05 / 05 / 2024

h m 2015 hedefleri

h m 2015 hedefleri

Türkiye’ye gelmesi uzun yıllar beklenen İsveçli H&M, Bağdat Caddesi’nde dev bir mağaza açarak ‘cadde’ye indi. Markanın CEO’su Karl-Johan Persson, “Geldiğimizden beri Türkiye’de gördüğümüz ilgi bizi mutlu ediyor” dedi.

H M Kam İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

H M Kam İnşaat Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kamiloğlu ve Mehmet KAmiloğlu ortaklığında kuruldu.

H&M indirime girdi! Yüzde 65’a varan indirimi kaçırmayın! H&M 27 Ekim 2022 fiyat listesi

Hazır giyim devi H&M tüm kategorilerde indirime girdi. Hangi üründe ne kadar indirim var? İşte H&M 27 Ekim 2022 fiyat listesi..

Yeni bir kaban için, H&M Sonbahar-Kış sezonuna göz atın! 17 Eylül 2022 fiyat listesi..

H&M Sonbahar-Kış sezonu resmen satışa çıktı. Peki, yeni sezon ürünleri ne kadar? H&M yeni sezonda Paris sokaklarını kendine ilham alan bir stil oluşturdu. Cesur renkler, kareli iki parça, dikkat çekici rahat triko elbiseler ve eğlenceli pilili eteklerle H&M yeni sezon çok şık. İşte 17 Eylül 2022 fiy

Bebek kıyafetlerinde dervim yapan H&M’in yeni sezonu satışa çıktı! H&M Baby 11 Eylül 2022 fiyat listesi…

Çocuğunuzun gardıroplarını H&M’in yumuşak ve rahat bebek kıyafetleriyle doldurun. Tişörtler, jeanler veya tulumlar ve body’ler arıyorsanız, günlük görünümleri fazlasıyla kolaylaştıran birçok farklı rahat ve yumuşacık seçenekler mevcut. İşte H&M Baby 11 Eylül 2022 fiyat listesi…

Evinizde modaya ayak uydursun! H&M Home 9 Eylül 2022 fiyat listesi...

Sevilen giyim markası H&M, yakın zamanda çıkardığı H&M Home ile de büyük beğeni topladı. Sezonun trend parçaları haline gelen H&M Home ürünleri ile sizde evinizde modayı yakalayın. İşte 9 Eylül 2022 H&M Home fiyat listesi..

IKEA ve H&M Rusya'dan Çekiliyor!

Rusya- Ukrayna Savaşı devam ederken pek çok marka gibi IKEA ve H&M de, Rusya'daki mağazalarını kapatma kararı aldığını duyurdu… İşte ayrıntılar…

H&M Home mağaza açılışlarını hızlandırdı!

H&M, Türkiye'deki yatırımlarına dolu dizgin bir şekilde devam ediyor. H&M Home mağazalarının açılışı hızlandı. Bu konseptteki ilk mağaza Capitol AVM'nin yanında hizmete girdi.  

Konya Karargâh Müzesi açılıyor!

Konya Batı Cephesi Karargâh Müzesi Pazartesi günü ziyarete açılıyor. Müze 25 Eylül 2017'den itibaren hizmete girecek.

H and M Anatolium AVM'de mağaza açıyor!

Kalite ve sürdürülebilir modayı en iyi fiyatla sunan sevilen moda markalarından H&M, Bursa'da ikinci mağazasını açıyor.

H&M, Adana Çukurova'daki ilk mağazasını açtı!

Dünyanın en büyük moda markalarından H&M, Adana Çukurova'daki ilk mağazasını Optimum AVM'de açtı. Marka açılışını özel bir alışveriş partisiyle kutladı.

H&M, Adana’daki mağazasını 1 Eylül’de açıyor!

Dünyanın en büyük moda markalarından H&M, Adana’daki mağazasını 1 Eylül’de açıyor. Mağaza, Optimum AVM’de 2 bin 700 metrekare alanda yer alıyor ve iki kattan oluşuyor.

H&M yıl sonuna kadar 7 yeni mağaza açacak!

Moda devi H&M, Türkiye’de tüm planlarını güçlü büyüme üzerine kurdu. Yıl sonuna kadar 7 yeni açılışla mağaza sayısı 58’e çıkacak. Avrupa’nın merkez ofisi olan Türkiye’de istihdam 3 bini geçecek

H and M, ÖzdilekPark AVM'de mağaza açıyor!

Dünyaca ünlü ve birçok ülkede mağazası olan H&M, ÖzdilekPark AVM'de açılıyor. Yarın yapılacak olan açılışta, açılış nedeniyle H&M ilk 100 kişiye yüzde 20 indirim hakkı verecek.

h m 2015 hedefleri Haberi

h m 2015 hedefleri

Bir İsveç mucizesi olarak kabul edilen H&M, moda endüstrisini dizayn eden mimarlardan biri olarak anılıyor. Dünyanın en büyük ikinci moda perakendecisi olması da bu yüzden. Trendi ‘hesaplı’ yakalamak isteyen milyarlara, binlerce mağazasıyla ulaşıyor. Bağdat Caddesi’nde açtığı devasa mağazayla Anadolu yakasındaki İstanbulluların gönlünü yeniden kazanan markanın CEO’su Karl-Johan Persson, Sözcü’ye özel açıklamalarda bulundu.


2015’TE 400 YENİ MAĞAZA


- H&M geç girdiği Türkiye pazarında şu ana kadar gösterdiği performanstan memnun mu? Çünkü siz global çalkantıların olduğu bir dönemde girdiniz piyasaya ve ardından da krizler pek eksik olmadı. 


- Toplamda 30 mağaza ve geçen yıla kıyasla yılın ilk çeyreğinde yüzde 60’lık inanılmaz bir satış artışıyla, Türk müşterilerin sunduğumuz modayı ve koleksiyonlarımızı sevmelerinden büyük mutluluk duyuyoruz. Hem türbülanslı zamanlarda hem stabil zamanlarda iyi sonuçlar veren bir...