27 / 04 / 2024

H and M izmir

H and M izmir

Kalite ve modayı uygun fiyatla sunma iddiasındaki, dünyanın en büyük moda perakendelerinden isveç moda markası H&M İzmir'deki ilk mağazasını açıyor. Mağaza 2015 yılı Sonbahar'ında açılması planlanıyor.

Gebze'de afetlerde hızlı müdahale için Kara Kutu hazır: Bina bilgileri, kadastro planları kurtarma için kullanılabilecek

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde olası afetlere hazırlıklı olunması için hazırlanan "Kara Kutu" isimli veri depolama sistemi sayesinde vatandaşlar, belediye ve haberleşme hizmetlerinden 48 saat boyunca kesintisiz faydalanacak ve yıkım anında hızlı müdahale ve yönlendirme yapılabilecek. İşte detaylar...

Karadeniz Teknik Üniversitesi hüküm giymiş işçi olarak tam 14 kişi alım yapıyor! İşte başvuru şartları!

Karadeniz Teknik Üniversitesi, 14 eski hükümlü işçi alımı yapacak. Yapılan açıklamaya göre, başvurular 28 Nisan 2023 tarihine kadar kabul edilecek. 14 kişinin istihdam edileceği kadrolara ilişkin merak edilen detaylar haberimizde yer alıyor...

Hüsnü M. Özyeğin kimdir?

Hüsnü Özyeğin kimdir, 1989 yılından itibaren Fiba Holding A.Ş. Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı’dır. İşte Hüsnü M. Özyeğin'in biyografisi...

Otomotiv sektöründe kriz! 'Acil adım atılması gerekiyor'

Avrupa Birliği, içten yanmalı motorlar çalışan araçların satışının 2035 senesinden sonra durdurulmasına hüküm verirken, TAYSAD Başkanı Albert Saydam, " AB'nin kararına uygun araçlar imal edemezsek, birincilik konumumuzu yitireceğiz" dedi.

Bankalar katında deprem! Tarihin en büyük olayı yaşandı, müşteriler çok tedirgin

Bankacılık sektöründe çok önemli gelişmeler yaşanıyor. Amerika Birleşik Devletleri'nin en önemli bankaları arasında yer alan bir bankaya tarihi bir ceza kesildi. Müşteriler de kesilen cezanın büyüklüğü karşısında tedirginlik yaşadı.

EYT'de yaş şartı var mı, esnafı kapsayacak mı?

EYT'de yaş şartı olacak mı, EYT ne zaman çıkacak? EYT'de bugün son dakika gelişmesi yaşandı mı, maaşlar kaç lira olacak? İşte ayrıntılar..

K And M Turizm Limited Şirketi kuruldu!

K And M Turizm Limited Şirketi Üsküdar’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Khalıl Y.K.E.  ve Mohammad K.A.S. kuruldu.

Beykoz Riva 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı hüküm değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Riva Mahallesi 238 Parsele (Yeni 3209,3210,3211 Parseller) İlişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Plan Hükümleri ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Plan Hükümleri Değişikliği askıya çıktı.

Mısır Çarşısı esnafı evlerini tek tek satıyor!

Ramazan ayıyla beraber dış cephesinde canlılığın yaşandığı Mısır Çarşısı’nın içerisinde ise 113 esnaf yaşam savaşında. Dükkan başına 30 bin TL olan kiraları ödemekte zorlanan işletmeler, ayakta kalmak için evlerini satıyor.

İnşaatı mühürlenen müteahhit evinde ölü bulundu!

Adana'da yap-sat inşaat işi yapan  51 yaşındaki Bahattin K'nin bir süre önce inşaatı mühürlenmişti. Bunalıma girdiği iddia edilen Bahattin K. evinde ölü bulundu.

Hazinenin özel mülkiyetinde bulunan taşınmazlar TBMM'de!

Kayseri'de bulunan ve Hazinenin özel mülkiyetindeki taşınmazlar ile devletin hüküm ve tasarrufu altında olan yerler meclis gündemine taşındı. MHP'li Özdemir, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri'de Hazinenin özel mülkiyetindeki taşınmazlar mecliste!

Kayseri'de bulunan ve Hazinenin özel mülkiyetindeki taşınmazlar ile devletin hüküm ve tasarrufu altında olan yerler meclis gündemine taşındı. MHP'li Özdemir, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

H And L Yatırım Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

H And L Yatırım Yönetimi Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Weı Lu tarafından kuruldu.

H and M izmir Haberi

H and M izmir

Türkiye'deki en büyük mağazası olma özelliğine de sahip olacak mağaza, Point Bornova AVM'de hizmet verecek. Açılış, 2015 yılı Sonbahar'ında gerçekleşecek. 

2 kattan oluşacak mağaza, 3200 metrekare alana yayılacak. Kadın, erkek, çocuk ve markanın tüm diğer konseptlerinin yer alacağı mağazada, Home 2010"da Türkiye pazarına giriş yapan H&M'in Türkiye'de yirmi dokuz mağazası bulunuyor. Marka dünya genelinde ise 55 pazarda yaklaşık 3 bin 400 mağaza ile yer alıyor. 

konsepti de satışa sunulacak. 

Açılış ile ilgili olarak H&M Türkiye Ülke Müdürü Thomas Coellner "Türkiye'nin üçüncü en büyük şehri olan ve moda bilinci yüksek bir kitleye hitap eden marka kimliğimize uygun lokasyonda, doğru zamanda İzmirli moda severlere ilham verecek bir mağaza açmayı hedefliyorduk. Heyecanımız büyük"dedi. 


Sözcü...