03 / 05 / 2024

GYODER Lisansüstü Tez Ödülleri Yarışması

GYODER Lisansüstü Tez Ödülleri Yarışması

Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu GYODER, İAV (İktisadi Araştırmalar Vakfı) iş birliği ile GYODER Lisansüstü Tez Ödülleri' yarışmasını hayata geçiriyor. Yarışmaya  yüksek lisans ve doktora mezunları katılabilecek. Katılımcılar 30 Eylül 2021'e kadar başvurabilecek.

MEB açıkladı! 850 öğrenciyi yurt dışına lisansüstü eğitim için burslu gönderecek...

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), tarafından yapılan açıklama kapsamında, Türkiye'nin nitelikli insan kaynağı ihtiyacını karşılamak amacı ile 850 öğrenci, resmi burslu statüde lisansüstü öğrenim görmek üzere yurt dışına gönderileceğini kaydetti. İşte haberin detayları...

Son dakika! ALES/3 sonuçları yayınlandı...

Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı’nın sonuçları açıklanarak yayınlandı. İşte haberin detayları...

GYODER ve İAV'ın ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’nı kazanana 30 bin TL ödül!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODER ve İktisadi Araştırmalar Vakfı (İAV) iş beraberliğinde yapılan ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’na başvurular devam ediyor. Doktora tezlerinde dereceye giren eserlerin her birine 30 bin TL nakit ödül verilecek.

Son Dakika! ALES/2 başvuruları başladı! ALES başvuru ücreti ne kadar? İşte başvuru ekranı...

Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2023-ALES/2) başvuruları başladı. Peki ALES başvuruları nereden, nasıl yapılır, ücreti ne kadar? İşte detaylar...

Üniversite öğrencileri hemen baksın! KYK kredi ve burs ödemelerinde değişiklik!

Türkiye’de bulunan üniversite öğrencileri için Yükseköğretim Kurulu ve Kredi Yurtlar kurumu ödemelerine devam ediyor. Ön lisans, lisans ve lisansüstü öğrenciler için her ay düzenli olarak ödeme yapılıyor. Ödemelerle ilgili yeni bir düzenleme geldi. İşte tüm detaylar…

Açıklama YÖK'ten geldi : Lisans ve lisansüstü burs ücretlerine zam yapıldı! 

Yükseköğretim Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre, lisans ve lisansüstü öğrencilerine verilen burs miktarlarında artış yapıldı. İşte lisans ve lisansüstü burs miktarlarındaki artış..

Biruni Üniversitesi mart ayında akademik başvuru ilanı yayımladı! İşte o ilanda yer alan başvuru şartları neler?

Biruni Üniversitesi, kadrolar için adaylarda aranacak olan Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) ve Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) puanlarına ilişkin şartları da açıkladı. Adayların, ALES'ten en az 70 ve YDS'den en az 60 puan almaları gerekiyor.

Öğrencilerin hesabına 1250 TL yatacak! Acilen göz atın! Hesabınızı kontrol edin!

KYK, 2022-2023 eğitim öğretim dönemi kapsamında kredi ve burs ödemelerini hesaplara yatırmaya başladı. Lisans ve lisans üstü öğrencilerin uzun bir süredir beklediği kredi ve burs ödemeleri hakkında KYK beklenen açıklamayı yaptı.

Öğrencilere tam 2 bin 887 lira burs! Lise, üniversite, yüksek lisans…

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), yeni eğitim-öğretim senesinde toplam olarak 2 bin 887 lise, lisans ve lisansüstü öğrencisine burs sağlayacak. İşte detaylar…

Binalarda sismik izolasyon sistemleri depremde can ve mal kaybını engelliyor!

İAÜ AFAM Müdürü Prof. Dr. Mehmet Fatih Altan ve Lisansüstü Öğrencisi Ercan Ekinci, sismik izolasyon sistemlerinin muhtemel bir depremde can ve mal kaybını sıfıra indirebileceğine dikkat çekti.

Kripto para değişikliği normal ticareti etkiliyor mu?

Bahçeşehir Üniversitesi MBA Lisansüstü Öğretim Görevlisi Dinçer Karaca, 30 Nisan'da yürürlüğe girecek olan “Ödemelerde Kripto Varlıkların Kullanılmamasına Dair Yönetmelik’ hakkında değerlendirmede bulundu. 

Erzurum'daki tarihi yapıların depreme dayanaklığı ölçülüyor!

Erzurum'da 10 kişilik lisansüstü araştırmacı grubu, Yakutiye ilçesinde bulunan 800 ile 600 yıllık Üç Kümbetlerin yapısıyla ilgili inceleme başlattı. Elektro kardiyografisinin çekilen yapı için, çıkan sonuca göre çalışma yapılacak. 

GYODER gayrimenkul araştırmacılarını ödüllendiriyor!

Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu GYODER, İAV (İktisadi Araştırmalar Vakfı) iş birliği ile GYODER Lisansüstü Tez Ödülleri' yarışmasını hayata geçiriyor. Yarışmaya  yüksek lisans ve doktora mezunları katılabilecek. Katılımcılar 30 Eylül 2021'e kadar başvurabilecek.

GYODER Lisansüstü Tez Ödülleri Yarışması Haberi

GYODER Lisansüstü Tez Ödülleri Yarışması

Gayrimenkul alanında daha fazla akademik çalışmayı teşvik etmeyi hedefleyen GYODER , İAV iş birliği ile‘GYODER-İAV Lisansüstü Tez Ödülleri Yarışması hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Epos Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık, Kalyon Holding ve YU Group sponsorluğunda gerçekleştirilen bu yarışma ile gayrimenkule yönelik özgün ve bağımsız araştırmaya dayalı bilimsel verilerin, geniş ve derin bir bakış açısı ile araştırarak yorumlanması, analiz edilmesi ve ortaya konulan özgün çalışmaların pratik hayata örnek olacak şekilde sektörün ilgisine sunulması planlanıyor.

Gayrimenkul alanında ilk 

Gayrimenkul alanında ilk olacak GYODER-İAV Lisansüstü Tez Ödülleri yarışmasını her yıl düzenleyerek geleneksel hale getireceklerini söyleyen GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu, "Gayrimenkul sektörünün bilimsel çalışmalarla sürdürülebilir gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyoruz. ‘Lisansüstü Tez Ödülleri’ ile başta akademik çalışmaların pratik hayata uyarlanması ve gayrimenkul sektöründe ilerlemenin hızlanmasını sağlayacağız. Bu çalışmayla...