29 / 04 / 2024

haberleşme bakanlığı uzman yardımcılığı

haberleşme bakanlığı uzman yardımcılığı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı uzman yardımcısı alacak. Adayların 1 Ocak 2014 itibariyle 35 yaşını doldurmamış olması gerekiyor. KPSS puan türleri itibarıyla belirlenen taban puanlarını da almış olmaları şartı aranacak.

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de 17 milyon 679 bin 640,17 TL sermaye bedeli ile Mehmet Gür tarafından kuruldu.

Ulaştırma ve haberleşme projeleri için 121,7 milyar liralık bütçe ayrıldı! Kalem kalem açıklandı!

Ulaştırma ve haberleşme projelerine 2023 için ayrılan bütçe kalem kalem belli oldu. İşte o rakamlar...

Ulaştırma ve Haberleşme Şurası 6-7-8 Ekim 2021'de düzenlenecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "12. Ulaştırma ve Haberleşme Şurası, 6-7-8 Ekim 2021 tarihlerinde Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Yerleşkesi'nde düzenlenecek." diye konuştu.

Dema Enerji Haberleşme İnşaat Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dema Enerji Haberleşme İnşaat Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 800 bin TL sermaye bedeli ile Egemen Karabulut tarafından kuruldu. 

Esenboğa Metro Hattı'nı Ulaştırma Bakanlığı yapacak!

Geçtiğimiz Nisan ayında Başbakan Binali Yıldırım'ın müjdelediği Esenboğa Metro Hattı'nı Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı yapacak...

Ulaştırma Bakanlığı'nda atama kararı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından, Bakanlık Müşavirliğine ve bazı il müdürlüklerine atama yapıldı...

Ulaştırma Bakanlığı'ndan atama kararı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı görevden alma ve atama kararları aldı. Atama kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

İzmir Otogar-Halkapınar metrosunu Bakanlık yapacak!

İzmir Otogar-Halkapınar Raylı Sistem Hattı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından yapılacak..

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nda atama!

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan kararlar gereğince, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nda atama ve görevden almalar yapıldı..

Kayseri Anafartalar-YHT Tramvayı Ulaştırma Bakanlığı'na devredildi!

Kayseri'deki Anafartalar-YHT Tramvay hattı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığınca tamamlanacak..

Ulaştırma Bakanlığı'nın depreme yönelik tedbirleri mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanlığı bünyesinde olası bir depreme yönelik olarak alınan tedbirleri sordu..

Erzincan ve Erzurum'daki iki tramvay hattını bakanlık yapacak!

Erzincan ve Erzurum'daki iki tramvay hattının inşası, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından yapılacak.

Erzincan ve Erzurum'daki tramvay projeleri Bakanlığa devredildi!

Erzincan Belediye Başkanlığı ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına ait tramvay projeleri Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına devredildi..

haberleşme bakanlığı uzman yardımcılığı Haberi

haberleşme bakanlığı uzman yardımcılığı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, 45 uzman yardımcısı istihdam edecek.


Bakanlığın sınav duyurusu, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, 20 denizcilik uzman yardımcısı, 15 ulaştırma ve haberleşme uzman yardımcısı, 5 havacılık ve uzay teknolojileri uzman yardımcısı ve 5 Avrupa Birliği uzman yardımcısı kadrosu için sözlü giriş sınavıyla personel alımı yapılacak.


Adayların 1 Ocak 2014 itibariyle 35 yaşını doldurmamış olması gerekiyor. KPSS puan türleri itibarıyla belirlenen taban puanlarını da almış olmaları şartı aranacak.


Sınav başvuru formu bakanlığın www.udhb.gov.tr internet adresinden veya Personel ve Eğitim Dairesi Başkanlığından temin edilebilecek.


Adayların, 28 Kasım 2014 Cuma günü mesai bitimine kadar, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Personel ve Eğitim Dairesi Başkanlığına şahsen veya postayla başvurmaları gerekiyor.


Sözlü yapılacak giriş sınavının tarihi, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığınca internet adresinde ilan edilecek,...