Birliği'nin işbirliğiyle hazırlanan “Okullar Hayat Olsun” projesinin Ataşehir ayağı imzalanan protokolle hayat buluyor

Etiler'deki 36 dönümlük polis eğitim merkezinin KİPTAŞ'a devredilme girişimi kriz yarattı!

İstanbul Etiler'deki 36 dönümlük polis eğitim merkezinin KİPTAŞ'a devredilmesi girişimi krize yol açtı...

GYODER eğitim programları Haberi

GYODER eğitim programları

GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) işbirliği neticesinde tasarlanan ‘gayrimenkul sektörüne özel yüksek lisans eğitimi’ kapsamında sektör çalışanlarına özel MBA programı hayata geçiriliyor. Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER ve Türkiye’de eğitime yaptığı katkılar ile dünya standartlarını yakalayan Bahçeşehir Üniversitesi (BAU), 2014 yılından itibaren gayrimenkul sektörüne özel kurumsal eğitim programı kapsamını dizayn etmek ve birlikte yürütmek amacıyla işbirliği kararı aldı. Yapılan işbirliği neticesinde içeriği sektör çalışanlarına özel hazırlanan eğitim programı çerçevesinde adaylar MBA derecesi alma imkânına sahip olacak.

Profesyonel iş hayatında eğitimin ilk planda olduğunu savunan alanında öncü iki kurumun bir araya gelerek gerçekleştirdiği bu işbirliği ile hem katılımcıların hem de kurumların hedeflerini bir üst noktaya taşıması amaçlanıyor.

MBA programının imza töreninde konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan GYODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Feyzullah...