02 / 05 / 2024

GYODER Pandemi sonrasında nasıl bir dünya?

GYODER Pandemi sonrasında nasıl bir dünya?

GYODER Çözüm Platformu'nun, 'Pandemi sonrasında nasıl bir dünya? Ofis ve Alışveriş Merkezleri' başlığıyla gerçekleştireceği oturumlarda sektördeki son gelişmeler değerlendirilecek...

Araba fiyatları düşüte! Bu arabaların fiyatları 200 bin TL’nin altına indi! 

Araba almak isteyen ve birikmiş parası olmadığı için alamayan vatandaşlara müjde. Piyasadaki bazı araba fiyatları dibi gördü. Pandemi sonrasında hızlı bir artışa geçen araba fiyatları bu kez en düşük rakamlarla satışa çıktı. 200 bin TL’nin altındaki arabalar.

2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımlar!

Yatırımcıların yakından takip ettiği altında yükseliş hız keserken, dolar ise yüzde 0,39 değer kazandı. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden 2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımları paylaştı...

Seçim sonrasında konut piyasasında iyileşme olacak mı? Gayrimenkul İktisatçısı piyasayı değerlendirdi!

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Dr. Ahmet Büyükduman, 'Seçim sonrasında konut piyasasında iyileşme olacak mı?' sorusunu yanıtladı ve konut fiyatları ile ilgili de konuştu. İşte Ahmet Büyükduman'ın sektör ile ilgili önemli açıklamaları...

Günlük kiralık ev arzı yüzde 97 artarak zirveye yerleşti! Toplamda 110 bin 857 ev günlük olarak kiralanıyor

Türkiye'de son iki yılda günlük kiralık ev arzı yüzde 97 arttı. Özellikle pandemi sonrasında artışların başlaması ile toplam 110 bin 857 ev günlük olarak kiraya veriliyor. 

Seçim sonrasında özel tüketime sert fren geliyor! Artık alış veriş yapmak hayal olacak!

Üç yıllık yeni Orta Vadeli Program, “sıkı para” politikası ile ekonomiyi soğutma ve özel tüketiminin baskılanması sinyalini verdi. Ancak bu politikaların Mart 2024 yerel seçimleri sonrasında uygulanması bekleniyor.

Gümüşün gramı 18 TL'ye düşecek diyen İslam Memiş sonrasında olacakları peş peşe açıkladı! Sabırlı olan kazanır...

Gümüş fiyatları, yükselen dolar/TL kurunun etkisiyle rekor kırdı. Son günlerde dalgalı seyreden gümüş için İslam Memiş gram fiyatınınn 18 TL'ye düşeceğini sonrasında ise olacakları peş peşe açıkladı. Sabırlı olan kazanır...

Borsa İstanbul'da seçim sonrasında tarihi ucuzluk! Hangi hisseler tercih edilmeli? Analistler tek tek açıkladı! 

Borsa İstanbul'da, yaklaşık 5 ay devam eden seçim belirsizlik sonrasında artış beklentileri yeniden güçlenirken, analistler, piyasalarda gözlerin oluşturulacak yeni ekonomi yönetimine çevrildiğine dikkat çekiyor. İşte analistlerin o açıklamaları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem sonrasında 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşaatı başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada deprem sonrasında ülle genelinde 130 bin konut, 36 bin köy evi ve 5 bin ahır olmak üzere toplam 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşa sürecinin başladığını söyledi.

Dolarda yeni senaryo! Seçim sonrasında doların 30 TL olacağı işaret edildi! 

Milyonların gözü 28 Mayıs seçimlerine çevrildi. Dolar kuru şu günlerde rekor kırarken, yeni senaryo oluştu ve seçim sonrasında doların 30 TL olacağı işaret edildi.  Dolarda son dakika gelişmesi...

Elinde altın ve doları olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! İslam Memiş, seçim sonrasında kazananı açıkladı!

Seçim öncesi, altın ve para piyasaları analisti İslam Memiş, altın ve dolar yatırımcılarının sorularını yanıtlayarak seçim sonrasında kazanan tarafın hangisi olduğunu açıkladı.

Elimizdeki dolarları bozduralım mı? Seçim sonrasında dolar bu kadar olacak! Yatırımcılar şimdiden hazırlanın

14 Mayıs seçimine son 2 gün kalırken, yatırımcılar doların yönünü merak ediyor. Seçim sonrasında dolar tam bu kadar olacak! Yatırımcılar şimdiden hazırlanın!

Dolar tam bu kadar olacak! Kimsenin bilmediği bu rakam ilk kez açıklandı! Seçim sonrasında kıyamet kopacak! Hemen bakın

Seçime 6 gün kala doların ne kadar olacağı belli oldu. Kimsenin bilmediği bu rakam ilk kez açıklandı! Seçim sonrasında kıyamet kopacak! Hemen bakın.

14 Mayıs seçimi sonrasında döviz kurları ve faiz oranları ne olur? 

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kalan döviz kurları ve faiz oranlarının ne olacağı merak ediliyor. Dünya Gazetesi yazarı Mesut Koyuncu seçim sonrasında döviz kurlarının ve faiz oranlarının nasıl olacağını değerlendirdi.

GYODER Pandemi sonrasında nasıl bir dünya? Haberi

GYODER Pandemi sonrasında nasıl bir dünya?

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı örgütü Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Çözüm Platformu, 'Pandemi sonrasında nasıl bir dünya? Ofis ve Alışveriş Merkezleri' başlığı altında 7 Ocak'ta düzenlenecek.

Online oturumlarla sektördeki son gelişmelerin değerlendirileceği ve mevcut sorunların çözüleceği GYODER Çözüm Platformu iş dünyasının öncü lider ve şirketlerini bir araya getiriyor. 

'Pandemi sonrasında nasıl bir dünya? Ofis ve Alışveriş Merkezleri' başlığı kapsamında gerçekleştirilecek olan online oturumlar, saat 14:00'te Dijital Network Alkaş'ta başlayacak. 

GYODER Çözüm Platformu artık...