29 / 04 / 2024

GYODER Talks webinar

GYODER Talks webinar

ABD'deki gayrimenkul sektörünün masaya yatırılacağı GYODER Talks ABD'de geliştirici olmak webinarı 21 Aralık'ta gerçekleştirilecek. 

GYODER Yeşil Bina Uygulamalarının Faydaları webinarı 9 Şubat'ta!

GYODER Akademi Yeşil Bina Uygulamalarının Faydaları webinarı 9 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

GYODER Akademi A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi webinarı 3 Şubat'ta!

GYODER Akademi seminerlerini “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitimi ile devam ettiriyor. GYODER Akademi ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) işbirliği ile hayata geçirilen  “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitim programına, 3 Şubat Perşembe günü start verilecek. 

GYODER Talks ABD'de geliştirici olmak webinarı 21 Aralık'ta!

ABD'deki gayrimenkul sektörünün masaya yatırılacağı GYODER Talks ABD'de geliştirici olmak webinarı 21 Aralık'ta gerçekleştirilecek. 

GYODER Dayanıklı Kentler Webinarı 14 Aralık'ta!

GYODER Sürdürülebilir Kentsel Gelişme: Dayanıklı Kentler Webinarı 14 Aralık tarihinde 14:00 ile 16:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

GYODER Yeşil Mutabakat Webinar Serisi 6 Ekim'de başlıyor!

GYODER Akademi tarafından Yeşil Mutabakat Webinar Serisi başlatılıyor. GYODER'in Yeşil Binalar ve Sürdürülebilirlik Komitesi ile beraber hazırladığı Yeşil Mutabakat Webinar Serisi'nin ilki 6 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

'Yeni Dijital: Sürdürülebilirlik' webinarı 1 Mayıs'ta!

ULI ve GYODER iş birliğinde Yeni Dijital : Sürdürülebilirlik webinarı düzenleniyor. Etkinlik zoom uygulaması üzerinden online olarak, 1 Mayıs tarihinde saat 17:30'da gerçekleştirilecek...

EurAsia Proptech Webinar'ı 26 Ocak'ta!

EurAsia Proptech Initiative'in 2021 yılı ilk etkinliği olan Proptech Webinarı GYODER ve Ulı desteği ile  26 Ocak'ta düzenlenecek.

GYODER, Türkiye Gayrimenkul Sektörü 1. ve 2. çeyrek raporunu yayınladı!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), tarafından hazırlanan gayrimenkul sektörüyle ilgili olan tüm kesimler için önemli bir veri kaynağı olacak, GYODER GÖSTERGE, Türkiye Gayrimenkul Sektörü 1. ve 2.çeyrek raporunu yayınladı.

GYODER-Bahçeşehir Üniversitesi MBA in Real Estate programı kayıtları başladı!

GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) işbirliğiyle hayata geçirilen "MBA in Real Estate" programı 2015 Güz Dönemi kayıtları başladı. Son başvuru tarihi 10 Eylül 2015 olarak belirlendi.

GYODER: Yılın ilk 4 ayında 415 bin konut satıldı!

Bu yılın ilk 4 ayında 415 bin konut satıldığım belirten GYODER Başkan Vekili Haluk Sur, yıl sonunda bu rakamın 1 milyon 200 bine ulaşacağım söyledi.

Tony Ciochetti'nin GYODER semineri 1 Temmuz'da!

MIT Profesörü Tony Ciochetti GYODER için ikinci kez seminer verecek. Seminer, Bahçeşehir Üniversitesi'nde 1 Temmuz günü saat 19:00'da başlayacak.

Reidin–GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi 2015 Haziran sonuçları!

Mortgage Uzmanı Garanti’nin desteğiyle Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Haziran raporu yayınlandı.

GYODER Gayrimenkul Yatırım Fonları semineri 18 Haziran'da!

GYODER, Hukuki Boyutuyla Gayrimenkul Yatırım Fonları Semineri düzenleyecek. Gayrimenkul Yatırım Fonları ile ilgili detaylı incelemenin yapılacağı seminer, Hergüner Bilgen Özeke Avukatlık Bürosu tarafından 18 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilecek.

GYODER Talks webinar Haberi

GYODER Talks webinar

ABD'deki gayrimenkul sektörünün masaya yatırılacağı GYODER Talks ABD'de geliştirici olmak webinarı 21 Aralık günü saat 16:00'da düzenlenecek. 

ABD'de geliştirici olmak webinarının moderatörlüğünü GYODER Başkan Yardımcısı ve Cushman-Wakefield Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Tuğra Gönden üstlenecek. 

ABD'deki gayrimenkul sektörünün masaya yatırılacağı webinarın konuk konuşmasıcı Agime Group Yönetim Kuru Başkanı Murat Ağırnaslı olacak. Webinar Zoom aracılığıyla online olarak gerçekleştirilecek. 

GYODER Dayanıklı Kentler Webinarı 14...