06 / 05 / 2024

Habitat Alemdağ iletişim

Habitat Alemdağ iletişim

Habitat İnşaat Habitat Alemdağ projesi 52 adet 2 oda 1 salon ve 75 adet 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşuyor. Proje Alemdağ'da hayata geçiriliyor.

Habitat İnşaat Alemdağ'da yeni proje yapacak!

Meydan Çekmeköy, Yuvam Apartmanı, Point Residence, Park Çekmeköy, Sarıyer Ruda Villa projelerine devam eden Habitat İnşaat yeni projesine Alemdağ'da hayat verecek. Alemdağ Evleri henüz projelendirme aşamasında...

Alemdağ Terrace Koru Çekmeköy iletişim!

Alemdağ Terrace Koru Çekmeköy iletişim için 444 2 002 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İnanlar İnşaat imzası taşıyan projede teslimlerin 2017 yılı sonunda gerçekleşmesi planlanıyor.

Terrace Koru Alemdağ iletişim!

Terrace Koru Alemdağ iletişim bilgilerine göre satış ofisiyle 444 2 002 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Proje 3 blokta 150 adet daireden oluşuyor.

Kasaba 3. Etap iletişim bilgileri!

Kasaba 3. Etap iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 435 83 57 veya 0216 435 83 58 olarak belirlendi. Şile-Alemdağ Yolu'nun hemen yanında yükselen projede toplam 156 adet konut bulunuyor.

Ömerli Kasaba 3. Etap iletişim!

Ömerli Kasaba 3. Etap iletişim için 0216 435 83 57-58 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İş Altınhas İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede Şile-Alemdağ Yolu'nun hemen yanında bulunuyor.

Dreamlife Alemdağ iletişim!

Dreamlife Alemdağ iletişim bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. Satışların belediyenin onayıyla başlayacak olan Dreamlife Alemdağ projesinde ön talep süreci ise devam ediyor. Fiyatların 160 bin TL'den başlaması hedefleniyor.

Kağıthane İş Merkezi iletişim!

Habitat İnşaat imzası ile hayata geçirilen Kağıthane İş Merkezi tek blok halinde yükseliyor. Projenin Ayazma Caddesi'yle yaya bağlantısı bulunuyor. İşte Kağıthane İş Merkezi iletişim bilgileri...

Habitat Alemdağ satış ofisi!

Habitat İnşaat imzası ile hayata geçirilen Habitat Alemdağ satış ofisi ile 0212 283 80 80 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Proje toplam 127 adet daireden oluşuyor.

Habitat Park Çekmeköy iletişim! 169 bin liraya!

Habitat Park Çekmeköy iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Bu yıl Eylül ayında tamamlanacak olan Habitat Park Evleri Çekmeköy projesinde daire fiyatları 169 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Vialand AVM adres ve iletişim!

ViaDMC ve Gürsoy Grup ortak girişimi ile hayata geçirilen Vialand AVM adres ve iletişim detayları haberimizde yayınlanıyor...

Kaşmir Göl Evleri iletişim!

Lokasyon olarak Ankara'da hayata geçirilen Kaşmir Göl Evleri iletişim bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz...

Çilek Mobilya iletişim ajansı Data İletişim oldu!

Çilek Mobilya, iletişim ajansı olarak Data iletişim ile çalışmaya karar verdi...

Koru Florya Evleri iletişim!

Florya'da 280 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Koru Florya Evleri iletişim için 444 8 252 numaralı telefonu arayabilirsiniz...

İnnovia Park Evleri iletişim!

Dairelerin minimum 95 bin liradan başlayan fiyatlarla satıldığı İnnovia Park Evleri iletişim bilgileri ve ulaşım detayları haberimizde yer alıyor...

Habitat Alemdağ iletişim Haberi

Habitat Alemdağ iletişim

Habitat Alemdağ Evleri'nde yer alan daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Toplam 127 tane konuttan meydana gelen proje 3 blok halinde yükseliyor.


Habitat İnşaat Habitat Alemdağ projesi 500 metrekare 2 adet bahçe ve otopark gibi ortak kullanım alanlarına sahip. Çeşitli sosyal alanlara da yer verilen projede 52 tane 2+1 ve 75 tane 3+1'ler mevcut.


Habitat Alemdağ projesi henüz Point Residence, Park Çekmeköy, Meydan Çekmeköy, Yuvam Apartmanı, Sarıyer Ruda Villa projelerine de devam eden Habitat İnşaat imzası taşıyor. 


Habitat Alemdağ'da alanları 87 metrekare ile 135 metrekare arasında farklılık gösteren daireler bulunuyor. Proje Alemdağ'da inşa ediliyor. 


Habitat Alemdağ iletişim

Tel: (0212) 283 80 80

Web: http://www.habitat.com.tr/

Özge...