30 / 04 / 2024

gyoo

gyoo

Mar Yapı'nın Patronu Münir Özkök, bugün Marota Turizm ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi'ni kurdu. Özkök, 4 ortakla kurduğu Marota Turizm'in Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda yer alıyor.

Ünlü tasarımcı Philippe Starck G-Yoo projesi lansmanı için İstanbul'a geldi!

Dünyanın en ünlü tasarımcılarından Philippe Starck, gayrimenkul markası yoo ile İstanbul'da da konut projeleri tasarlıyor. Starck en son İstanbul'da Mar Yapı tarafından geliştirilen 'Gyoo Inspired by Starck' projesine imza attı

gyoo Haberi

gyoo

Mar Yapı'nın Patronu Münir Özkök, kendisinin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda yeni şirketini kurdu. Marota Turizm ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi ismindeki şirketin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda Selim El ZYR, Yönetim Kurulu Üyeliği'nde ise Hamid Omar Abou Sahyoun, Yusef Arslan ve Rober Varon yer alıyor. 


33 milyon TL'lik sermaye bedeli ile kurulan Marota Turizm ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi; Maslak, Büyükdere Caddesi, Nurol Plaza'da yer alıyor. 


Marota Turizm ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi hakkında detaylı bilgiler için tıklayınız 


Marota Turizm ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; a. Yurtiçinde her türlü gayrimenkul alım satımını, kiralanmasını yönetmek ve gayrimenkul projeleri geliştirme faaliyetlerinde bulunmak. b.      Yurtiçinde ve yurtdışında yapılan binaları işletmek ve kiraya vermek için yurtiçinde ve yurtdışında her türlü inşaat, taahhüt, mühendislik...