07 / 05 / 2024

GYODER sektörel eğitim

GYODER sektörel eğitim

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği ( GYODER ) ve İstanbul Ticaret Üniversitesi işbirliği ile hayata geçirilen Gayrimenkul Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi eğitimlerine devam ediyor.

Albaraka'dan eğitim, kırtasiye ve ofis harcamalarında 50 TL iade kampanyası!

Harcamalarını ucuza getirmek isteyen vatandaşların için Albaraka kampanya yaptı. 9 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında Albaraka bireysel kredi kartınız ile eğitim, kırtasiye, ofis malzemeleri sektöründe tek seferde yapacağınız 300 lira ve üzeri harcamalarınızda 50 lira iade kazanma fırsatı. İşte kampany

Çimento sektörünün iki çatı kuruluşu eğitim için buluştu

Çimento sektörünün iki çatı kuruluşu olan Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) ile TÜRKÇİMENTO, eğitim için toplandı. Sektörden 34 çalışanın yer almış olacağı Çimento Sektörü MBA Programının ilk dersi 26 Eylül 2022’de yani bugün başladı.

Nef Vakfı’ndan üniversite öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu!

2015'ten günümüze; insanlığa sosyal, kültürel, çevresel ve ekonomik yarar sağlayarak, daha iyi bir toplum oluşması için farkındalık faaliyetlerini hız kesmeden sürdüren NEF Vakfı, üniversite öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu veriyor...

Sektörel güven endeksleri son 1,5 yılın zirvesinde!

Ekonomide dengelenme sürecinin sağlıklı ilerlemesi ve geleceğe yönelik olumlu beklentiler sektörel güven endekslerinin yükselmesinde belirleyici oldu.

Gayrimenkul sektörüne EPA’dan ücretsiz eğitim!

EPA Emlak Pazarlama A.Ş. sektöre deneyimli ve kaliteli danışmanlar yetiştirmek amacı ile ücretsiz eğitim hizmetlerini sürdürüyor. EPA Ege Bölge Temsilcisi Dilek Katal, gayrimenkul sektöründe iyi eğitimli kişilerin bir araya gelmesini hedeflediklerini söyledi..

Servcorp'tan Kanada için eğitim söyleşisi!

Hazır ofis ve esnek çalışma alanları sektöründe borsaya kote ilk şirketlerden olan Servcorp, müşterilerine farklı alanlarda eğitim ve seminerlerle destek olmaya devam ediyor.

Çankırı'da inşa edilen eğitim ve sağlık tesisleri mecliste!

2010-2018 yılları arasında Çankırı ilinde inşa edilen eğitim ve sağlık tesisleri ile sosyal ve kültürel tesislere ilişkin soru önerhesi hazırladı. CHP'li Tanrıkulu konuyu meclis gündemine taşıdı...

Al Duvaliye Eğitim Danışmanlık Kültürel Araştırmalar Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Duvaliye Eğitim Danışmanlık Kültürel Araştırmalar Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Nabıl Saad ve Fıdah Osman ortaklığında kuruldu. 

Varlık Yönetimi Eğitim Semineri 27 Şubat'ta!

GYODER Akademi Varlık Yönetimi Eğitim Semineri 27 Şubat 2017 Salı günü verilecek.

GYODER Bina Tamamlama Sigortası Eğitim Semineri 31 Ocak'ta!

GYODER Akademi tarafından 31 Ocak 2018 tarihinde verilecek olan Bina Tamamlama Sigortası Eğitim Semineri'ne katılım ücreti 350 TL olarak açıklandı.

GYODER Akademi, 2018'de de sektörel eğitime odaklandı!

GYODER Akademi ile sektör profesyonelleri ve sektöre yeni gireceklerin eğitim ihtiyacını karşılıyor. GYODER Akademi, 2018'de de sektörel eğitime odaklandı...

Medicana, eğitim sektörüne giriyor!

Medicana Sağlık Grubu, 2017’yi yüzde 15 büyüme ve 700 milyon TL ciroyla kapatmaya hazırlanıyor. Medicana Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozkurt, “Yeni eğitim yılma birkaç okulla giriş yapacağız” dedi.

GYODER Yeni İmar Mevzuatı Eğitim Semineri 2 Kasım'da!

GYODER Akademi tarafından gerçekleştirilecek Yeni İmar Mevzuatı Eğitim Semineri 2 Kasım'da düzenlenecek. 

GYODER sektörel eğitim Haberi

GYODER sektörel eğitim


Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) ve İstanbul Ticaret Üniversitesi işbirliği ile hayata geçirilen Gayrimenkul Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi eğitimlerine devam ediyor. Geçen yıl sektörü ilgilendiren 11 farklı konu başlığında alanında uzman yerli ve yabancı birçok sektör profesyoneliyle gerçekleştirilen eğitimlere yaklaşık 400 kişi katıldı. GYODER'den yapılan açıklamaya göre, derneğin 2014 yılı takviminde yer alan "Gayrimenkul Sektöründe Durgunluk Dönemlerinde Satış ve Pazarlama" eğitimi 27 Mart Perşembe günü istanbul Ticaret Üniversitesi Sütlüce Yerleşkesi'nde gerçekleştirilecek. Geçen yıl merkezde, alanında uzman yerli ve yabancı birçok sektör profesyonelinin önderliğinde kentsel dönüşüm ve GYO mevzuatı olmak üzere sektörün öncelikli konuları arasında yer alan 11 farklı konu başlığında eğitimler verildi. Eğitimlere avukat, sektör çalışanı, danışman, şehir plancısı, mimar, mühendis, üst ve orta düzey yönetici...