12 / 05 / 2024

Habitat Alemdağ ne zaman teslim

Habitat Alemdağ ne zaman teslim

Habitat İnşaat Habitat Alemdağ projesi 52 adet 2 oda 1 salon ve 75 adet 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşuyor. Proje Alemdağ'da hayata geçiriliyor.

Çekmeköy Alemdağ imar planı askıda!

Çekmeköy İlçesi'ne bağlı Alemdağ Mahallesi, 466 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Umut Evleri Birleşmiş Milletler Habitat Ödülleri'ne aday!

Düzce depreminde evsiz kalan 234 ailenin Umut Evleri konut projesi Birleşmiş Milletler Habitat Ödülleri’nin 10 finalistinden biri oldu.

Be Life Çekmeköy ev fiyatları ne kadar?

Toplam 169 adet daireden meydana gelen Be Life Çekmeköy projesi Çekmeköy'e bağlı Alemdağ'da konumlandırılıyor. Peki Be Life Çekmeköy ev fiyatları ne kadar?

Altındağ Alemdağ Camii açılış için gün sayıyor!

Altındağ’da Alemdağ Mahallesi’ne yapılan Alemdağ Camii açılış için gün sayıyor. Karapürçek, Beşikkaya, Gültepe ve Alemdağ Mahallesi’ndeki yeni camilerin inşaatlarında son rötuşlar yapılıyor.

Dreamlife Alemdağ projesinde satışlar ne zaman başlayacak?

Belediyeden ruhsat bekleyen Dreamlife Alemdağ projesinde satışların onay sonrası başlaması planlanıyor. Ön talep süreci devam eden projede dairelerin 160 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılması hedefleniyor.

Habitat Alemdağ satış ofisi!

Habitat İnşaat imzası ile hayata geçirilen Habitat Alemdağ satış ofisi ile 0212 283 80 80 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Proje toplam 127 adet daireden oluşuyor.

Habitat İnşaat Habitat Alemdağ projesi!

Habitat İnşaat Habitat Alemdağ projesi 52 adet 2 oda 1 salon ve 75 adet 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşuyor. Proje Alemdağ'da hayata geçiriliyor.

Habitat İnşaat Alemdağ'da yeni proje yapacak!

Meydan Çekmeköy, Yuvam Apartmanı, Point Residence, Park Çekmeköy, Sarıyer Ruda Villa projelerine devam eden Habitat İnşaat yeni projesine Alemdağ'da hayat verecek. Alemdağ Evleri henüz projelendirme aşamasında...

Habitat İnşaat, Ömerli Kentsel Dönüşüm Projesi'ne yıl sonu başlayacak! Yeni proje!

Habitat İnşaat, Ömerli Kentsel Dönüşüm Projesi 'ne yıl sonuna doğru başlamayı planlıyor. Henüz detayları belli olmayan Habitat İnşaat Ömerli Projesi, kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek

Park Çekmeköy ne zaman teslim?

Park Çekmeköy ne zaman teslim sorusunun yanıtı olarak 2014 senesi belirlendi. Park Çekmeköy by Habitat projesinde yer alan konutların 2014 yılının Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor...

Alemdağ Emlak Konutları ne durumda?Havadan videosu!

Alemdağ Emlak Konutları 23 Ocak 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Alemdağ Konutları'nın havadan videosu!

Alemdağ Konutları, Emlak Konut GYO'nun Çekmeköy'deki projesi... www.havadanemlakvideo.com ekibi, Alemdağ Emlak Konutları'nın üzerinde uçarak projenin ne durumda olduğunu gösteren videoyu kaydetti

Alemdağ Projesi'ne en düşük fiyat Depar-Or-na-Uytaş'tan!

Emlak Konut GYO'nun Alemdağ ihalesine en düşük teklifi 93 milyon 610 bin 67 TL ile Depar-Or-na-Uytaş İş Ortaklığı verdi

Habitat Alemdağ ne zaman teslim Haberi

Habitat Alemdağ ne zaman teslim

Habitat Alemdağ Evleri'nde yer alan daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Toplam 127 tane konuttan meydana gelen proje 3 blok halinde yükseliyor.


Habitat İnşaat Habitat Alemdağ projesi 500 metrekare 2 adet bahçe ve otopark gibi ortak kullanım alanlarına sahip. Çeşitli sosyal alanlara da yer verilen projede 52 tane 2+1 ve 75 tane 3+1'ler mevcut.


Habitat Alemdağ projesi henüz Point Residence, Park Çekmeköy, Meydan Çekmeköy, Yuvam Apartmanı, Sarıyer Ruda Villa projelerine de devam eden Habitat İnşaat imzası taşıyor. 


Habitat Alemdağ'da alanları 87 metrekare ile 135 metrekare arasında farklılık gösteren daireler bulunuyor. Proje Alemdağ'da inşa ediliyor. 


Habitat Alemdağ iletişim

Tel: (0212) 283 80 80

Web: http://www.habitat.com.tr/

Özge...