04 / 05 / 2024

HABİTAT ödüllü Bahçeşehir

HABİTAT ödüllü Bahçeşehir

İstanbul'da konuta yatırım yapanların rağbet ettiği bölgelerden birisi de Bahçeşehir. 2008 belediye seçimlerinde Başakşehir ilçesine bağlanan bölgenin popülerliğinden Avcılar ve Esenyurt'taki inşaat firmaları da nasipleniyor.

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkanları 24 ay 0 faiz fırsatıyla satışa çıkıyor!

Başakşehir Belediyesi’nin sosyal konut projesi olarak hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkânları 30 Ekim tarihinde satışa çıkıyor. Konumu itibariyle bölgede ticaretin yeni merkezi olacak toplam 37 mağaza ve dükkân, açık artırma usulüyle satışa çıkarılacak.

Bahçeşehir gölet projesinin ruhsatları iptal edildi!

İstanbul'da senelerdir gündemden düşmeyen Bahçeşehir gölet bölgesindeki lokanta, kafeterya, mağaza ve ofis projesinin ruhsatları mahkeme tarafından iptal edildi.

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi için ilk harç döküldü!

Başakşehir Belediyesi, eğitim alanında büyük adımlar atmayı sürdürüyor. Bahçeşehir’de içinde ilk ve ortaokul, fen lisesi, öğrenci yurdu, huzurevi gibi bölümler olan “Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi” için ilk harç döküldü.

Bahçeşehir Göleti 2 bin 600 dönüme çıkacak!

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Bahçeşehir Gölet projesine devam kararı vermesinin ardından ilk açıklamayı yaptı. Uysal, mevcut 300 dönümlük Gölet alanının, 2 bin 600 dönüme çıkartılacağını söyledi.

Bahçeşehir Göleti için 2. yürütmeyi durdurma kararı!

Bahçeşehir Göleti'nde sular durulmuyor. Gölet'teki yapılaşmanın önünü açan imar planı mahkeme tarafından iptal edilmişti, gölette başlayan inşaat durmadı. CHP'li Meclis üyeleri, BADER ve Gölet Gönüllüleri'nin açtığı davayla gölet için 2. yürütmeyi durdurma kararı geldi.

Referans Bahçeşehir 2017 ev fiyatları!

Referans Bahçeşehir Projesi'nde fiyatlar 361 bin TL'den başlıyor. 465 daire ve 34 adet dükkandan meydana gelen Referans Bahçeşehir Evleri 2018 yılı Aralık ayında sahiplerine teslim edilecek...

Bahçeşehir çevresi peş peşe gelen projelerle değer kazanıyor!

Bahçeşehir - Ispartakule çevresi Eston’dan Kuzu Grup’a, Sur Yapı’dan Garanti Koza’ya kadar markalı konut üreticilerinin proje üssü konumuna döndü. Bahçeşehir çevresine metro hattının gelmesiyle bölgeye ilginin daha da artması bekleniyor.

Bahçeşehir Koleji Kütahya Kampüsü 2017-2018'de açılıyor!

Bahçeşehir Koleji Kütahya Kampüsü'nün lansmanı, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ'ın katılımıyla gerçekleşti.

Bahçeşehir Gölet Gönüllüleri beton nöbetinde!

Bahçeşehir Gölet'teki yapılaşmanını önünü açan imar planı mahkeme tarafından iptal edildi ancak inşaat durmadı. Durum böyle olunca da Bahçeşehirliler Gölet'te beton nöbetine başladı.

Referans Bahçeşehir satış fiyatları 2017!

Toplam 465 daire ve 34 dükkandan meydana gelen Referans Bahçeşehir projesi 2018 yılı Aralık ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. İşte Referans Bahçeşehir satış fiyatları 2017...

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro imar planı askıda!

İstanbul Başakşehir ilçesi Mahmutbey - Bahçeşehir - Esenyurt Metro Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı dün askıya çıkarıldı...

Sky Bahçeşehir satılık ev fiyatları 2017!

Sinan Gayrimenkul tarafından 13 dönümlük alan üzerinde 4 blok olarak inşa edilen Sky Bahçeşehir Evleri, Ağustos ayında teslim ediliyor. İşte, Sky Bahçeşehir satılık ev fiyatları 2017...

Strada Bahçeşehir Evleri satılık!

1,5 milyar TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen Strada Bahçeşehir projesi 2 bin 500 konut ve 100'den fazla dükkandan meydana geliyor. Strada Bahçeşehir Evleri satılık fiyatları 264 bin TL'den başlıyor.

HABİTAT ödüllü Bahçeşehir Haberi

HABİTAT ödüllü Bahçeşehir

Öte yandan Emlak Konut'un 2010 yılında 'Mıknatıs Kent' olarak ilan ettiği Başakşehir Hoşdere mevkii art arda satışa çıkan konut projeleriyle yatırımcıların dikkatini çekiyor. İşyerleri, sağlık kompleksleri, eğitim alanları ve sosyal donatılarıyla öne çıkacak olan uydu kentin en önemli özelliği, yıllar önce modern kentin simgesi olarak inşa edilen Bahçeşehir'e komşu olması ve dev şehir parkının yanıbaşında yükselmesi. 


HOŞDERE'YE 20 BİN KONUT 


İstanbul'un Avrupa Yakası'na kurulacak 1 milyon nüfuslu Yenişehir'in bir parçası olan Hoşdere'de inşa edilen Bahçekent, konutları, işyerleri, sağlık tesisleri, eğitim alanları ve sosyal donatılarıyla öne çıkmaya başladı. 2014 baharında lansmanı yapılan Bahçekent Flora projesinde yer alan 800 dairenin yüzde 70'i sahiplerini buldu. 2016 sonunda bitecek projenin ticari alanları önümüzdeki günlerde ihale yoluyla satışa çıkacak. İnsan ve doğa dengesini koruyan yapısıyla dikkat...