04 / 05 / 2024

gyoder sertifika programları

gyoder sertifika programları

GYODER-YTÜ Teknopark iş birliği ile Türkiye’de ilk defa yapılan ve büyük ilgi gören sertifika programı kapsamında ‘Yapay Zeka ve Veri Analitiğinde Sektör Uygulamaları’ konuşulacak.

GYODER gayrimenkul yatırım ve geliştirme sertifika programı!

GYODER gayrimenkul yatırım ve geliştirme sertifika programı 29 Mart- 24 Mayıs 2014 Cumartesi günleri 10:00- 17:00 saatleri arasında (54 saat) İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul kampüsünde düzenlenecek...

Gayrimenkulde Yapay Zekâ ve Veri Bilimi Uzaktan Sertifika Programı gerçekleşti! 

GYODER-YTÜ Teknopark iş birliği ile Türkiye’de ilk kez hayata geçirilen ‘Gayrimenkulde Yapay Zekâ ve Veri Bilimi Uzaktan Sertifika Programı’ GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu’nun da katıldığı webinar’la sona erdi. 

GYODER Sertifika Programı başlıyor!

GYODER Sertifika Programı Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) ile Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Teknopark işbirliğiyle başlıyor.

DRKEE kentsel dönüşüm eğitimleri başlıyor!

DRKEE Consultancy & Danışmanlık Genel Müdürü Ömer İsafça, önümüzdeki dönemde devlet eliyle yürütülmesi planlanan kentsel dönüşümde çıkacak iş fırsatlarına hazırlıklı olmak isteyenlere yönelik sertifika programlarına bir yenisini daha eklediklerini belirtti.

Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programı yeni dönem kayıtları başladı!

GYODER Gayrimenkul Geliştirme ve Finansmanı Sertifika Programı'nda yeni dönem kayıtları başladı...

Bilinçli Bina Yöneticisi kavramının kriterleri belirlenmeli!

“Bilinçli Bina Yöneticisi” kavramının kriterlerinin belirlenerek bir standarda oturtulması gerektiğinin altını çizen İsmail Kibici, Avrupa ülkelerinde uygulanan bina yöneticilerine yönelik sertifika programlarının, ülkemizde de zorunlu olmasını önerdi.

Gayrimenkul Geliştirme Finansmanı Sertifika Programı 2 Kasım'da!

ÖzÜ AA PGM’nin GYODER işbirliği ile gerçekleştireceği “Gayrimenkul Geliştirme ve Finansmanı Sertifika Programı” 2 Kasım 2016’da başlıyor.

GYODER Otel Açılış Süreç Yönetimi Sertifika Programı 15 Ekim'de!

Bilgi Eğitim - GYODER Akademi işbirliği ile Turizm Yatırımlarında Konsept Geliştirme, Fizibilite Ve Otel Açılış Süreç Yönetimi Sertifika Programı 15 Ekim ile 12 Kasım 2016 tarihleri arasındaki her Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Kadir Has Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programları başlıyor!

Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nin Gayrimenkul Geliştirme Akademisi ile 6 yıldır ortaklaşa verdiği Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programları’nın Bahar dönemi eğitimleri Şubat ayında başlıyor

GYODER Akademi, turizm yatırımlarına yön verecek!

“Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu” GYODER, oluşturduğu GYODER Akademi, bünyesinde, Bilgi Eğitim ile yaptığı işbirliği ile turizm yatırımlarına yön verecek. sertifika programı 21 Kasım’da İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü’nde başlayacak.

GYODER Turizm Yatırımları sertifika programı 21 Kasım'da!

Bilgi Eğitim – Gyoder Akademi İşbirliği ile Turizm Yatırımları, Yeni Jenerasyon Oteller ve Otel Öncesi Açılış Süreç Yönetimi sertifika programı 21 Kasım – 12 Aralık’ta düzenleniyor.

GYODER 14. Gayrimenkul Zirvesi 4 Aralık'ta!

GYODER, Türkiye gayrimenkul sektörünün önemli platformu olan Gayrimenkul Zirvesi' nin 14.'cüsünü ''Gayrimenkulün Büyük Resmini Birlikte Çiziyoruz'' konsepti ile 4 Aralık 2014 Perşembe günü gerçekleştiriyor.

Reidin-GYODER Eylül 2014 raporu yayınlandı!

Mortgage Uzmanı Garanti’nin desteğiyle Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2014 Eylül ayı raporu yayınlandı. Çalışma, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir ve Kocaeli’de gerçekleştirildi.

GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi sektöre özel ilk MBA programını başlatıyor!

Gayrimenkul Platformu GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) işbirliği neticesinde tasarlanan ‘gayrimenkul sektörüne özel yüksek lisans eğitimi’ kapsamında sektör çalışanlarına özel MBA programı hayata geçiriliyor.

gyoder sertifika programları Haberi

gyoder sertifika programları

GYODER-YTÜ Teknopark iş birliği ile Türkiye’de ilk defa yapılan ve büyük ilgi gören sertifika programı kapsamında ‘Yapay Zeka ve Veri Analitiğinde Sektör Uygulamaları’ masaya yatırılacak. 13 Şubat Cumartesi günü Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz ve GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu’nun da katılım göstereceği webinar’da şirketlerin sektöre yönelik uygulama ve deneyimleri konuşulacak.

GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği) ve Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark iş birliği ile Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilen ‘Gayrimenkulde Yapay Zekâ ve Veri Bilimi Uzaktan Sertifika Programı’, sektör temsilcilerinin katılımıyla webinar’la tamamlanacak. ‘Yapay Zeka ve Veri Analitiğinde Sektörel Uygulamalar’ başlıklı webinar, Digital Network Alkaş platformunda, 13 Şubat Cumartesi günü 14.00-17.00 arası online olarak gerçekleştirilecek.

Açılışını Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz ve GYODER Yönetim...