04 / 05 / 2024

HAAZ duvardan duvara tasarım

HAAZ duvardan duvara tasarım

Dünyaca ünlü tasarımcıların ürünlerinin sergilendiği Türkiye'nin ilk tasarım üssü HAAZ, birbirinden farklı desen ve formlardaki seramiklerle evinizi baştan aşağı renklendirmeye devam ediyor.

Tapusu olanlar dikkat! Bunu yapmayanlar kafasını duvara vuracak! Son tarih resmen açıklandı!

Tapu sahibi olan kişilere ilişkin yeni bir haber geldi. O işleme ilişkin son tarih verildi. Tapu sahibi pek çok vatandaşı yakından ilgilendiren emlak vergisi ödemeleri için geri sayım başladı. İşte detaylar...

Kan kaybeden altın için yeni zirve açıklaması geldi! Yatırımcılar tam duvara tosladım derken işin rengi değişti

Altın fiyatları perşembe günü rekor kırarken dün ABD büyüme rakamlarının açıklanmasının ardından düşüşe geçti. Yatırımcılar tam duvara tosladım derken işin rengi değişti! Kan kaybeden altın için yeni zirve açıklaması geldi!

Elinde 1 doları bile olanlar hemen baksın! Doları olanlar kafasını duvardan duvara vuracak! Bunu alan yaşayacak

Ekonomist Hatice Kolçak, elinde 1 doları bile olanları uyarak en mantıklı yatırım aracını açıkladı. Doları olanlar kafasını duvardan duvara vuracak! Bunu alan yaşayacak...

Dolar 40 TL olacak! Ekonomist Selçuk Geçer üstüne basa basa tarihi açıkladı! Sonra başınızı duvardan duvara vurmayın

Ekonomist Selçuk Geçer, doların 40 TL olacağını söyleyerek üstüne basa basa tarihi açıkladı! Doları olanlar, dolar almak veya satmak isteyenler hemen baksın. Sonra başınızı duvardan duvara vurmayın...

Peynir, yoğurt, tereyağı, et ve ayçiçekle ilgili bomba gelişme! Bakmayan kafasını duvara vurur

Peynir, yoğurt, tereyağı, et, sıvıyağ büyük indirime girdi. Vatandaşların çok sık kullandığı bu ürünlerdeki indirimleri kaçırmak istemeyenler market kataloglarına bakmaya başladı. İşte yapılacak dev indirimin detayları...

Kiralık evde duvar delmek yasak mı?

Konut kiralayan bazı kiracılar dekorasyonlarını tamamlamak adına duvara çivi çakarak tablo ya da çerçeve asmak isteyebiliyor. Peki, kiralık evde duvar delmek yasak mı?

Karantina sonrası gayrimenkul sektörü!

Karantina sürecinde evlerimizde kapalı kalmak, evlerimizin 4 duvardan ibaret beton yığınları olmadığını gösteriyor. İşte gayrimenkul sektörünün yeni normalleri...

Akgün Group yurtdışında büyüyecek!

Bir yapının duvardan çatıya kadar ihtiyaç duyduğu toprağa dayalı sanayinin neredeyse her dalında faaliyet gösteren Akgün Group yurtdışında büyüyecek..

Cathay Group'tan “Nivo’lular Tanışıyor” projesi!

Nivo Ataköy ve Nivo İstanbul’dan ev alanlar İstanbul’un tarihi semtleri olan Fener – Balat Kültür Turu’na katıldı. Sakinlerine dört duvardan fazlasını vadeden Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy'de “Nivo’lular Tanışıyor” projesi başladı...

Kağıttan Yere, Yerden Duvara sergisi 19 Ocak'ta açılıyor!

İstanbulSMD Üyelerinin projelerinden oluşan, " Kağıttan Yere, Yerden Duvara" isimli serginin açılışı 19 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

The Mandarins Acıbadem'de yaşama değer katan artılar!

The Mandarins Acıbadem, odadan odaya ses geçirmeyen ekstra ses yalıtımlı duvarlardan merkezi süpürge sistemine, duvara entegre USB girişlerinden su arıtma sistemine kadar küçük detaylarla yaşama artı değerler katıyor.

Fethullah Gülen’in İncek'teki evine yıkım kararı!

FETÖ’nün finansörü Akın İpek’in Fetullah Gülen’e İncek’te inşa ettiği malikâne için gasp edilen yolu çevreleyen duvara yıkım kararı çıktı. Gölbaşı Belediyesi kararın ardından 7 Eylül’de malikânede yıkım yapacak.

Zehnder Stratos ile evleri kışa hazırlıyor!

Radyatör üreticisi Zehnder'in projesi Stratos, kısa tepki süresi ile evlerin hızla ısınmasını sağlıyor. Stratos, duvara veya zemine montaj edilerek iç mekanları sıcak tutuyor.

HAAZ duvardan duvara tasarım Haberi

HAAZ duvardan duvara tasarım

Dominic Crinson'ın kristal ve geometrik formlardaki seramikleri birçok kültürün izlerini taşıyan sıradışı bir tasarım anlayışı sunuyor. Hindistan'dan Japonya'ya Kore'den İspanya'ya kadar birçok farklı kültürden esinlenen Crinson, son teknolojik baskı teknikleriyle tasarımlarını güncel bir şekilde yorumluyor.

Milano Salone de Mobile'den New York International Contemporary Futniture Fair'e kadar birçok fuar ve sergiye katılan Criston, günümüz seramik ve duvar döşeme anlayışına kattığı sıradışı yaklaşımla, 2006 yılında Seoul Living Design Fair'de ''Special Designer'' ödülüne layık görüldü.

Özgün ve sıradışı seçenekler sunan koleksiyonu ile tasarım meraklılarının ilgi odağı haline gelen HAAZ, yaşam alanlarını renklendirmek isteyenleri Maslak Sun Plaza'da konumlanan galerisine bekliyor.

Tel: 0 212 353 09 50-0 212 285 07...